• İhale No
    2010/581096
  • İhale Adı
    ALT GEÇİT İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    25 Ocak 2011 10:00
  • İdare
    Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü - Elazığ
  • İhale İli
    Elazığ
  • İşin İli
    Malatya
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

ALT GEÇİT İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Elazığ 8.Bölge Müdürlüğü

ELAZIĞ ÇAYDAÇIRA KAVŞAĞI ALT GEÇİT İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası : 2010/581096
1-İdarenin
a) Adresi : ZÜBEYDE HANIM CADDESİ NO:73 / ELAZIĞ
b) Telefon ve faks numarası : 4242375991 - 4242388194
c) Elektronik Posta Adresi : bol08@kgm.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) :  


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : MALATYA ELAZIĞ DEVLET YOLU KM: 51+000
c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 360 (üçyüzaltmış) takvim günüdür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, ZÜBEYDE HANIM CADDESİ NO:73 / ELAZIĞ
b) Tarihi ve saati : 25.01.2011 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu,
Bu kriterler, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.
4.2.2. Bilanço veya eşdeğer belgeler:
İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait;
a) Yıl sonu bilançosunun ve bilançonun gerekli görülen bölümleri,
b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeler,
a ve b bendinde sayılan belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
İsteklinin;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,50 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,10 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,75’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan yılların ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli görülen bölümlerini ya da bunlara eşdeğer belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde, yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise üç önceki yılın belgeleri ile dört önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki son üç yıllık dönemdeki her yıla ait toplam ciroları gösteren gelir tabloları,
b) Taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını gösteren son üç yılda düzenlenmiş faturalar,
Son üç yıla ilişkin bu iki belgeden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerin sunulan yıllara ait tutarlarının toplamının 1/3'ünün; ciro için teklif edilen bedelin % 15 inden, taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarı için ise teklif edilen bedelin % 12 sinden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.
Bu kriterleri son üç yılda sağlayamayanlar, son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler.Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutalarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir ve bu yıl ile bu yıldan iki önceki yıla kadarki gelir tabloları dikkate alınarak, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. Bu gelir tabloları itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

 

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 80 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,
4.3.2. Organizasyon yapısı ve personel durumuna ilişkin belgeler:
a) Anahtar Teknik Personel:

İdarece bu işte 2 adet anahtar teknik personel (1 adet İnşaat Mühendisi ve 1 adet Elektrik Mühendisi) istenilmektedir. İlgililerin en az beş yıl deneyimli olması yeterlidir. Ancak, bu kişilerin ihale tarihinden önce işe alınmış ve ihale tarihi itibariyle isteklinin bünyesinde bulunuyor olması şartlarının aranması zorunludur.  

Bu niteliklere sahip gerçek kişi isteklilerden, şahıs şirketi ortaklarından, limited şirketlerde müdürlük görevini yürüten ortaklarından, anonim şirketlerin yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, murahhas müdür ve genel müdür ortaklarından, ortak girişimlerin ise gerçek kişi ortaklarından ve tüzel kişi ortaklarının yukarıda sayılan unvanları taşıyan gerçek kişi ortaklarından isteklinin bünyesinde çalıştığına dair belge aranmaz.


İş ortaklığında, ortaklık oranına bakılmaksızın, pilot ve diğer ortaklara ait anahtar teknik personelin tamamı değerlendirilir.


Anahtar teknik personel olarak gösterilen personel, aynı zamanda teknik personel olarak ihale konusu işte istihdam edilemez.


Anahtar teknik personel olarak bildirilen kişiler, aday veya isteklinin bünyesinde görev yaptıkları süre boyunca, başka bir gerçek veya tüzel kişide çalışamazlar.


İhale konusu işte çalıştırılması öngörülen teknik personelin nitelik ve sayısı ilan ve ihale dokümanında belirtilir. İhale üzerinde kalan isteklinin, teknik personelin idarece öngörülen nitelik ve sayıda olduğunu gösteren belgeleri yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren 5 (Beş) gün içinde idareye sunması zorunludur. Anahtar teknik personel olarak bildirilen mühendisler, aday veya isteklinin bünyesinde çalıştıklarına ve ihale konusu işte isteklinin anahtar teknik personeli olarak çalışacaklarına ilişkin yazılı beyanlarını verirler.


