İhale Kayıt Numarası | : | 2011/26622 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | KIZILCALAR MAHALLESI SEYDİŞEHİR KONYA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3325823011 - 3325810900 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | satinalma@seydisehirdh.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ A BLOK AMBARI |
c) Teslim tarihleri | : | Sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlanacak olup, 31/03/2012 tarihinde sona erecektir. Kısmi teslimat yapılacaktır. * Kuru gıda malzemeleri peyderpey teslim edilecektir. * Tatlı ürünleri siparişi 1 gün önceden haber verilerek en geç saat 10.00’a kadar teslim edilecektir. * Ekmek ve unlu mamuller günlük olarak teslim edilecektir * Et ve piliç ürünleri haftalık periyotlarda teslim edilecektir * Alabalık siparişi 1 gün önceden haber verilerek en geç saat 07.30’a kadar teslim edilecektir. * Süt ve Süt ürünleri peyderpey teslim edilecektir |
a) Yapılacağı yer | : | SSEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ B BLOK KIZILCALAR MAHALLESİ |
b) Tarihi ve saati | : | 31.03.2011 - 10:00 |
Gıda üretim sertifikaları,
Gıda üretim izin belgeleri,
TSE belgeleri ihale esnasında her ürün için ayrı ayrı sunulması zorunludur.
Teknik Şartnamede her gıdadan istenen belgeler ayrıntılı olarak belirtilmiştir.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler: |
|
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
|
1- Piliç ürünlerine teklif verilmesi halinde ürüne ait marka teklif mektubunda belirtilecek ve ürünün teslimi aşamasında; teklif mektubunda belirtilen malzemelerin markaları göz önünde bulundurulacaktır. Kuru gıda malzemelerine teklif verilmesi halinde; Bütün teklif vermiş oldukları ürünlerin markaları teklif mektubunda belirtilecek ve ürünün teslimi aşamasında; teklif mektubunda belirtilen malzemelerin markaları göz önünde bulundurulacaktır.
2 -İş bu şartnamede yer almayan hususlarda 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu,4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Teknik Şartname, Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmelik ile Sözleşme hükümleri geçerlidir.
3- İsteklilerce teklif verilmesi halinde teklif edilecek ürünü temsil edebilecek sayı ve miktardaki numuneyi ihale öncesinde ve /veya esnasında komisyona sunmak zorundadır. 60, 61, 62 ve 63. sıradaki malzemeler 1’er porsiyon halinde numuneler getirilecektir.
4-İstekliler birim fiyatlarını virgülden sonra dört hane olacak şekilde verebileceklerdir. Bu durumda da birim fiyatla miktarın çarpılması sonucu bulunan tutarlar, virgülden sonra iki hane olacak şekilde yuvarlanarak yazılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Poşet çay (1,5 gram) | 12000,00 | Adet |
Poşet Ihlamur (1,5 gr) | 8000,00 | Adet |
Meyve suyu (200 gr lık) | 10000,00 | Adet |
Paket Süt (200 cc) | 10000,00 | Adet |
Piknik Tereyağı 15 gr | 20000,00 | Adet |
Piknik Reçel (20 gr lık) | 13000,00 | Adet |
Piknik Bal(20 gr lık) | 13000,00 | Adet |
Piknik Çikolata (20 gr lık) | 15000,00 | Adet |
Piknik Peynir (20 gr lık) | 10000,00 | Adet |
Zeytin (gemlik tipi)250 Kg si Tussuz) | 750,00 | Kg |
Kaşar Peynir | 450,00 | Kg |
Beyaz Peynir (Tam yağlı) | 400,00 | Kg |
Yumurta.(Tavuk) | 25000,00 | Adet |
Ayçiçek Yağı 18 lik (Net16.380 gr) | 3276,00 | Kg |
Zeytin Yağı (16.380 net)) | 409,50 | Kg |
Pirinç (Baldo) | 3500,00 | Kg |
Bulgur | 1000,00 | Kg |
Makarna (Burgu) | 1000,00 | Kg |
Yufka | 900,00 | Kg |
Erişte | 300,00 | Kg |
Şehriye (Arpa-Tel) | 600,00 | Kg |
Un (buğday 5 Kg lik Paketlerde) | 1000,00 | Kg |
Toz Şeker | 300,00 | Kg |
Tereyağı | 200,00 | Kg |
Kuru Fasulye | 600,00 | Kg |
Kuru Nohut | 600,00 | Kg |
Tarhana Kuru | 150,00 | Kg |
Kırmızı Mercimek | 1000,00 | Kg |
Bugday (Aşurelik) | 40,00 | Kg |
Kuru Kaysı Şekerpare | 30,00 | Kg |
Fındık İçi | 25,00 | Kg |
Fıstık içi | 25,00 | Kg |
Ceviz içi | 25,00 | Kg |
Badem içi | 15,00 | Kg |
Kuru İncir | 20,00 | Kg |
Kuru Üzüm | 30,00 | Kg |
Salça (Domates) | 1800,00 | Kg |
Kase yoğurt 200 grlık | 40000,00 | Adet |
Kova Yoğurt (Tam yağlı) | 3000,00 | Kg |
Paket Süt (1 Lit.tam myağlı) | 600,00 | Kg |
Dolmalık Fıstık | 10,00 | Kg |
Kuş Üzümü | 10,00 | Kg |
Konserve Bezelye (Net) | 500,00 | Kg |
Tuz (1 Kg lik İyotlu) | 500,00 | Kg |
Pul Biber | 120,00 | Kg |
Kekik | 5,00 | Kg |
Limon Sosu | 100,00 | Lt |
Kara Biber | 20,00 | Kg |
Tahin Helvası (Kakoolu 80 Gr.) | 1000,00 | Kg |
Turşu (Kornişon) | 500,00 | Kg |
Ayran (200 gr lık) | 12000,00 | Adet |
Barbunya | 150,00 | Kg |
Soya sosu | 150,00 | Lt |
Defne yaprağı | 5,00 | Kg |
Fritöz yağı | 590,00 | Kg |
Kargas Dana Eti | 8000,00 | Kg |
Piliç Boget (150 Gr lik) | 2200,00 | Kg |
Piliç Gögüs (Kemiksiz)derisiz) | 2000,00 | Kg |
Tüm tavuk | 1500,00 | Kg |
Tulumba tatlısı | 1000,00 | Kg |
Şekerpare tatlısı | 800,00 | Kg |
Supangle (150 Gr lık) | 8000,00 | Kg |
Fırın Sütlaç (150 Gr lık) | 8000,00 | Adet |
Ekmek (50 gr.Tuzlu Tuzsuz Kepekli) | 300000,00 | Adet |
Simit | 10000,00 | Adet |
Pogaça (Peynirli - Patatesli) | 10000,00 | Adet |
Alabalık Temizlenmiş (200 gr) | 8000,00 | Adet |