• İhale No
    1625383
  • İhale Adı
    7 KALEM DIS LASTIK ALIMI
  • Sektör
    Araç ve Yedek Parça Satış ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    29 Mayıs 2018 12:00
  • İdare
    ÇANAKKALE BOĞAZ KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    Çanakkale
  • İşin İli
    Çanakkale
  • Yayın Tarihi
    24 Mayıs 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhale Dosya Nu. : 2018-83
İşin Konusu / Malzeme Cinsi : 7 KALEM DIS LASTIK ALIMI
İlan Kategorisi : IÇ VE DIS LASTIKLERI
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı : 7 kalem malzeme
İhtiyaç Sahibi Birlik :  
Ödemeyi Yapacak Saymanlık :  
Satın Alma Komisyonu Tel. : Tel:286-2171707`den 2050 Fax:286-2172166ÇANAKKALE BOGAZ IHALE KOMISYONU BSK.LIGI
Muayene Komisyonu :  
İşin Yapılacağı Şehir : ÇANAKKALECANAKKALE
İhale Tarihi * : 29.05.2018
İhale Saati * : 12:00
İlan Edilme Tarihi * : 23.05.2018
İhale Türü : Mal AlımıDOGRUDAN TEMIN 22/D
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler :  
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli : 0
İhale Bitti mi ? : Hayır Bitmedi
İhale Kararı :  
SATES İh Kayıt Nu. : 127449
Teklif Mektubu : TEKLİF MEKTUBU MEVCUTTUR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

T.C.
DENIZ KUVVETLERI KOMUTANLIGI
DENIZ IHALE KOMISYON BASKANLIGI
ÇANAKKALE

1. IKM.DES.K.LIGI/C.KALE'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler 4734 Sayili Kanunun 22 nci maddesi (d) bendi kapsaminda DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.

 2.  Alima iliskin sözlesme yapilmayacak, teminat alinmayacaktir.

 3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede IKMAL DESTEK K.LIGI /CANAKKALE'nın düzenlediği ödeme evrakları ile Çanakkale Deftardarligi saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden % 0,948 damga vergisi kesilecektir.

 4. Ihtiyaç duyulan malzemelerin tümüne teklif verilecektir. Kismi teklifler kabul edilmeyecektir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.

 5.  Yüklenici, teslim ettiği malın ihtiyaç listesinde belirtilen süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.

 6. Malzemeler, ÇANAKKALE DENIZ IHALE KOMISYON BASKANLIGI'ınca siparişin verilmesini müteakip 10 (on) takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00’a kadar taahhüt edildiği şekilde Çanakkale Ikmal Destek Komutanligina teslim edilecektir.

 7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.

 8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 29/05/2018 saat 12:00 ’a kadar, faks yada kapalı zarf içinde ÇANAKKALE DENIZ IHALE KOMISYON BASKANLIGI teslim etmenizi rica ederim.

 9. Malzemelerde aranacak özellikler :
      a) Malzemelerin fiziki muayeneleri yapilacak, laboratuar ve kimyasal muayeneleri yapilmayacaktir.
      b) Ürün/Ürünlere yönelik kalite belgesi olan mallar tercih edilecektir.
      c) 2000,00 TL üzeri ödemelerde Vergi Borcu Olmadigina dair vadesi geçmis borç durumunu gösterir belge (15 gün süre ile geçerli) ödemeden önce idareye teslim edilecektir.
      ç) Malzemeler, kararin yükleniciye teblig edilmesine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde mesai günlerinde saat 16.00?a kadar Çanakkale Ikmal Destek K.ligina teslim edilecektir.
      d) Yükleme, tasima, bosaltma ve istifleme ile ilgili tüm masraflar yükleniciye aittir. Idare, ambalajlarin uygun olmasi ve is yeri güvenligi ile ilgili hususlari göz önünde tutarak yüklenicinin talebi üzerine Çanakkale Ikmal Destek K.ligina ait olan is makinelerinin kullanimina izin verebilir. Bu durumda Malzeme Sube Müdürlügünün tutacagi kayda istinaden, idarece belirlenen asagidaki is makinesi kullanim ücreti yüklenicinin ilk alacagindan kesilir.
3 Tonluk elektrikli forklift kullanim bedeli : 100,00 TL./saat 2,5 Tonluk dizel forklift kullanim bedeli:150,00 TL./saat
      e) Malin yüklenici veya temsilcisi tarafindan teslim edilmedigi hallerde kargo ile gönderilen mal idare tarafindan teslim alinmayacak, nakliye firmalari ile gönderilen mal ise nakliye firmasinin mali ambara getirmesi sarti ile teslim alinabilecektir.
      f) Alim gerçeklestikten sonra malin takibi ile ilgili hususlarda irtibat kurulacak personel Ik.Asb.Kd.Bçvs.Hüseyin ARABACI  (2172460-2850/2822)`dir.
      g) Fiyat teklifleri asgari 30 (otuz) takvim günü süre ile geçerli olacaktir.
      g) Bu alimda isin tamamina (tüm kalemlere) teklif verilecektir. Alimda taahhüt konusu için tamamlanmis ve müstakil kullanima elverisli bölümleri/kalemleri için kalem bazinda kismi kabul/ödeme yapilabilmesi idarenin takdirindedir. Degerlendirme ekonomik açidan en uygun teklife göre yapilacak, ekonomik açidan en uygun teklif ise en düsük fiyat esasina göre belirlenecektir.
      h) Teminat alinmayacak ve sözlesme yapilmayacaktir. Yetkilendirilen muayene ve kabul heyetince sadece fiziksel muayene yapilacaktir. KDV ilgili mevzuati geregi ödenecektir.
      i) Binde 9,48 ödemeye iliskin damga vergisi, ödeme emri belgesine istinaden idarece kesilecektir. Yüklenicinin vergi borcu bulunmasi durumundan borcu idare tarafindan alacagindan kesilecektir. Yüklenici garanti belgesi yerine garanti taahhütnamesi vermesi durumunda taahhütnameye isabet eden binde 9,48 damga vergisi Muhasebe Müdürlügü/Vergi Dairesi/Saymanlik Müdürlügüne yatiracak ve dekontunu idareye teslim edecektir.
   