İş ortaklığında teknik personel, ortaklık oranına bakılmaksızın pilot ve diğer ortaklar tarafından karşılanabilir.


İsteklinin ticari faaliyette bulunduğu yerde kesintisiz şekilde ve işin niteliğine uygun olarak yukarıda belirtilen sayı ve nitelikte anahtar teknik personel çalışıtırılması ve bu durumun belgelendirilmesi gerekir. Bu personelin; özel sektörde geçen deneyim süresi ilgili meslek odası üye kayıt belgesiyle, kamuda geçen deneyim süresi hizmet çizelgesi ve/veya meslek odası üye kayıt belgesiyle, isteklinin bünyesinde bulunduğu hususu ise ilgili adına prim ödendiğini veya ilgilinin işe alındığını gösteren sosyal güvenlik kurumu onaylı belgeler ile tevsik edilir.
b) Teknik Personel:

Adet Pozisyonu Mesleki Unvanı Mesleki Özellikleri

ADET POZİSYONU ÜNVANI
1 ŞANTİYE ŞEFİ İNŞAAT MÜHENDİSİ (5 YIL KÖPRÜ İNŞAATI DENEYİMLİ)
1 SAHA MÜHENDİSİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
1 KONTROL TEKNİSYENİ İNŞAAT TEKNİKERİ
1 ALET OPERATÖRÜ ETÜT KONTROL TEKNİSYENİ
4.3.3. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ilişkin belgeler

CİNSİ
 

ÖZELLİĞİ


 

 

ADEDİ


 

HİDROLİK veya ROTARY TİP TEMEL MAKİNESİ min 200 kNm tork 2
OTOMATİK BETON SANTRALİ 40 m3/sa 1
Beton Pompası 37 m 1
Transmikser 12 m3

4

Ekskavatör 170 HP, 2 YD3 3
DAMPERLİ KAMYON 20 ton 5
KOMPRESÖR HAVA BASINÇLI VE KIRICI TERTİBATLI 1
VİBRATÖR 12.000 DEV / DK. 5
MOTOPOMP 6 İNÇ 3
SU TANKI 5 TON 1
ELEKTRONİK TAKOMETRE - - - - - 1

 

4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

29.12.2005 tarih, 26038 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan; Yapım İşlerinde İş Deneyiminde Değerlendirilecek Benzer İşlere Dair Tebliğde yer alan A / XII Grubu İşler ( Alt-Üst Geçit Köprü İşleri; Fore Kazıklı, Hazır Kirişli,  Köprülü Kavşak Yapımı) ” benzer iş olarak kabul edilecektir.

4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
"İnşaat Mühendisliği"


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÖPRÜ BAŞMÜHENDİSLİĞİ BÜRO / ELAZIĞ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI TOPLANTI SALONU / ELAZIĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.



13. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) :

