• İhale No
    821250
  • İhale Adı
    60.600 TON (1 YILLIK)TAHMİL - TAHLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR
  • Sektör
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    14 Kasım 2014 14:00
  • İdare
    ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(ÇAYKUR) İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    31 Ekim 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

60.600 TON (1 YILLIK) TAHMİL - TAHLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğünden:

1 – Müdürlüğümüz ihtiyacı 60.600 Ton Tahmil Tahliye işi %20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 44 uncu maddesi kapsamında Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.

2 - Bu işe ait şartnameler Müdürlüğümüz Satınalma Kısım Müdürlüğünden 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir.

3 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.11.2014 Cuma günü saat 14.00’e kadar Bahçeköy Cad. No:106 Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan Çaykur İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü Evrak Kayıt Kayıt Bürosuna elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.

4 - Postada meydana gelen gecikmeler ile, telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.

5 - İhale alternatif tekliflere kapalıdır.

6 - Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.

7 - Teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3’ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.

8 - İhale Çaykur İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğünden yapılacaktır.

9 - İhale kısmı tekliflere kapalıdır.

10 - Teşekkülümüz, bu ihalede 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim