• İhale No
    2058715
  • İhale Adı
    Akü Alım İşi
  • Sektör
    Akü, Jenaratör, Güç Kaynağı Malzemeleri ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    04 Haziran 2020 17:00
  • İdare
    Karabük İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Karabük
  • İşin İli
    Karabük
  • Yayın Tarihi
    02 Haziran 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

A

B

Sıra

No

Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif Edilen Birim Fiyat (Para birimi belirtilerek)

T utan (Para birimi belirtilerek)

1

12 Volt 80 Amper Bakımsız Kuru Akü.

adet

2

 

 

Toplam Tutar (K.D.V Hariç)

 

 

 
   

Adı - SOYADI / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza

GENEL ŞARTLAR

1.     Proforma ve Faturalarda kazıntı silinti olmayacaktır.

2.     Proforma Faturaların teslim yeri Karabük İl Sağlığı Müdürlüğü olacaktır.

3.     Fiyatlar K.D.V hariç olarak bildirilecektir. KDV belirtilmezse hariç olarak değerlendirilecektir.

4.     Tüm Masraflar (Ulaşım, sigorta, vergi, resim, harç, mal ve malzeme giderleri) isteklilere ait olacaktır.

5.     İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden verecektir.

6.     Verilen tekliflerin geçerlik süresi, en az 30 takvim günü olacaktır.

7.     Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

8.     Son teklif süresi 04.06.2020 tarihi mesai bitimine kadardır.

ERCAN ATMACA Tel: 0370 433 3126- 1317

Fax: 0370 433 44 75 (Gönderdikten sonra teyit etmek için arayınız.)

E posta: karabukdestek@gmail.com

Adres:75. yıl Mah. 20 nolu Cd. 19 nolu Sok. Beşbinevler/KARABÜK

Ek : 1 Adet teknik şartname

KURU TİP TAM KAPALI BAKIMSIZ AKÜMÜLATÖR (12 V 80 AH)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

KONU

Bu Teknik Şartname;, kesintisiz güç kaynakları içerisinde yer alan Kuru Tip Tam Kapalı Bakımsız Akünün satın alınması, teknik özelliklerini ve ilgili diğer hususları kapsar.

STANDARTLAR VE KALİTE BELGELERİ

1.  Satın alınacak akümülatörler üretildiği ülkenin standartlarına uygun imal edilmiş olacaktır.

2.   Teklif edilen akü markası üreticinin orijinal markası olmalıdır , fason ürünler kabul edilmeyecektir. Akü üzerinde yazan marka ve model ile, CE Belgesi ve TSE Belgelerinde yazan Marka, model aynı olmalıdır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

1.    Akü çıkış terminalleri çekilebilecek maksimum akıma dayanıklı yapıda ve kesitte olacaktır. Çok geniş bir ısı yelpazesinde çalışıyor olmalıdır (-20 °C / 60 °C)

2.   Dış kutu, aside, patlamaya, darbelere dayanıklı olacak ve açılabilir kapağı olmayacaktır ( Dış kutu ABS olmalıdır.)

3.    Akü yapımında kullanılan tüm malzeme yeni olacaktır. Aküde kırık, çatlak, deformasyon, kutup başlarında siliklik, pas, küf olmamalıdır.

4.   Akülerin kapasitesini artırmak için gerektiğinde aynı tip ve sayıda birden fazla akü paralel ve/veya seri bağlanabilecektir.

5.    Aküler, ithal eden firma tarafından imalatçının verdiği standartlara uygun ortamda saklanacaktır. Akü imal ile montaj tarihi arasındaki süre 6 ayı geçmeyecektir. Üretim tarihleri değiştirilemeyecek şekilde oıijiııai baskılı olacaktır.------------------------------------------

6.    Akülerin anma gerilimi 12 Volt, anma kapasitesi 80 Amper/ Saat olmalıdır.20 °C ( +%5 , -%5 sınırları içinde) ortam sıcaklığında, ömürlerinde herhangi bir azalma olmadan 6 ay depolanabilecek, aylık kapasite kaybı %3’ü geçmeyecektir.

7.     Akü kutusu üzerinde; en az olarak imalatçı firma adı, TSE standartına sahip olduğunu gösterir damga , üretici firmanın kodlu imal tarihi , gerilimi, uyduğu standartlar, kutup başlarını polaritesini belirtir i4+” ve işaretler imalat sırasında üzerinde (sonradan değişemeyecek tarzda) yazılmış halde olacaktır.

8.   Kullanım süresince dengeleme şarjına (equalising charge) ihtiyaç duymayacaktır.

9 Aküler VRLA (Valf Regulated Lead Acid) ve AGM (Absorbing Glass Matt) teknolojisine uygun olarak üretilmiş olacaktır.

10. Akülerin ömür beklentisi 10 yıl olacaktır. En az 2 yıl garantili olmalıdır. TSE ve CE belgelerine sahip olacaktır.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim