• İhale No
    2019/562283
  • İhale Adı
    9 Kısım Gıda Malzemesi
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    Kilis İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Kilis
  • İşin İli
    Kilis
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    11 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

KİLİS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ- MERKEZİ SATIN ALMA BİRİMİ

9 Kısım Gıda Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/562283
1-İdarenin
a) Adresi : Çevre Yolu Üzeri Tibilevleri Mevki. 79100 MERKEZ KİLİS MERKEZ/KİLİS
b) Telefon ve faks numarası : 3488221515 - 3488139230
c) Elektronik Posta Adresi : kilis@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 9 Kısım Gıda Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Kilis Devlet Hastanesi gıda ambarı teslim yeridir.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle, Hastanenin siparişi ile işe başlanır. Sözleşme her durumda 31.12.2020 tarihinde sona erecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu Öncüpınar Mahallesi Çevre Yolu Üzeri KİLİS
b) Tarihi ve saati : 09.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

3.Kısım Süt -Yoğurt-Peynir vb. malzemelere, 4. Kısım Unlu Mamüllere,  5.Kısım Et ve 6.Kısım Tavuk Eti için  teklif verecek olan istekliler, İşletme Kayıt Belgesini teklif dosyalarında sunacaklardır. 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1. Kısım (71 Kalem Kuru Gıda Grubu) 20. Kalem Karabiber, 24.Kalem Nane, 25.Kalem Kırmızı Pul Biber, 47. Kalem Nar Ekşili Sos, 49. Kalem Limon Sosu için numune,

