• İhale No
    2024/1072741
  • İhale Adı
    9 Kısım Malzeme Dahil Yemek Pişirme, Dağıtım Sonrası Hizmetleri Alımı
  • Sektör
    Yemek, Catering Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    04 Ekim 2024 10:00
  • İdare
    Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Şikayet Bedeli
    157.733,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    197.198.246 TL'den fazla
  • Yayın Tarihi
    05 Eylül 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

9 Kısım Malzeme Dahil Yemek Pişirme, Dağıtım Sonrası Hizmetleri Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1072741
1-İdarenin
a) Adı : SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : ETLİK ŞEHİR HASTANESİ KAMPÜSÜ G-6 KAPISI, AYVALI MAH. HALİL SEZAİ ERKUT CAD. NO:5 ETLİK KEÇİÖREN/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 3127973000-125346-5529 -
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmet alımın

a) Adı : 9 Kısım Malzeme Dahil Yemek Pişirme, Dağıtım Sonrası Hizmetleri Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 9 Kısım Malzeme Dahil Yemek Pişirme, Dağıtım Sonrası Hizmetleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İşin teknik şartnamelerinde/dokümanlarında belirtilen yerler
ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihi 01.01.2025, işin bitiş tarihi 31.12.2026
d) İşe başlama tarihi : 01.01.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 04.10.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, Etlik Şehir Hastanesi Kampüsü G 6 Kapısı, Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. No:5 -P.K. 6010 Keçiören/Ankara Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler, İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilanço bilgileri:
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olduğunu,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkin bilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %20’sinden, hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %12'sinden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş her türlü malzemeli veya malzemesiz yemek hizmetleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 62,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 217,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı Yardımcısı (Brüt Asgari Ücretin %40 Fazlası) 186,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 1.829,000 gün
Normal Kahvaltı 685.340,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam.) 2.895.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 212.100,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 283.000,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 51.100,000 adet
Ara Öğün 325.700,000 adet
Rejim1 17.650,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 81.000,000 adet
Rejim2 (Kahvaltı) 40.500,000 adet
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Diyetisyen (Brüt Asgari Ücretin %140 Fazlası) 31,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 31,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 2.883,000 gün
Normal Kahvaltı 1.387.120,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 4.874.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 417.600,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 595.000,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 355.200,000 adet
Ara Öğün 890.800,000 adet
Rejim1 45.730,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 44.760,000 adet
Rejim2 (Kahvaltı) 22.380,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 15,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 17,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı Yardımcısı (Brüt Asgari Ücretin %40 Fazlası) 31,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Şef Garson/Garson (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 93,000 gün
Normal Kahvaltı 95.000,000 gün
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 270.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 25.000,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 45.000,000 adet
Ara Öğün 25.000,000 adet
Rejim1 3.000,000 adet
Rejim2 Öğün 6.000,000 adet
Rejim2 Kahvaltı 3.000,000 adet
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı/Aşçıbaşı yardımcısı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 62,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 248,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı Yardımcısı (Brüt Asgari Ücretin %40 Fazlası) 217,000 gün
Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 1.550,000 gün
Normal Kahvaltı 651.440,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 2.142.500,000 adet
Diyet Kahvaltı 178.400,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 346.800,000 adet
Ara Öğün 251.000,000 adet
Rejim1 14.400,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 57.600,000 adet
Rejim2 (Kahvaltı) 28.800,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Gıda Mühendisi (Brüt asgari ücretin %140 fazlası) 15,500 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 124,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 263,500 gün
Normal Kahvaltı 110.000,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 720.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 40.000,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 60.000,000 adet
Ara Öğün 100.000,000 adet
Rejim1 25.000,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 15.000,000 adet
Rejim2 (Kahvaltı) 7.500,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 31,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 310,000 gün
Normal Kahvaltı 145.400,000 araç/ay
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 673.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 58.000,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 38.000,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 24.000,000 adet
Ara Öğün 50.000,000 adet
Rejim1 1.000,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 2.400,000 adet
Rejim2 (Kahvaltı) 1.200,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 31,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 403,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Şef Garson/Garson (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 270,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 1.209,000 gün
Normal Kahvaltı 824.712,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 2.418.840,000 adet
Diyet Kahvaltı 165.576,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 333.624,000 adet
Ara Öğün 297.168,000 adet
Rejim1 10.008,000 adet
Rejim 2 (Öğle-Akşam) 80.256,000 adet
Rejim 2 Kahvaltı 40.128,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel(Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 93,000 gün
Normal Kahvaltı 50.000,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 250.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 15.000,000 adet
Diyet Yemek 6 Kap (Öğle-Akşam) 20.000,000 adet
Ara Öğün 30.000,000 adet
Rejim1 800,000 adet
Rejim2 (Öğle-Akşam) 900,000 adet
Rejim2 Kahvaltı 450,000 adet
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçıbaşı (Brüt Asgari Ücretin %110 Fazlası) 17,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Aşçı (Brüt Asgari Ücretin %70 Fazlası) 45,000 gün
Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Ulusal Bayram Ve Genel Tatil Günlerinde Çalışacak Personel (Brüt Asgari Ücretin %7 Fazlası) 124,000 gün
Normal Kahvaltı 84.000,000 adet
Normal Yemek (Öğle-Akşam) 240.000,000 adet
Diyet Kahvaltı 10.800,000 adet
Diyet Yemek 4 Kap (Öğle-Akşam) 21.600,000 adet
Ara Öğün 28.800,000 adet
Rejim2 Kahvaltı 1.200,000 adet