İhalede uygulanacak sınır değer katsayısı 1,20' dir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
BetonYüzey Üzerine Geotekstil Keçe (500gr/m2) serilerek üzerine2,00 mm Kalınlığında PVC Esaslı Jeomembran Düz Tip Her RenkMalzeme ile Su Yalıtımı Yapılması. 500,00 m2
Dolguyagelen Her cins ve klastaki kazı malzemesinin sulanması ve sıkıştırılması 30000,00 m3
HerDerinlikte, Her Cins ve Klastaki Zeminde Kuruda veya Suda HerTürlü Sanat Yapısı Kazısı Yapılması (Köprü TemelKazıları Hariç) 8000,00 m3
HarçlıMoloz Taş İnşaat (Moloz, Çaplanmış Moloz, Kaba Yonu,İnceYonu ve Kesme Taş) 2000,00 m3
Hercins klastaki zeminlerde yarma ve yan ariyet kazısı yapılmasıkullanılması 85000,00 m3
HerCins ve Klastaki Zeminde Ocak Ariyeti Kazısı Yapılması veKullanılması 30000,00 m3
Makineile her cins klastaki zeminde reglaj 3,00 km
Zayıfzeminin (bitkisel toprak vs.) kazılması ve kullanıllanılması 10000,00 m3
DolguAltına Ocak Taşından Makine ile İstifsiz Taş DolguYapılması. 1000,00 m3
Patlayıcım. kullanmadan demirli demirsiz beton inşaatın yıkılması 1405,50 m3
Kırmataşşose ve asfalt sökülmesi 4000,00 m3
Bordürsökülmesi 4500,00 m
Ø400mm Anma Çaplı Koruge Drenaj Boru Döşenmesi 1000,00 m
Ocaktaşından konkasörle kırılmış malzeme ile alttemelyapılması 12000,00 m3
Plent-mikstemel yapılması (Kırılmış ve elenmiş ocak taşı ile) 20000,00 ton
Prefabrikbeton parke imali ve yerine döşenmesi (6 cm) 22000,00 m2
Prefabrikbeton bordür imali ve yerine döşenmesi (5 cm) 12000,00 m
Menfez-köprülerdegalvanizli saç levha işleri 2500,00 kg
Fonttanızgara, kapak,garguy yapılması ve yerine konulması 300,00 kg
KöprüOtokorkuluğu Yapılması 2000,00 m
İnşaatbünyesine giren yuvarlak demir ve nervürlü çelik zatibedeli,yüklenmesi, taşınması, boşaltılması, istifi veişçiliği. (Her çapta demir için) 2200,00 ton
Köprülerdeprofilli demirden yaya korkuluğu yapılması ve yerine montajı (Boyama dahil ) 6,00 ton
Yüksekdayanımlı öngerme çeliğinin temini, yüklenmesi,taşınması,boşaltılması, istifi, muhafazası ve işçiliği (Her Tip veÇapta Tel,Demet,Çubuk) 62,00 ton
ÇelikPlatin Ayaklı,Çelik Prıfil Boru gövdeli Köprü KorkuluğununTemini ve Montajının Yapılması 400,00 takım
Ø60 - Ø 200 cm. Çaplarında Yerinde Dökme Fore Kazık Yapılması(Her Boydaki Kazıklar İçin)(C 20/25) 9000,00 m
Hertürlü inşaat temellerinde (Köprü temelleri hariç) kurudaveya suda her dozda demirsiz beton 800,00 m3
Köprülerde(Plak ve Kompozit Köprülerin Tabliyeleri HariçÖngerilmeli(Önçekim-Artçekim) Kirişli Köprülerin DöşemeBetonlarıDahil) Kuruda veya Suda Her Sınıfta Demirli Beton (Beton Tesisiİle, C 25/30) 5000,00 m3
KöprülerinÖngerilmeli (Önçekim-Artçekim)Boyuna ve Enine KirişlerindeHer Sınıfta Demirli Beton (Beton Tesisi İle, C 40/50) 1145,00 m3
Püskürtmebetonu (Shotcrete) yapılması 450,00 TON
AltGeçitlerde Prekast Cephe Elemanı Yapılması, Taşınması veYerine Konulması (15 cm Kalınlığında) 4000,00 m2
