İhale Kayıt Numarası | : | 2010/528270 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Ziyabey Caddesi No:6 Balgat/ÇANKAYA Posta No:06520 |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3122078102 - 3122078162 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | bilgi@sgk.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yerleri | : | T.C.Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Milli Müdafaa Caddesi No:24 Bakanlıklar/ANKARA ve Mithatpaşa Caddesi Süleyman Sırrı Sokak No:7 Sıhhiye/ANKARA adreslerindeki mutfaklarına teslim edilecektir. |
c) Teslim tarihleri | : | İdarenin haftalık yemek listesine göre en az bir gün önceden yazılı faks mesajı ile (formatlı) haberdar edilecek olan yüklenici yazılı talep konusu malzemeyi temin ederek idarenin teslimat tarihi olarak belirlediği gün ve saatte T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Milli Müdafaa Cad. No:24 Bakanlıklar/ANKARA ve Mithatpaşa Cad.Süleyman Sırrı Sokak No:7 Sıhhiye-Çankaya/ANKARA adreslerindeki mutfaklarına her ürün tesliminde İdare ve Yüklenicinin birlikte imzalayacağı tartım ve geçici kabul tutanağı ile birlikte İrsaliye ve Veteriner Sağlık Raporu ile birlikte nakil aracına ait Hayvan ve Hayvan Maddelerinin Taşınmasına Müsaade edilmiştir belgelerini ekleyecek olup, ürünler Teknik Şartnamede belirtilen ambalajlarda teslim edilecektir. ,Teslim edilen tavuk ve hindi etlerinin kesiminden sunulumuna kadar her aşamada idare tarafından istenildiği zaman kontrolü yapılabilecektir |
a) Yapılacağı yer | : | T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ihale salonu Ziyabey Caddesi No:6 Balgat-Çankaya/ANKARA |
b) Tarihi ve saati | : | 26.11.2010 - 14:30 |
İsteklilerce teklif edilecek tavuk ve hindi eti Üretim tesislerinin (Üreticilerin) tavuk ve hindi eti için ayrı ayrı almış oldukları,
a- Gıda Sicil Sertifikası,
b-Gıda Üretim Sertifikası,
c- Çalışma İzin Belgesi'nin aslı veya noter onaylı suretinin verilmesi zorunludur.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler: |
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Tavukmanger, tavuk topkapı; derili kemiksiz tavuk but eti (Bir adedibir porsiyon olarak değerlendirilir) 210-230 Gr. | 1050,00 | Kg |
Baget;derili, kemikli tavuk kısa but eti (İki adedi bir porsiyonolarak değerlendirilir) 250-275 Gr. | 1250,00 | Kg |
Kemiksiz,derisiz hindi üst but eti (Bir adedi bir porsiyon olarakdeğerlendirilir) 160-170 Gr. | 4600,00 | Kg |
Pirzolalık;derili,kemikli tavuk but eti (İki adedi bir porsiyon olarakdeğerlendirilir) 250-300 Gr. | 7600,00 | Kg |
Dönerlik;derili, kemiksiz tavuk göğüs eti | 4700,00 | Kg |
FırınTavuk; derili, kemikli tavuk but-tavuk göğüs eti (Bir adedi birporsiyon olarak değerlendirilir) 275 - 300 Gr. | 2750,00 | Kg |
5.Şinitsel;derisiz, kemiksiz tavuk göğüs eti (Bir adedi bir porsiyonolarak değerlendirilir) 170-180 Gr. | 850,00 | Kg |
Sotelik;derisiz, kemiksiz tavuk but eti | 850,00 | Kg |