• İhale No
    2019/544671
  • İhale Adı
    7 Kısım Gıda
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
    Ev, Mutfak Alet ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Samsun
  • İşin İli
    Samsun
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    04 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

7 Kısım Gıda alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/544671
1-İdarenin
a) Adresi : REKTÖRLÜK BINASI KURUPELITKAMPÜSÜ 55139 ATAKUM/SAMSUN
b) Telefon ve faks numarası : 3624576067 - 3624576052
c) Elektronik Posta Adresi : saglikkultur@omu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 21 Kalem Yaş Sebze ve Meyve Alımı, 6 Kalem Dondurulmuş Gıda Alımı, 2 Kalem Su Alımı, 3 Kalem Ekmek ve Lavaş Alımı, 36 Kalem Kuru Gıda Alımı, 4 Kalem Tavuk Eti Ürünleri Alımı, 2 Kalem Dana Kısa But ve Kuyruk Yağı Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Merkez Ambarlarına
c) Teslim tarihi : 1. Kısım için sözleşme imzalanmasına müteakip işe başlama yazısından itibaren işe başlanacak - 30.06.2020 tarihine kadar idare tarafından verilecek olan peyder pey sipariş en geç 2 (iki) iş günü önceden bildirilecek ve istenilen tarihte yüklenici tarafından teslim edilecektir. 2.,3.,4.,5.,6.,7. kısımlar için sözleşme imzalanmasına müteakip işe başlama yazısından itibaren işe başlanacak - 31.12.2020 tarihine kadar idare tarafından verilecek olan peyder pey sipariş en geç 2 (iki) iş günü önceden bildirilecek ve istenilen tarihte yüklenici tarafından teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kurupelit Kampüsü Rektörlük Binası Kat:1 Kurupelit Atakum/SAMSUN
b) Tarihi ve saati : 02.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1.Kısım: 21 Kalem Yaş Sebze ve Meyve Alımı işi için: İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgesi Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

2.Kısım 6 Kalem Dondurulmuş Gıda Alımı işi için:  İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgelerini Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

3.Kısım 2 Kalem Su Alımı işi için: 

- İl Sağlık Müdürlüğünden alınmış "Kaynak Suyu İşletme Ruhsatı"
-Kaynak Suyu ruhsatına esas "Analiz Sertifikası"
-Sanayi Sicil Belgesi (İsteklinin üretici olması durumunda istenecektir.)
-Kapasite Raporu (İsteklinin üretici olması durumunda istenecektir.)
-İsteklinin Yetkili Satıcı veya Bayi olması durumunda, Halk Sağlığı Müdürlüğünden alınan “Ambalajlı Su Satış Yeri İzin Belgesi” ve Üretici firmadan alınan bayilik sözleşmesi, belgelerini Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

4. Kısım: 3 Kalem Ekmek ve Lavaş Alımı işi için: İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

- İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgesi/Gıda Sicil Belgesi /Gıda Üretim Sertifikası

- İstekliye ait İl Sağlık Müdürlüklerinden alınmış "Gıda Maddeleri Üreten İşyerlerine ait Çalışma İzin Belgesi" veya ilgili kurumdan alınmış "Gayri Sıhhı Müesseselere ait İşyeri açma ve çalışma ruhsatı"  Belgelerini Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

5.Kısım 36 Kalem Kuru Gıda Alımı işi için: İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgelerini Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

6.Kısım 4 Kalem Tavuk Eti Ürünleri Alımı işi için: - İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgesi

- İhaleye katılan istekliler, yetkili satıcı veya temsilci  ise yetkili satıcı veya temsilciliğini gösteren belge/belgeleri Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.