KöprülerdePrekast Bordür Elemanı Yapılması ve Yerine Konulması (1,5*0,7Boyutunda) 30,00 adet
Katranbadana yapılması 12000,00 m2
Menfezlerde6 m ve daha küçük göz açıklıkları için döşeme, kirişve kemer taşıyıcı iskeleleri (kompozit menfezler hariç) 5000,00 m3
HerÇapta PVC Boru Temini ve Döşenmesi ( Ø 150 mm) 2000,00 m
KılıfBorusu Temini ve Yerine Konulması 790,00 m
Neopren(Lastik) Mesnet Tertibatı, Zati Bedeli ve YerineYerleştirilmesi 1545,00 dm3
PolimerBitümlü Membran İle Su Yalıtımı Yapılması 3700,00 m2
"YüksekPerformanslı reflektif malzeme " 70,22 m2
2mm kalınlılığındaki galvanizli sacdan 90 cm kenarlıklı eşkenar üçgen levha yapılması 9,00 ad
3mm kalınlılığındaki galvanizli sacdan 60 cm çaplı yuvarlaklevha yapılması 5,00 ad
2mm kalınlılığındaki galvanizli sacdan muhtelif ebatlardadörtgen levha yapılması 3,38 m2
Galvanizlisac profilden trafik bilgi levhası yapılması(1.5 mmkalılığında) 62,28 m2
Trafikişaret levhası direği yapılması ve galvanizlenmesi (4 mmkalınlığında, 149 mm açılımında) 22,50 m
Trafikbilgi ve yön levhaları için direk yapılması ve boyanması(Muhtelif ebat NPI profil demir) 2419,95 kg
Trafikişaret levhalarına sembol, bordür ve yazı yazılması 70,22 m2
Trafikişaret levhalarına reflektif malzeme yapıştırılması(Standart ve bilgi işaret levhaları) 10 Yıl dayanımlı 70,22 m2
Standarttrafik işaret levha direğinin yerine konması 9,00 ad
TrafikBilgi levhalara temel yapımı ve levha direği montajı 13,00 ad
TrafikBilgi levhalarının yerine konulması 62,28 m2
GrobetonDolgu Betonu 7,00 m3
Termoplastikboya ile püskürtme (sprey) yöntemiyle yol çizgilerininçizilmesi 1510,80 m2
Çiftkompenantlı boya ile yaya geçitleri, yavaşlama uyarı ve şeritçizgilerinin çizilmesi(3 mm kalınlığında) 196,25 m2
Çiftkompenantlı boya ile ofset taraması çizilmesi (3 mmkalınlığında) 757,73 m2
BAKIRBARALAR 5,00 kg
GALV.CİVATALIVE GALV.DEMİR DİREK 800,00 kg
AD1-120/20TİPİ, 209 KG.TEK KONSOLLU GALVANİZLİ ÇELİK POLİGONAYDINLATMA DİREĞİ 63,00 adet
AD2-120/20TİPİ, 209 KG.TEK KONSOLLU GALVANİZLİ ÇELİK POLİGONAYDINLATMA DİREĞİ 49,00 adet
36KV 10 KA METAL OKSİT (ZNO) PARAFUDR 3,00 adet
36KV, 400 A, 8 KA HARİCİ TİP SİGORTALI TOPRAKLAMALI AYIRICILAR 1,00 adet
HARİCİTİP AG AYDINLATMA PANOSU 1,00 adet
500V. VOLTMETRE 1,00 adet
3×60A. SAATLİ TİP SOKAK LAMBASI ZAMAN ŞALTERİ 1,00 adet
ANAHTARLIOTOMATİK SİGORTA 16 A. (3KA) 161,00 adet
EMAYETEHLİKE LEVHASI 1,00 adet
TOPRAKLAMALEVHASI, 5 M. GALVANİZLİ ŞERİT VE BUNLARIN GÖMÜLMESİ 1,00 adet
50mm² NYY KABLO VE GÖMÜLMESİ 15,00 mt
TOPRAKLAMAKAZIĞI 20,00 adet
63KVA, 33/0.4-0.231 kV (28.5 -34.5) kV GÜÇ TRANSFORMATÖRLERİ 1,00 adet
4x4mm2 NYY KABLO ( 1 kV) 3262,00 mt
4x6mm2 NYY KABLO ( 1 kV) 918,00 mt
4x10mm2 NYY KABLO ( 1 kV) 1193,00 mt
4x16mm2 NYY KABLO ( 1 kV) 930,00 mt
3×2.5/2.5mm², NYMHY KABLO 2318,00 mt
16mm² BAKIR KABLO PAPUÇLARI (A.G. KABLOLARINDA) 50,00 adet
