FEN LİSESİ-MİDYAT MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
93 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2021/427877 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | FEN LİSESİ-MİDYAT MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI |
b) Adresi | : | Acırlı Mahallesi Mardin Yolu 162/C 47500 MİDYAT/MARDİN MİDYAT/MARDİN |
c) Telefon ve faks numarası | : | 4825027005 - |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 93 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze) |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | Pansiyonda kalan parasız yatılı 204 öğrenci, öğle yemeğini ücretli yiyen 300 personel ve öğrenci, ücretsiz yemek yiyen 10 personelin 284 gün boyunca yapılacak yemek için 93 kalem gıda alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Midyat Fen Lisesi Pansiyon Ambarı |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | 02.09.2021-30.06.2022 tarihleri arasında ekmek günde 3(Üç) defa, sebze meyve haftada 3 gün ve diğer gıdalar haftada 1 gün getirilecektir. İhtiyaç halinde daha fazla getirilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | 02/09/2021 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 23.08.2021 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Midyat Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Odası |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerine ilişkin bilgileri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler (anonim şirketler tarafından her durumda bu bilgileri gösterir pay defteri) ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler: |
TSE standartlarına uygun olmak. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 15 (OnBeş) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Ekmek | 16.000 | kilogram |
Fıstıklı Baklava | 500 | kilogram |
Pide | 5.000 | adet |
Poğaça | 15.000 | adet |
Simit | 15.000 | adet |
Şekerpare | 500 | kilogram |
Tulumba Tatlısı | 500 | kilogram |
Alabalık | 1.250 | kilogram |
Dana Kemiksiz But | 2.500 | kilogram |
Tavuk Fileto | 3.000 | kilogram |
Tavuk Baget | 2.500 | kilogram |
Tavuk But | 2.500 | kilogram |
Kuzu Eti | 500 | kilogram |
Tavuk Şinitzel | 600 | kilogram |
Arpa Şehriye | 700 | kilogram |
Aşurelik Buğday | 200 | kilogram |
Ayçiçek Yağı | 2.500 | litre |
Badem İçi | 80 | kilogram |
Biber Salçası | 150 | kilogram |
Bisküvi (70 Gramlık Paket) | 6.000 | paket |
Bulgur | 2.000 | kilogram |
Ceviz İçi | 20 | kilogram |
Çay(Kuru Çay) | 400 | kilogram |
Çikolatalı Gofret(40 Gram) | 6.000 | adet |
Çubuk Kraker(40 Gramlık Paket) | 6.000 | paket |
Domates Salçası | 500 | kilogram |
Dondurulmuş patates | 1.000 | kilogram |
İrmik | 150 | kilogram |
Kara Biber | 25 | kilogram |
Kek(40 Gramlık) | 6.000 | adet |
Kekik | 30 | kilogram |
Kırmızı Mercimek | 1.250 | kilogram |
Kuru Fasulye(Dermason) | 700 | kilogram |
Kuru Kayısı | 250 | kilogram |
Kuş Üzümü | 20 | kilogram |
Küp Şeker | 500 | kilogram |
Makarna | 700 | kilogram |
Mantı | 400 | kilogram |
Margarin(250 Gr) | 250 | adet |
Meyve Suyu(200 ml) | 13.000 | adet |
Nane | 20 | kilogram |
Nar Ekşisi | 200 | litre |
Nişasta | 15 | kilogram |
Nohut | 250 | kilogram |
Pirinç(Baldo) | 3.000 | kilogram |
Puding(120 gr toz halinde) | 250 | adet |
Pul Biber | 35 | kilogram |
Siyah Pul Biber | 20 | kilogram |
Su(60 lı Koli) | 500 | koli |
Sumak | 20 | kilogram |
Tel Şehriye | 350 | kilogram |
Toz Şeker | 200 | kilogram |
Turşu | 1.500 | kilogram |
Tuz( iyotlu) | 400 | kilogram |
Vanilya | 50 | adet |
Yedi Türlü Baharat | 20 | kilogram |
Yufka | 300 | kilogram |
Zeytin Yağı | 50 | litre |
Armut | 500 | kilogram |
Domates | 6.500 | kilogram |
Elma | 4.000 | kilogram |
Havuç | 350 | kilogram |
Karalahana | 300 | kilogram |
Karpuz | 1.000 | kilogram |
Kuru Soğan | 700 | kilogram |
Limon | 300 | kilogram |
Mandalina | 2.000 | kilogram |
Marul | 600 | adet |
Maydanoz | 600 | demet |
Muz | 2.500 | kilogram |
Patates | 8.000 | kilogram |
Patlıcan | 1.250 | kilogram |
Portakal | 4.000 | kilogram |
Salatalık | 2.500 | kilogram |
Sarımsak | 20 | kilogram |
Taze Fasulye | 400 | kilogram |
Üzüm | 300 | kilogram |
Yeşil Biber | 2.000 | kilogram |
Turp | 100 | kilogram |
Ayran(En az 275 ml) | 10.000 | adet |
Beyaz Peynir(Tam Yağlı) | 500 | kilogram |
Üçgen Eritme Peynir(En az 12 gr) | 20.000 | adet |
Kaşar Peynir | 400 | kilogram |
Örgü Peyniri | 400 | kilogram |
Piknik Bal(20 Gr) | 8.000 | adet |
Piknik Reçel(20 Gr) | 8.000 | adet |
Piknik Tereyağı(10 Gr) | 15.000 | adet |
Siyah Zeytin | 500 | kilogram |
Süt(1 Litre) | 1.500 | litre |
Süt(200 ml) | 5.000 | adet |
Yeşil Zeytin | 200 | kilogram |
Yoğurt | 7.000 | kilogram |
Yumurta | 20.000 | adet |