3.Kısım Süt –Yoğurt-Peynir vb. Malzemelerin tamamı için 1'er adet,

4.Kısım Unlu Mamuller 1.Kalem Beyaz Ekmek (poşetli 50 g'lık), 2.Kalem Kepek Ekmek (poşetli 50 g'lık) ve 4.Kalem Sandviç Ekmek (poşetli 75 gr) malzemeler, 7.Kısım Piknik Grubu malzemeler için,İstekliler her bir kalem için değerlendirme numunesi 1 (bir) adet, Numune üzerinde ihale sıra no, istekli adı yazılı olacak şekilde numuneler ihale öncesi tutanak karşılığı Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Birimine teslim edilecektir. 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektöre yapılan her türlü gıda maddesi satışı işi benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Bulgur 4.500 kilogram
İrmik 400 kilogram
Makarna (Muhtelif) 3.000 kilogram
Şehriye (Muhtelif) 925 kilogram
Firik 200 kilogram
Buğday (Yarma) 800 kilogram
Pirinç 7.500 kilogram
Buğday Unu 2.100 kilogram
Halka Tatlılık Un 350 kilogram
Mısır Unu 50 kilogram
Galeta Unu 150 kilogram
Mısır Nişastası 250 kilogram
Toz Tarhana 75 kilogram
Bisküvi (Muhtelif) 180 kilogram
Kuru Fasulye 950 kilogram
Kuru Barbunya 200 kilogram
Kuru Nohut 1.450 kilogram
Kırmızı Mercimek 2.300 kilogram
Yeşil Mercimek 200 kilogram
Karabiber 70 kilogram
Kekik 15 kilogram
Kimyon 40 kilogram
Toz Tarçın 5 kilogram
Kuru Nane 70 kilogram
Kırmızı Pul Biber 250 kilogram
Sumak 4 kilogram
Hindistan cevizi 10 kilogram
Çörek otu 8 kilogram
Susam 3 kilogram
Kabartma tozu 5 kilogram
Vanilya 10 kilogram
Kuru üzüm 40 kilogram
Kuru İncir 30 kilogram
Kuru Kayısı 40 kilogram
Kuş üzümü 25 kilogram
Ceviz içi 140 kilogram
Badem içi 150 kilogram
Antep fıstığı 65 kilogram
Çam Fıstığı 15 kilogram
Fındık içi 100 kilogram
Hurma 30 kilogram
Domates Salçası 1.950 kilogram
Biber salçası 1.100 kilogram
Karışık Turşu 1.200 kilogram
Süs Biber Turşu 300 kilogram
Kornişon Turşu 350 kilogram
Nar Ekşili Sos 120 adet
Üzüm Sirkesi 100 adet
Limon Sosu 160 adet
Kuru dolmalık 100 kilogram
Zeytinyağı (5 LT) 300 adet
Mısır Özü Yağı (5 LT) 1.400 adet
Margarin 200 kilogram
Siyah Zeytin 1.300 kilogram
Yeşil Zeytin 1.000 kilogram
Konserve Fasulye 150 kilogram
Konserve Mantar 400 kilogram
Konserve Bezelye 850 kilogram
Konserve Mısır 75 kilogram
Konserve Türlü 300 kilogram
Toz Şeker 4.000 kilogram
Sarma Küp Şeker 800 kilogram
İyotlu Tuz 1.300 kilogram
Çay 100 kilogram
Puding 120 kilogram
Tuzsuz zeytin 350 kilogram
Pirinç Unu 30 kilogram
Limon Tuzu 25 kilogram
Antep Yuvalaması 240 kilogram
Ekşili Ufak Köfte 80 kilogram
Ayçiçek yağı 900 adet
Patates 21.000 kilogram
Soğan (Muhtelif) 6.750 kilogram
Kuru Sarımsak 70 kilogram
Maydanoz 675 kilogram
Marul 1.200 kilogram
Dereotu 20 kilogram
Roka 150 kilogram
Taze Soğan 175 kilogram
Taze Sarımsak 225 kilogram
Karnabahar 3.000 kilogram
Brokoli 100 kilogram
Beyaz Lahana 600 kilogram
Kırmızı Lahana 3.250 kilogram
Ispanak 1.200 kilogram
Pırasa 1.000 kilogram
Pancar 600 kilogram
Turp 700 kilogram
Havuç 6.400 kilogram
Salatalık 11.000 kilogram
Domates 22.000 kilogram
Patlıcan 11.000 kilogram
Taze Biber 5.500 kilogram
Dolmalık biber 300 kilogram
Taze Fasulye 950 kilogram
Taze Börülce 100 kilogram
Taze Bamya 200 kilogram
Bakla 200 kilogram
Taze Kabak 4.000 kilogram
Kış Kabağı 1.500 kilogram
Limon 3.000 kilogram
Portakal 4.500 kilogram
Mandalina 3.000 kilogram
Elma 9.500 kilogram
Muz 2.400 kilogram
Armut 800 kilogram
Şeftali 2.250 kilogram
Nektarin 300 kilogram
Yeni dünya 200 kilogram
Taze Kayısı 400 kilogram
Kiraz 250 kilogram
Yeşil Erik 350 kilogram
Mürdüm Erik 400 kilogram
Kavun 3.500 kilogram
Karpuz 6.000 kilogram
Üzüm 650 kilogram
SÜT (YARIM YAĞLI 200 ML) 21.000 adet
SÜT (YARIM YAĞLI 1000 ML) 5.000 adet
KASE YOĞURT (200 G LIK) 95.000 adet
YOĞURT 15.000 kilogram
PAKET AYRAN 50.000 adet
BEYAZ PEYNİR 2.500 kilogram
DİYET PEYNİR 800 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 1.000 kilogram
LOR PEYNİRİ 100 kilogram
YUMURTA 41.000 adet
DONDURMA 5.500 adet
KAHVALTILIK TEREYAĞI 32.000 adet
ÜÇGEN PEYNİR 25.000 adet
BAL 26.000 adet
REÇEL 43.000 adet
KAHVALTILIK ÇİKOLATA 26.000 adet
MEYVE SUYU 26.000 adet
TAHİNLİ PEKMEZ 15.000 adet
TAHİN HELVA 10.000 adet
HAZIR KEK 8.000 adet
BEYAZ EKMEK (50 G’LIK POŞETLİ) 45.000 kilogram
KEPEK EKMEK (50 G’LIK POŞETLİ) 6.000 kilogram
LAVAŞ EKMEK- TIRNAK PİDE 1.400 kilogram
SANDVİÇ EKMEĞİ (75 G’LIK POŞETLİ) 500 kilogram
YUFKA 1.000 kilogram
MİLFÖY HAMURU 400 kilogram
YAŞ HAMUR MAYASI 60 kilogram
TEL KADAYIF 500 kilogram
KEMİKLİ ERKEK DANA ARKA UZUN BUT ETİ 15.000 kilogram
KEMİKSİZ ERKEK KOYUN ETİ 550 kilogram
TAVUK GÖĞÜS DERİSİZ 10.500 kilogram
TAVUK BAGET 3.000 kilogram
SIRTSIZ ÜST BUT 3.250 kilogram
TAVUK PİRZOLA 1.750 kilogram
ÇİPURA 350 kilogram
LEVREK 1.150 kilogram
PET ŞİŞE SU 500 ML 500.000 adet