50mm² BAKIR KABLO PAPUÇLARI (A.G. KABLOLARINDA) 2,00 adet
SABİTKOMPANZASYON PANOLARIN İÇİN SABİT TECHİZAT 1,00 sbt.
GÜÇKONDANSATÖR BATARYALARI 400 VOLT. 1,00 kVar
3×17- 3×32 A KONTAKTÖR 3,00 adet
TRİFAZEPAKO ŞALTER 10-32 A. 1,00 adet
TERMİKMANYETİK OTOMATİK ŞALTER(3X16 A) 16,00 adet
TERMİKMANYETİK OTOMATİK ŞALTER(3X25 A) 1,00 adet
TOPRAKTABLO KANALI 5586,00 mt
250W YÜKSEK BASINÇLI ATEŞELEMELİ TİP SOKAK SOKAK AYDINLATMAARMATÜRÜ 161,00 adet
250W YÜKSEK BASINÇLI ATEŞELEMELİ TİP AMPÜL 161,00 adet
150W YÜKSEK BASINÇLI ATEŞELEMELİ TİP KÖPRÜALTI AYDINLATMAARMATÜRÜ 62,00 adet
151W YÜKSEK BASINÇLI ATEŞELEMELİ TİP TÜP AMPÜL 62,00 adet
AYDINLATMAUYGULAMA PROJESİ YAPILMASI 1,00 takım
16mm2 BAKIR TOPRAKLAMA İLETKENİ VE GÖMÜLMESİ 6424,00 mt
SDK-VXFOSEPTİKPOMPA (5,5 KW 4''14 MSS-80 m3/h 2,00 adet
KUMANDAPANOSU 2,00 adet
4''ÇELİK BORU 30,00 mt
4''PATENT DİRSEK 6,00 adet
4''FLANJ 4,00 adet
FLATÖRŞAMANDIRA 2,00 adet
22KWA JENARETÖR (KABİN VE TRANSFER PANOSU DAHİL) 1,00 adet
16Gr. Kavşak Kontrol Cihazı 1,00 ADET
KavşakKontrol Cihazının Yerine Konulması (Temel Dahil) 1,00 ADET
200mm Çaplı LED'li Yaya Sinyal Verici Grubu 22,00 ADET
200mm Çaplı LED'li Tekli Kırmızı Sinyal Verici Grubu 7,00 ADET
300mm Çaplı LED'li Oto Sinyal Verici Grubu 20,00 GRUP
200mm Çaplı Sinyal Verici Grubun Standart veya Başüstü DireğeMontajı 22,00 ADET
200mm Çaplı Sinyal Vericinin Standart veya Başüstü DireğeMontajı 7,00 ADET
300mm Çaplı Sinyal Verici Grubun Standart veya Başüstü DireğeMontajı 20,00 GRUP
StandartSinyal Verici Direği Yapılması ve Galvanizlenmesi 29,00 ADET
StandartSinyal Verici Direği Yerine Konulması (Temel Dahil) 29,00 ADET
1kVYeraltı Kablosu (NYY) 10x1,5 mm² 1200,00 METRE
1kVYeraltı Kablosu (NYY) 13x1,5 mm² 250,00 METRE
1kVYeraltı Kablosu (NYY) 2x6 mm² 500,00 METRE
YolAltından Kablo Geçişi 240,00 METRE
OrtaRefuj ve Kaldırımın Altından Kablo Geçişi 400,00 METRE
Elenmişmalzeme ile sanat yapıları temel tabanına beton yol ve tretuvaraltlarına kum, çakıl tabakası serilmesi ve drenaj hendekleriile her türlü büz yanlarında kum, çakıl dolgu yapılması 1500,00 m3
Dolguyagelmiş serilmiş her cins kazının el ile tokmaklanaraksıkıştırılması 3200,00 m3
HerDerinlikte, Her Cins ve Klastaki Zeminde Kuruda veya Suda HerTürlü Sanat Yapısı Kazısı Yapılması (Köprü TemelKazıları Hariç) 20000,00 m3
Hertürlü inşaat temellerinde (Köprü temelleri hariç) kurudaveya suda her dozda demirsiz beton 500,00 m3
HerTürlü İnşaatta (Kirişli, Kutu Menfezler, Köprüler veBetonarme Kazıklar Hariç, Plak ve Kompozit Menfezler Dahil)Kuruda veya Suda Her Sınıfta Demirli Beton 100,00 m3
Yüksekvasıflı çelikten özel dökümlü köprü mesnedinin temini veyerine konulması 122,00 kg
Fonttanızgara, kapak,garguy yapılması ve yerine konulması 8200,00 kg
20cm iç çapında 400 dozlu beton büz döşemesi (Mecra veyakanalizasyon için) (Cidar kalınlığı 3,5 cm) 500,00 M
