• İhale No
    2010/542057
  • İhale Adı
    86 Kalem Gıda Malzemesi
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    01 Aralık 2010 10:00
  • İdare
    Burdur Bucak Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Burdur
  • İşin İli
    Burdur
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
SAĞLIK BAKANLIĞI Bucak Devlet Hastanesi

86 Kalem Gıda Malzemesi
alımı
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası:2010/542057
1-İdarenin
a) Adresi:ÇAVUSLAR MAHALLESI TEPECIK CADDESI 01 15300 BUCAK BURDUR
b) Telefon ve faks numarası:2483252298 - 2483156928
c) Elektronik Posta Adresi:satinalma@bucakdh.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):

2-İhale konusu malın
a)
Niteliği, türü ve miktarı
:İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu)
yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri
:Bucak Devlet Hastanesi Ambarı
c) Teslim tarihleri:Malzemeler 01.01.2011 ile 31.12.2011 tarihleri arasında partiler halinde teslim edilecektir. Yaş sebze ve meyvenin tamamı 30.06.2011 tarihine kadar teslim edilecektir.Hastanenin talebinden sonra en geç 24 saat içerisinde teslimat yapılacaktır.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Bucak Devlet Hastanesi Baştabipliği Toplantı Salonu(D Blok)
b) Tarihi ve saati:01.12.2010 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:


3.Kısım(Süt Ürünleri), 4.Kısım (Et, Tavuk ve yumurta) ve 5.Kısım (Ekmek) için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzni Belgesi (Her kalem için verilecektir)



85.Kalem Kemikli Dana Eti için; Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Çalışma Ruhsatı ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından Et ve Et Ürünleri üretim tesisi için alınmış İzin Belgesi



86.kalem Tavuk eti ve 87. kalem Yumurta için, üretici tarafından verilen ve yetkili satıcılığı gösteren belge



4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin
yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil
Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları
gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve

50 TRY (Türk Lirası)
karşılığı

Bucak Devlet Hastanesi Baştabipliği Satın Alma Birimi(D Blok) adresinden satın alınabilir.


7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.




8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar
Bucak Devlet Hastanesi Baştabipliği Satın Alma Birimi(D Blok)
adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.


9. İstekliler tekliflerini,

mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.


11.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.



12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif

verilemez.







Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Konserve Fasulye-Bezelye 3000,00 Kg
İrmik 250,00 Kg
Makarna 2000,00 Kg
Şehriye 1750,00 Kg
Nişasta 100,00 Kg
Buğday Unu(Tip1 Pastalık-Baklavalık) 1500,00 Kg
Salça 2000,00 Kg
Toz Şeker 3000,00 Kg
İyotlu Tuz 1250,00 Kg
Çay 150,00 Kg
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 150,00 Kg
Kuru Kayısı 150,00 Kg
Zeytin Tanesi (1.sınıf/tuzlu-tuzsuz) 2000,00 Kg
Karabiber (toz) (1 kg.lık ambalajlarda) 40,00 Kg
Limon tuzu (1 kg.lık ambalajlarda) 30,00 Kg
Kırmızı toz tatlı biber (1 kg.lık ambalajlarda) 80,00 Kg
Kuru nane (1 kg.lık ambalajlarda) 15,00 Kg
Kimyon (1 kg.lık ambalajlarda) 5,00 Kg
Kırmızı Pul Biber (1 kg.lık ambalajlarda) 30,00 Kg
Diabetik Reçel 300,00 Kg
Piknik Reçel (20 gr ambalajda) 55000,00 Adet
Piknik Bal (20 gr ambalajda) 28000,00 Adet
Meyve suyu (200 cc en az %30 nektarlı) 28000,00 Adet
Tuzlu Kraker Bisküvi 25000,00 Adet
Kakao kremalı bisküvi (en az 30 gr) 14000,00 Adet
Sirke (2kg veya5kg.lık ambalajlar halinde) 25,00 kg
Vanilya(5 gr) 450,00 Adet
Ceviz içi 30,00 Kg
Tahın Helva (5 kg’lik Ambalajda) 400,00 Kg
Kemal Paşa Tatlısı 300,00 Kg
Poşet Kek 13500,00 Adet
Tarhana(1 kg ambalajda) 350,00 Kg
Barbunya(1.sınıf) 1000,00 Kg
Kuru fasulye(1.sınıf) 1500,00 Kg
Kuru Nohut(1.sınıf) 1250,00 Kg
Kırmızı Mercimek(1.sınıf) 600,00 Kg
Baldo pirinç(1.sınıf) 5500,00 Kg
Bulgur(1.sınıf) 1500,00 Kg
Zeytinyağı 500,00 Kg
Ayçiçekyağı 5000,00 Kg
Baklavalık Yağ 36,00 Kg
Yufka 1900,00 Kg
Tahin(5 Kg lık Ambalajda) 100,00 Kg
Patates 7000,00 Kg
Kuru soğan 1500,00 Kg
Havuç 1500,00 Kg
Marul 1500,00 Kg
Limon 2000,00 Kg
Maydanoz 900,00 Bağ
Pırasa 1000,00 Kg
Ispanak 1000,00 Kg
Karnabahar 1300,00 Kg
Lahana-Beyaz 1300,00 Kg
Lahana-Kırmızı 1000,00 Kg
Elma 4000,00 Kg
Portakal 3000,00 Kg
Mandalina 500,00 Kg
Bal Kabağı 700,00 Kg
Ayva 150,00 Kg
Muz 2800,00 Kg
Turp 150,00 Kg
Domates 3000,00 Kg
Salatalık 1250,00 Kg
Taze Biber 1250,00 Kg
Taze Fasulye 850,00 Kg
Patlıcan 1900,00 Kg
Taze Kabak 1900,00 Kg
Taze erik 100,00 Kg
Karpuz 2250,00 Kg
Şeftali 350,00 Kg
Vişne 150,00 Kg
Taze Kayısı 150,00 Kg
Kiraz 750,00 Kg
Yeni Dünya 1000,00 Kg
Çilek 500,00 Kg
Taze Bakla 900,00 Kg
Piknik Süt (200 cc) 35000,00 Adet
Süt(Dökme) 1300,00 Kg
Taze Yoğurt 30000,00 Kg
Beyaz Peynir 3100,00 Kg
Tam Yağlı Kaşar Peyniri 900,00 Kg
Yemeklik Tereyağı (1 kg.lık ambalajlarda) 150,00 Kg
Kemikli Dana Eti 10000,00 Kg
Tavuk Eti 8000,00 Kg
Yumurta 50000,00 Adet
Ekmek 31000,00 Kg