     

 

 

    İMZA

 

 

   
   
   

NOT 1: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
    NOT 2 : ÇANAKKALE DENIZ IHALE KOMISYON BASKANLIGI tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
    NOT 3 : E-posta adresimiz canakkale.satal@dzkk.tsk.tr. , telefon numaramiz 286  -2172460 , faks numaramiz 286  -2172166
   

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

DENIZ IHALE KOMISYON BASKANLIGI’NA

 

 

İlgili harcama talimatı no: 83

1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.

2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz  toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
  S.No   Stok No  Malzemenin/Hizmetin
Cinsi ve Özellikleri
 Dağıtım Birimi Miktarı Teklif Edilen
Birim Fiyat (TL)

(K.D.V. hariç)
KDV
(%)
ÖTV
(%)
Tutar (TL)
(K.D.V. hariç)
 DA0013777   LASTIK DIS ON 12R22.5 OTOB/KAM
-LASTIK DIS ÖN, -LASTIK EBADI: 12R22.5 , -GÖVDE YAPISI: RADYAL, -ÇESIDI: TUBELESS, -SIRT DIZAYNI: ASFALT (DÖRT MEVSIM), -HIZ ISARETI (EN AZ): M, -YÜK KAPASITE INDEKSI: 152/148. LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD         
 270000638   LASTIK DIS 7.50-16C
KAMYONET KAR, CAMUR TIPI, ROMORK KAR,CAMUR TIPI OLACAKTIR.LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD         
 270001358   LASTIK IC 10.50-20
LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD  20         
 270506254   KOLON 9.00-16
LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD  52         
 270000400   LASTIK IC 7.50-16
- UZUN SÜBAPLI OLACAKTIR. - ÜTIL(ISOBÜTILEN-ISOPREN KOPOLIMERI) KAUÇUGU VEYA AYNI EVSAFTA VEYA DAHA ÜSTÜN KULLANMA ÖZELLIGINE SAHIP BASKA BIR SENTETIK KAUÇUKTAN MAMUL, - KULLANILAN ARAÇ CINSI:LAND ROVER/ROMÖRK,TRAKTÖR, - SUPAP,SUPAP KAPAGI, IGNE BULUNMALI, SUBAPIN IÇ LASTIGE BAGLI OLDUGU TABAN BÖLGESINE VULKANIZE EDILMEMIS KAUÇUK KONULMAMALIDIR. LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD         
 270629738   LASTIK DIS 235/65R16C YOL TIPI
LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD         
 DA0053034   LASTIK DIS 215/75R17.5 KAR
LASTIKLERIN MONTAJINDAN VE ANA MALZEMEDE KULLANIMINDAN YÜKLENICI SORUMLU DEGILDIR. MALZEME ILE ILGILI ÖZEL BIR AMBALAJLAMA VE ETIKETLEME HUSUSU ISTENMEMEKTEDIR. MALZEMELER FONKSIYON TESTINE TABI TUTULMAYACAKTIR. YÜKLENICI, MALZEMEYE AIT KALITE GÜVENCE VEYA ÜRÜN KALITE BELGESINI MALZEMEYI TESLIM EDERKEN MUAYENE VE KABUL KOMISYONUNA TESLIM EDECEKTIR. 2018 YILI ÜRETIMI OLACAKTIR. MUAYENE ESNASINDA MUAYENE HEYETINE FIRMA TARAFINDAN YAZILI OLARAK EN AZ 2 YIL GARANTILI OLDUGU TAAHHÜT EDILECEKTIR. 
AD         

TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç)     

 

 

TEKLİF
TARİHİ
 TEKLİFİN
GEÇERLİLİK
SÜRESİ
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ
         








 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim