• İhale No
    2021/427877
  • İhale Adı
    93 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze)
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    23 Ağustos 2021 10:00
  • İdare
    Midyat Fen Lisesi
  • İhale İli
    Mardin
  • İşin İli
    Mardin
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    30 Temmuz 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

FEN LİSESİ-MİDYAT MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

93 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2021/427877
1-İdarenin
a) Adı : FEN LİSESİ-MİDYAT MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Acırlı Mahallesi Mardin Yolu 162/C 47500 MİDYAT/MARDİN MİDYAT/MARDİN
c) Telefon ve faks numarası : 4825027005 -
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 93 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze)
b) Niteliği, türü ve miktarı : Pansiyonda kalan parasız yatılı 204 öğrenci, öğle yemeğini ücretli yiyen 300 personel ve öğrenci, ücretsiz yemek yiyen 10 personelin 284 gün boyunca yapılacak yemek için 93 kalem gıda alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Midyat Fen Lisesi Pansiyon Ambarı
ç) Süresi/teslim tarihi : 02.09.2021-30.06.2022 tarihleri arasında ekmek günde 3(Üç) defa, sebze meyve haftada 3 gün ve diğer gıdalar haftada 1 gün getirilecektir. İhtiyaç halinde daha fazla getirilecektir.
d) İşe başlama tarihi : 02/09/2021


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 23.08.2021 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Midyat Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerine ilişkin bilgileri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler (anonim şirketler tarafından her durumda bu bilgileri gösterir pay defteri) ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:

TSE standartlarına uygun olmak.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 15 (OnBeş) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Ekmek 16.000 kilogram
Fıstıklı Baklava 500 kilogram
Pide 5.000 adet
Poğaça 15.000 adet
Simit 15.000 adet
Şekerpare 500 kilogram
Tulumba Tatlısı 500 kilogram
Alabalık 1.250 kilogram
Dana Kemiksiz But 2.500 kilogram
Tavuk Fileto 3.000 kilogram
Tavuk Baget 2.500 kilogram
Tavuk But 2.500 kilogram
Kuzu Eti 500 kilogram
Tavuk Şinitzel 600 kilogram
Arpa Şehriye 700 kilogram
Aşurelik Buğday 200 kilogram
Ayçiçek Yağı 2.500 litre
Badem İçi 80 kilogram
Biber Salçası 150 kilogram
Bisküvi (70 Gramlık Paket) 6.000 paket
Bulgur 2.000 kilogram
Ceviz İçi 20 kilogram
Çay(Kuru Çay) 400 kilogram
Çikolatalı Gofret(40 Gram) 6.000 adet
Çubuk Kraker(40 Gramlık Paket) 6.000 paket
Domates Salçası 500 kilogram
Dondurulmuş patates 1.000 kilogram
İrmik 150 kilogram
Kara Biber 25 kilogram
Kek(40 Gramlık) 6.000 adet
Kekik 30 kilogram
Kırmızı Mercimek 1.250 kilogram
Kuru Fasulye(Dermason) 700 kilogram
Kuru Kayısı 250 kilogram
Kuş Üzümü 20 kilogram
Küp Şeker 500 kilogram
Makarna 700 kilogram
Mantı 400 kilogram
Margarin(250 Gr) 250 adet
Meyve Suyu(200 ml) 13.000 adet
Nane 20 kilogram
Nar Ekşisi 200 litre
Nişasta 15 kilogram
Nohut 250 kilogram
Pirinç(Baldo) 3.000 kilogram
Puding(120 gr toz halinde) 250 adet
Pul Biber 35 kilogram
Siyah Pul Biber 20 kilogram
Su(60 lı Koli) 500 koli
Sumak 20 kilogram
Tel Şehriye 350 kilogram
Toz Şeker 200 kilogram
Turşu 1.500 kilogram
Tuz( iyotlu) 400 kilogram
Vanilya 50 adet
Yedi Türlü Baharat 20 kilogram
Yufka 300 kilogram
Zeytin Yağı 50 litre
Armut 500 kilogram
Domates 6.500 kilogram
Elma 4.000 kilogram
Havuç 350 kilogram
Karalahana 300 kilogram
Karpuz 1.000 kilogram
Kuru Soğan 700 kilogram
Limon 300 kilogram
Mandalina 2.000 kilogram
Marul 600 adet
Maydanoz 600 demet
Muz 2.500 kilogram
Patates 8.000 kilogram
Patlıcan 1.250 kilogram
Portakal 4.000 kilogram
Salatalık 2.500 kilogram
Sarımsak 20 kilogram
Taze Fasulye 400 kilogram
Üzüm 300 kilogram
Yeşil Biber 2.000 kilogram
Turp 100 kilogram
Ayran(En az 275 ml) 10.000 adet
Beyaz Peynir(Tam Yağlı) 500 kilogram
Üçgen Eritme Peynir(En az 12 gr) 20.000 adet
Kaşar Peynir 400 kilogram
Örgü Peyniri 400 kilogram
Piknik Bal(20 Gr) 8.000 adet
Piknik Reçel(20 Gr) 8.000 adet
Piknik Tereyağı(10 Gr) 15.000 adet
Siyah Zeytin 500 kilogram
Süt(1 Litre) 1.500 litre
Süt(200 ml) 5.000 adet
Yeşil Zeytin 200 kilogram
Yoğurt 7.000 kilogram
Yumurta 20.000 adet