30cm iç çapında 400 dozlu beton büz döşenmesi (Mecra veyakanalizasyon için) (Cidar kalınlığı 4,5 cm) 5000,00 m
40cm iç çapında 400 dozlu beton büz döşenmesi (Mecra veyakanalizasyon için) (Cidar kalınlığı 5,5 cm) 1500,00 m
50cm iç çapında 400 dozlu beton büz döşenmesi (Mecra veyakanalizasyon için) (Cidar kalınlığı 6,5 cm) 1000,00 m
60cm iç çapında 400 dozlu beton büz döşenmesi (Mecra veyakanalizasyon için) (Cidar kalınlığı 7,5 cm) 250,00 m
Buharkürlü, lastik contalı, 500 Dz prefabrik muayene bacası konikelemanı ile baca teşkili (1 00 mt iç çapında) 190,00 adet
Çıkışçapı Ø 600 mm lik 500 Dz lu, buhar kürlü lastik contabağlantılı prefabrik muayene bacası taban elemanı ile bacateşkili (1 giriş --1 çıkışlı) 125,00 adet
Buharkürlü, lastik contalı, 500 Dz prefabrik muayene bacası gövdeyüksekliği ayar bileziği ile baca teşkili (H= 0 15-0 60 mtarasında değişken yükseklikte ve 1 00 mt iç çapındaki gövdeyüksekliği ayar bileziği elemanları ile) 185,00 m
10ATM basınç dayanımlı 315 mm anma çaplı PE 100 boru bedeli 1000,00 m
10ATM basınç dayanımlı 200 mm anma çaplı PE 100 boru bedeli 2000,00 m
HDPEboru ve ek parçalarının alın kaynağı ile eklenmesi(Q315için) 85,00 adet
HDPEboru ve ek parçalarının alın kaynağı ile eklenmesi(Q200için) 170,00 adet
Q600AÇB boru (7,5 ATÜ) EF Parçası 4,00 adet
Q200AÇB boru (10ATÜ) EF Parçası 4,00 adet
Muayenebacası taban betonu yapılması 50,00 adet
Ø400 mm anma çaplı HDPE koruge kanalizasyon borusunun döşenmesiTip 5 1650,00 m
Ø500 mm lik ANMA ÇAPLI HDPE ESASLI KORUGE KAN. BORUSUNUNDÖŞENMESİ 800,00 m
H=0,50mtve 1.00 mt iç çapında muayene bacası gövde bileziği ile bacateşkili 300,00 adet
H=0,65mtve 1.00 mt iç çapında muayene bacası konik eleman ile bacateşkili 50,00 adet
Kazımalzemesinden makina ile hendek ve temel dolgusu yapılması 14500,00 m3
Kanalizasyoninşaatlarında kırdöküm baca kapağı yapılması ve yerinekonulması 5000,00 kg
Met.olmayankab.muh.boru sis. (day. 450 newton) Çap 110 mm(malzeme+montaj) 900,00 Mt.
HavaYalıtımlı Kesicili giriş hücreleri 36 KV 1250 A 16 KA(malzeme+montaj) 5,00 Ad
HavaYalıtımlı Kesicili çıkış hücreleri 36 KV 1250 A 16 KA (malzeme+montaj) 6,00 Ad
HavaYalıtımlı Bara Bağlama hücreleri (Kuplaj) 36 KV 1250 A 16 KA(malzeme+montaj) 5,00 Ad
HavaYalıtımlı Trafo koruma hücreleri 36 KV 200 A 16 KA(malzeme+montaj) 1,00 Ad
AkımGerilim Ölçü Hücreleri 36KV 1250A 16KA (malzeme+montaj) 1,00 Ad
BakımsızAkü Redresör Gurubu (BAR24) (24 V.) (malzeme+montaj) 1,00 Ad
Galvanizlitip AG Saha Dağ.Kutusu (Tip 2) (malzeme+montaj) 8,00 Ad
Dahilitip bıçaklı AG sigorta 100- A. (00 Boy) (malzeme+montaj) 120,00 Ad
AGSigortali Yük Ayırıcısı 3 x 250 A (Sigortası ile Komple)(malzeme+montaj) 8,00 Ad
AGSigortali Yük Ayırıcısı 3 x 400 A (Sigortası ile Komple)(malzeme+montaj) 8,00 Ad
DahiliA.G. Çıkış Panosu 630 kVA(enerji analizörlü-sig. Yükayırıcısı-sig. İle komple-bağ. El kum) (malzeme+montaj) 1,00 Ad
