-
-
İhale Adı
50 KALEM ELEKTRONİK SİNYAL MALZEME SATIN ALINACAKTIR
-
Sektör
Elektronik, Telekom Altyapı ve Ürünleri Satış, Bakım
Araç ve Yedek Parça Satış ve Bakımı
-
-
-
İhale Tarihi
13 Ağustos 2012 14:00
-
İdare
TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Demiryol Fabrikası Müdürlüğü
-
-
-
Yayın Tarihi
17 Temmuz 2012
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
50 KALEM ELEKTRONİK SİNYAL MALZEME SATIN ALINACAKTIR
TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünden:
İhale Kayıt No : 2012/92542
1 - İdarenin:
a) Adresi : TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı Talatpaşa Bulvarı 06330 Gar/Altındağ/ANKARA
b) Telefon ve Faks Numarası : 0(312) 309 05 15/4139-4409 0(312) 311 53 05
c) Elektronik Posta Adresi : malzemedairesi@tcdd.gov.tr
İhale konusu malın adı ve miktarı : 50 Kalem Elektronik Sinyal Malzemenin Temin Edilmesi
2 - Yukarıda belirtilen alımımız Yerli İsteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
3 - Tekliflerin TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Merkez Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına 13/08/2012 Pazartesi günü saat 14:00 ’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.
4 - İhale dokümanı TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı Tesisler ve Liman Sipariş Şubesi 1110 no.lu odada görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Merkez Veznesi (zemin kat) Gar/ANKARA adresinden KDV dahil 50,- TL bedelle temin edilebilir.
5 - Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.
6 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.
Cetveller
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması |
Miktar |
Birim |