7.Kısım: 2 Kalem Dana Kısa But ve Kuyruk Yağı Alımı işi için: İlgili Kurum ve Kuruluşlardan istekliler adına düzenlenmiş İşletme Kayıt Belgelesi

-İhaleye katılan istekliler, yetkili satıcı veya temsilci  ise yetkili satıcı veya temsilciliğini gösteren belge/belgeleri Teklifleriyle Birlikte Sunmaları Gereklidir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

d)  İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

İstekliler imalatcı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edeceklerdir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

5. Kısım 7 Kalem Kuru Gıda Alımı için: Kamu ve/veya Özel Sektörde Kuru Gıda satış işini yapmış olmak.

6. Kısım 4 Kalem Tavuk Eti Ürünleri Alımı için: Kamu ve/veya Özel Sektörde Tavuk Eti Ürünleri satış işini yapmış olmak.

7. Kısım 2 Kalem Dana Kısa But ve Kuyruk Yağı Alımı için: Kamu ve/veya Özel Sektörde Kırmızı Et ve/veya Kırmızı Et Ürünleri satış işini yapmış olmak.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kurupelit Kampüsü Rektörlük Binası Kat:1 Kurupelit Atakum/SAMSUN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ÇARLİSTON BİBER 1.100 kilogram
DOLMALIK BİBER 750 kilogram
DOLMALIK KABAK 3.250 kilogram
DOMATES 5.000 kilogram
ELMA 5.000 kilogram
ERİK 600 kilogram
HAVUÇ 5.500 kilogram
HIYAR 1.500 kilogram
ICEBERG 2.500 kilogram
KARALAHANA 250 kilogram
KESTANE KABAĞI 2.000 kilogram
KURU SOĞAN 4.000 kilogram
LİMON 4.000 kilogram
MAYDONOZ 1.150 demet
MOR LAHANA 1.300 kilogram
MUZ 4.000 kilogram
PATATES 25.000 kilogram
PATLICAN 8.000 kilogram
PIRASA 2.000 kilogram
PORTAKAL 4.200 kilogram
SARIMSAK 70 kilogram
Dondurulmuş Brokoli 4.000 kilogram
Dondurulmuş Karnabahar 4.500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 4.500 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 7.500 kilogram
Dondurulmuş Mantı 5.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 4.500 kilogram
Bardak Su (200 cc\'lik) 1.200.000 adet
Damacana (19 Lt\'lik) 700 adet
50 gr.lık Roll Tam Buğday Ekmeği 60.000 kilogram
Buğday Ekmeği 2.000 kilogram
Lavaş 3.000 adet
AŞURELİK BUĞDAY 450 kilogram
BEYAZ PEYNİR 1.000 kilogram
BUĞDAY NİŞASTASI 600 kilogram
BUĞDAY UNU 10.000 kilogram
BULGUR 6.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 10.000 kilogram
ELMA SİRKESİ 350 litre
İRMİK 1.500 kilogram
KABARTMA TOZU 40 kilogram
KAKAO 150 kilogram
KARABİBER 50 kilogram
KAŞAR PEYNİR 800 kilogram
KEKİK 15 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 8.000 kilogram
KURU ÜZÜM 850 kilogram
KURU KAYISI 850 kilogram
KURU FASULYE (ŞEKER) 5.000 kilogram
KÖFTE BAHARATI 200 kilogram
LİMON SUYU 350 litre
MAKARNA MUHTELİF 6.500 kilogram
MISIR YARMASI 1.000 kilogram
NANE 100 kilogram
NOHUT 4.500 kilogram
PİRİNÇ 21.000 kilogram
PULBİBER 150 kilogram
SIVIYAĞ (AYÇİÇEK) 30.000 kilogram
STICK TUZ 500.000 adet
ŞEHRİYE MUHTELİF 3.500 kilogram
TAHİN HELVA 1.500 kilogram
TEREYAĞ 1.100 kilogram
TOZBİBER 150 kilogram
TOZ ŞEKER 7.500 kilogram
TURŞU BİBERİYE 1.000 kilogram
TURŞU KARIŞIK 5.000 kilogram
VANİLYA 100 kilogram
YEMEKLİK TUZ 4.000 kilogram
Tavuk But Special 30.000 kilogram
Derisiz Tavuk Bonfile 8.000 kilogram
Derili Tavuk Bonfile 8.000 kilogram
Tavuk Yağı 600 kilogram
Dana Kısa But 50.000 kilogram
Kuyruk Yağı 500 kilogram