• İhale No
    2011/26622
  • İhale Adı
    67 Kalem Genel Gıda
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    31 Mart 2011 10:00
  • İdare
    Seydişehir Devlet Hastanesi - KONYA
  • İhale İli
    Konya
  • İşin İli
    Konya
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA SATIN ALINACAKTIR
SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK Seydişehir Devlet Hastanesi

67 Kalem Genel Gıda
alımı
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası:2011/26622
1-İdarenin
a) Adresi: KIZILCALAR MAHALLESI SEYDİŞEHİR KONYA
b) Telefon ve faks numarası:3325823011 - 3325810900
c) Elektronik Posta Adresi:satinalma@seydisehirdh.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):

2-İhale konusu malın
a)
Niteliği, türü ve miktarı
:İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu)
yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri
:SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ A BLOK AMBARI
c) Teslim tarihleri:Sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlanacak olup, 31/03/2012 tarihinde sona erecektir. Kısmi teslimat yapılacaktır.
* Kuru gıda malzemeleri peyderpey teslim edilecektir.
* Tatlı ürünleri siparişi 1 gün önceden haber verilerek en geç saat 10.00’a kadar teslim edilecektir.
* Ekmek ve unlu mamuller günlük olarak teslim edilecektir
* Et ve piliç ürünleri haftalık periyotlarda teslim edilecektir
* Alabalık siparişi 1 gün önceden haber verilerek en geç saat 07.30’a kadar teslim edilecektir.
* Süt ve Süt ürünleri peyderpey teslim edilecektir

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:SSEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ B BLOK KIZILCALAR MAHALLESİ
b) Tarihi ve saati:31.03.2011 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:


 Gıda üretim sertifikaları,

 Gıda üretim izin belgeleri,

 TSE belgeleri ihale esnasında her ürün için ayrı ayrı sunulması zorunludur.

 Teknik Şartnamede her gıdadan istenen belgeler ayrıntılı olarak belirtilmiştir.



4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin
yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil
Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları
gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:


İhale konusu malzemerin Gıda Üretim Sertifikaları, Gıda Üretim İzin Belgeleri sunulacaktır. 



 Piliç ürünleri için kantlı hayvan eti ve et ürünleri üretim tesislerinin çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik hükümlerine göre çalışma izin belgesine sahip tesislerde üretilen ürünleri vereceklerdir. Ayrıca et ve piliç ürünleri için Gıda Üretim ve Gıda Sicil sertifikası aslı veya suretini vereceklerdir.

 Alabalık için istekli üretici ise Tarım Bakanlığından alınan su ürünleri tesisi çalışma izin belgesini, istekli satıcı ise Tarım Bakanlığından alınan su ürünleri tesisi çalışma izin belgesine sahip balık üretim tesisinde üretilen ürünlerini verecekler ve o tesise ait belgenin aslını yada suretini ihale esnasında sunulacaktır. 

 


4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:


Numunelerin üzereine ihale sıra numaraları yazılarak, İhale günü tüm ürünlerden numune getirilecektir.



5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve

75 TRY (Türk Lirası)
karşılığı

SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ B BLOK SATINALMA adresinden satın alınabilir.


7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.




8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar
SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ B BLOK SATINALMA
adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.


9. İstekliler tekliflerini,

mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.


11.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.



12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif

verilemez.

13. Diğer hususlar:

1- Piliç ürünlerine teklif verilmesi halinde ürüne ait marka teklif mektubunda belirtilecek ve ürünün teslimi aşamasında; teklif mektubunda belirtilen malzemelerin markaları göz önünde bulundurulacaktır. Kuru gıda malzemelerine teklif verilmesi halinde; Bütün teklif vermiş oldukları ürünlerin markaları teklif mektubunda belirtilecek ve ürünün teslimi aşamasında; teklif mektubunda belirtilen malzemelerin markaları göz önünde bulundurulacaktır.

2 -İş bu şartnamede yer almayan hususlarda 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu,4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Teknik Şartname, Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmelik ile Sözleşme hükümleri geçerlidir.

