T.C.
AKINCILAR KAYMAKAMLIĞI
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
İHALE İLANI
Akıncılar İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan ‘’Akıncılar İlçesi Köyleri İçme Suyu Sayacı Temini ve Montajı İşine’’ “Açık İhale Usulü” ile ihale edilecektir.
1- İdarenin
a) Adresi :Akıncılar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği
b)Telefon ve faks numarası :0346 3615053 - 0 346 3615898
c)Elektronik posta adresi (varsa) :khgb@akincilar.gov.tr
2- 1 İhale konusu yapım işinin
a) Adı,Niteliği, türü, miktarı : 1.800 Adet İçme Suyu Sayacı Temini ve Takılması
b) Yapılacağı yer : Akıncılar İlçesine Bağlı Abdurrahman, Aşağıyeniköy Haremuşağı Mezrası, Avşar, Ballıdere Tırçik ve Bulak Mezrası, Çiçekli, Doğantepe, Ekenek, Elibüyük ,Eskibağ, Göllüce ,Kayı, Ortaköy, Sıyrındı, Şenbağlar, Yusufşeyh, ve Yağlıçayır Köyleri (16 köy 3 mezra)
c)İşe başlama tarihi : Yüklenici sözleşmenin imzalanmasından itibaren 5 (Beş) gün içinde iş programını idareye vermek zorundadır. İş programının onaylandığı tarihten itibaren 3 (üç) gün içinde Yapım İşleri Genel Şartnamesi hükümlerine göre işin teknik sorumlusu tarafından yükleniciye işyeri teslimi yapılır. Yüklenici işyeri teslim tarihinden itibaren 3 (üç) gün içinde işe başlamak zorundadır yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
d) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür
3-2 İhalenin
4-İhaleye katılabilme şartlan ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler;
4.1 İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon varsa faks numarası ile elektronik posta adresi
4.1.2 Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;
4.1.2.1.Gerçek kişi olması halinde ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge. 4.1.2.2.Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri,
4.1.3.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri
4.1.3.3.Dosya Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu.
4.1.3.4. Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11. maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e), (f), (g),(ğ) ve 12. maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,
4.1.4. Şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen teklif mektubu,
4.1.5. Teklif edilen bedelin %
4.1.6. İstekli tarafından teklif edilen bedelin en az % 50’i oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin son 15 yıl içinde iş deneyimini gösteren belge, (istekliler iş deneyim belgelerini Kamu İhale Kurumu’nun belirlediği usul ve esaslara göre güncelleyerek, güncellenmiş tutarı imzalı olarak iş deneyim belgesinin ekinde sunacaklardır.)
4.1.6.1. Bu ihalede benzer iş olarak 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yapım İşlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek işlere ilişkin tebliğ listesindeki AIII./2 ve AIV./1-2-3 maddelerindeki işler ve İnşaat Mühendisliği diploması iş deneyim belgesi olarak kabul edilecektir.
4.1.6.2. (İnşaat Mühendisliği diplomaları ile ihaleye girecek istekliler, ne kadarlık işe girebileceklerini Kamu İhale Kurumunun belirlediği usul ve esaslara göre hesaplayıp imzalı olarak ihale dokümanları ile birlikte sunmak zorundadır.)
4.1.6.3. Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.
4.1.6.4. İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihaleden önce idarenin yetkili personel tarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şerh düşülen ve aslı kendilerine iade edilen belgelerin suretlerini idarece uygun görüldüğü takdirde tekliflerine ekleyebilirler.
5- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
6- İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 1.000,00 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhale dokuman bedelleri Birliğin Akıncılar Ziraat Bankasında bulunan TR 860001001291-25496437-5004 nolu hesabına yatırılacaktır.
7- Teklifler ihale saatine kadar bizzat istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecektir. Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak verilemez ve bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmaz.
8- İstekliler tekliflerini, iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu, üzerinde ihale yapılan istekliye birim fiyat üzerinden sözleşme imzalanacaktır.
9- Verilen tekliflerin geçerlik suresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (otuz) takvim günüdür.
10-Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilmez.
11-Teklifler KDV hariç yapılacaktır.
12- -Birliğimizin ihalesi 28.04.2007 Tarih ve 26506 Sayılı Resmi Gazete Yayımlanan KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ İHALE YÖNETMELİĞİ’ ne göre yapılacaktır.
13- İdare İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Muhammed EVLİCE
Kaymakam
Birlik Başkanı
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|