D.Ve H.T. Güç Trafosu 33/0,4-0,231 kV 630 kVA (Bina içi montaj)(malzeme+montaj) 1,00 Ad
TopraklamaElektrodu (2mt 65x65x7 köşebent) gömülmesi (malzeme+montaj) 3,00 Ad
TopraklamaKazığı 5 mt. Örgülü çelik iletken ve bunların gömülmesi(malzeme+montaj) 12,00 Ad
1x50mm²NYY Kablo ve Gömülmesi (malzeme+montaj) 60,00 Mt
NYYKABLO 4x16mm2 (malzeme+montaj) 400,00 Mt
NYYKABLO 3x35+16 mm2 (malzeme+montaj) 570,00 Mt
NYYKABLO 3x95+50 mm2 (malzeme+montaj) 150,00 Mt
NYYKABLO 3x120+70 mm2 (malzeme+montaj) 800,00 Mt
NYYKABLO 3x150+70mm2 (malzeme+montaj) 1000,00 Mt
0,6/1kVek mufları (termoplastik) 4x16 mm² (malzeme+montaj) 1,00 Ad
0,6/1kVek mufları (termoplastik) 3x35+16 mm² (malzeme+montaj) 1,00 Ad
0,6/1kVek mufları (termoplastik) 3x95+50 mm² (malzeme+montaj) 1,00 Ad
0,6/1kVek mufları (termoplastik) 3x120+70 mm² (malzeme+montaj) 3,00 Ad
0,6/1kVek mufları (termoplastik) 3x150+70 mm² (malzeme+montaj) 2,00 Ad
XLPEKABLO 35kV 1x95/16mm2 (malzeme+montaj) 21,00 Mt
XLPEKABLO 35kV 1x240/25mm2 (malzeme+montaj) 6033,00 Mt
Büz.Tip Kablo Başlığı D.T. 36kV 1x95/16mm² (malzeme+montaj) 6,00 Ad
Büz.Tip Kablo Başlığı D.T. 36kV 1x240/25mm² (malzeme+montaj) 18,00 Ad
20.3/35kvek mufları (büzüşmeli tip) 1x240/25mm² (malzeme+montaj) 18,00 Ad
MOD-5ABina Yapımı (malzeme+montaj) 1,00 Ad
35mm²Örgülü Bakır İletken (malzeme+montaj) 800,00 Mt
40x5Bakır Bara (demontaj) 200,00 Kg
Boyalıkaynaklı demir direkler (demontaj) 344,00 Kg
Boyalıkaynaklı Demir Travers ve Konsollar (demontaj) 254,00 Kg
GalvanizliSaç Aydınlatma Direkleri (demontaj) 3908,00 Kg
36Kv.630 A.12,5 KA. Gazlı Kesici (demontaj) 5,00 Ad
36Kv.630 A.12,5 KA. Yağlı Kesici (demontaj) 1,00 Ad
250WCiva Buharlı Armatür (demontaj) 28,00 Ad
1000 W.Projöktör (demontaj) 10,00 Ad
6A. Anahtarlı Otomotik Sigorta (demontaj) 28,00 Ad
VHD-35İzolatör (demontaj) 3,00 Ad
36Kv.(A.Katagorisi) (375 Kğ) (D.T). Bara Mesnet İzolatörü (demontaj) 69,00 Ad
36Kv.630 A.(D/H) Geçit İzolatör (demontaj) 12,00 Ad
G.BoxPano (TİP-2) (demontaj) 8,00 Ad
630KVA.AG.Panosu (D.T) (demontaj) 1,00 Ad
50KVA.Pano (demontaj) 1,00 Ad
33/0,4-0-231Kv. 630 KVA. (D.T) Trafo (demontaj) 1,00 Ad
AkımTrafosu (demontaj) 12,00 Ad
36Kv.630 A . 12,5 KA..(D/H) Adi Ayırıcı (demontaj) 13,00 Ad
2x2,5 mm² NYY (demontaj) 336,00 Mt
4x6 mm² NYY (demontaj) 40,00 Mt
4x16 mm² NYY (demontaj) 200,00 Mt
3x95+50 mm² NYY (demontaj) 150,00 Mt
3x120+70 mm² NYY (demontaj) 115,00 Mt
1x240/25 mm² XLPE KABLO (34,5 kV) (demontaj) 210,00 Mt
GalvanizliSaç Aydınlatma Direkleri AD2-100/20 1650,00 Kg
1250W Civa Buharlı Armatür (demontajdan montaj) 20,00 Ad
G.(Box)Pano (TİP-2) (demontajdan montaj) 8,00 Ad
4x16 mm² NYY (demontajdan montaj) 200,00 Mt
3X95+50 mm² NYY (demontajdan montaj) 150,00 Mt
3X120+70 mm² NYY (demontajdan montaj) 100,00 Mt
1x240+25 mm² XLPE KABLO (34,5 kV) (demontajdan montaj) 210,00 Mt