3- İsteklilerce teklif verilmesi halinde teklif edilecek ürünü temsil edebilecek sayı ve miktardaki numuneyi ihale öncesinde ve /veya esnasında komisyona sunmak zorundadır. 60, 61, 62 ve 63. sıradaki malzemeler 1’er porsiyon halinde numuneler getirilecektir.

4-İstekliler birim fiyatlarını virgülden sonra dört hane olacak şekilde verebileceklerdir. Bu durumda da birim fiyatla miktarın çarpılması sonucu bulunan tutarlar, virgülden sonra iki hane olacak şekilde yuvarlanarak yazılacaktır.








Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Poşet çay (1,5 gram) 12000,00 Adet
Poşet Ihlamur (1,5 gr) 8000,00 Adet
Meyve suyu (200 gr lık) 10000,00 Adet
Paket Süt (200 cc) 10000,00 Adet
Piknik Tereyağı 15 gr 20000,00 Adet
Piknik Reçel (20 gr lık) 13000,00 Adet
Piknik Bal(20 gr lık) 13000,00 Adet
Piknik Çikolata (20 gr lık) 15000,00 Adet
Piknik Peynir (20 gr lık) 10000,00 Adet
Zeytin (gemlik tipi)250 Kg si Tussuz) 750,00 Kg
Kaşar Peynir 450,00 Kg
Beyaz Peynir (Tam yağlı) 400,00 Kg
Yumurta.(Tavuk) 25000,00 Adet
Ayçiçek Yağı 18 lik (Net16.380 gr) 3276,00 Kg
Zeytin Yağı (16.380 net)) 409,50 Kg
Pirinç (Baldo) 3500,00 Kg
Bulgur 1000,00 Kg
Makarna (Burgu) 1000,00 Kg
Yufka 900,00 Kg
Erişte 300,00 Kg
Şehriye (Arpa-Tel) 600,00 Kg
Un (buğday 5 Kg lik Paketlerde) 1000,00 Kg
Toz Şeker 300,00 Kg
Tereyağı 200,00 Kg
Kuru Fasulye 600,00 Kg
Kuru Nohut 600,00 Kg
Tarhana Kuru 150,00 Kg
Kırmızı Mercimek 1000,00 Kg
Bugday (Aşurelik) 40,00 Kg
Kuru Kaysı Şekerpare 30,00 Kg
Fındık İçi 25,00 Kg
Fıstık içi 25,00 Kg
Ceviz içi 25,00 Kg
Badem içi 15,00 Kg
Kuru İncir 20,00 Kg
Kuru Üzüm 30,00 Kg
Salça (Domates) 1800,00 Kg
Kase yoğurt 200 grlık 40000,00 Adet
Kova Yoğurt (Tam yağlı) 3000,00 Kg
Paket Süt (1 Lit.tam myağlı) 600,00 Kg
Dolmalık Fıstık 10,00 Kg
Kuş Üzümü 10,00 Kg
Konserve Bezelye (Net) 500,00 Kg
Tuz (1 Kg lik İyotlu) 500,00 Kg
Pul Biber 120,00 Kg
Kekik 5,00 Kg
Limon Sosu 100,00 Lt
Kara Biber 20,00 Kg
Tahin Helvası (Kakoolu 80 Gr.) 1000,00 Kg
Turşu (Kornişon) 500,00 Kg
Ayran (200 gr lık) 12000,00 Adet
Barbunya 150,00 Kg
Soya sosu 150,00 Lt
Defne yaprağı 5,00 Kg
Fritöz yağı 590,00 Kg
Kargas Dana Eti 8000,00 Kg
Piliç Boget (150 Gr lik) 2200,00 Kg
Piliç Gögüs (Kemiksiz)derisiz) 2000,00 Kg
Tüm tavuk 1500,00 Kg
Tulumba tatlısı 1000,00 Kg
Şekerpare tatlısı 800,00 Kg
Supangle (150 Gr lık) 8000,00 Kg
Fırın Sütlaç (150 Gr lık) 8000,00 Adet
Ekmek (50 gr.Tuzlu Tuzsuz Kepekli) 300000,00 Adet
Simit 10000,00 Adet
Pogaça (Peynirli - Patatesli) 10000,00 Adet
Alabalık Temizlenmiş (200 gr) 8000,00 Adet