• İhale No
    2024/1304528
  • İhale Adı
    ALTINBAŞAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU KURU GIDA
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    01 Kasım 2024 10:00
  • İdare
    ALTINBAŞAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
  • İhale İli
    Şanlıurfa
  • İşin İli
    Şanlıurfa
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    17 Ekim 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ-ALTINBAŞAK ULUSLARARASI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

ALTINBAŞAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU KURU GIDA mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1304528
1-İdarenin
a) Adı : MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ-ALTINBAŞAK ULUSLARARASI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : KORUKLU KÖYÜ AKÇAKALE/ŞANLIURFA
c) Telefon ve faks numarası : 4144471026 -
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : ALTINBAŞAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU KURU GIDA
b) Niteliği, türü ve miktarı : ARPA ŞEHRİYE300kg AYÇİCEK YAĞI 1.500lt BADEM İÇİ 50 kg BARDAK SU 20.000adet BULGUR İNCE 200kg BULGUR (pilavlık) 2.000kg CEVİZ İÇİ 50kg DÖĞME BUĞDAY 200kg FINDIK İÇİ 50kg FISTIK İÇİ ANTEP 50kg GARNİTÜR 500kg HİNDİSTAN CEVİZİ İÇİ 20kg İRMİK 250kg KARA BİBER 10kg KEK (40 GR) 10.000adet KEKİK 5kg KEMALPAŞA TATLISI 500 kg KİMYON 10kg KOMPOSTO (VİŞNE) 50kg KÖRİ 5kg KREMALI BİSKİVİ 10.000adet PUL BİBER 150 kg SİYAH İSOT 150kg KURU ÇAY (İRİ YAPRAKLI) 500 kg
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : ALTINBAŞAK MTAL PANSİYON AMBARI
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün
d) İşe başlama tarihi : 28/10/2024


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 01.11.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Müdür Başyardımcısı odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler: İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı
İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Numune sunulması istenmektedir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 270 (İkiYüzYetmiş) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA ŞEHRİYE 300 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 1.500 litre
BADEM İÇİ 50 kilogram
BARDAK SU (200M) 20.000 adet
BULGUR İNCE 200 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK) 2.000 kilogram
CEVİZ İÇİ 50 kilogram
DÖVME BUĞDAY 200 kilogram
FINDIK İÇİ 50 kilogram
FISTIK İÇİ (ANTEP) 50 kilogram
GARNİTÜR (BEZELYE HAVUÇ MISIR) 500 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ İÇİ 20 kilogram
İRMİK 250 kilogram
KARABİBER 10 kilogram
KEK (40 GR) 10.000 adet
KEKİK 5 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 500 kilogram
KİMYON 10 kilogram
KOMPOSTO (VİŞNE) 50 kilogram
KÖRİ 5 kilogram
KREMALI BİSKİVİ (40-70 gr arası) 10.000 kilogram
KURU BİBER (PUL BİBER) 150 kilogram
KURU BİBER (SİYAH İSOT) 150 kilogram
KURU ÇAY (İRİ YAPRAKLI) 500 kilogram
KREMALI GOFRET 500 kilogram
KURU FASÜLYE (10 NUMARA) 1.000 kilogram
KURU İNCİR 10 kilogram
KURU KAYISI 10 kilogram
KURU KAYISI GÜN KURUSU 10 kilogram
KURU NANE 10 kilogram
KURU ÜZÜM (çekirdeksiz) 10 kilogram
LİMONATA 200ML 5.000 adet
LİMON SOSU 50 litre
MAKARNA 1.000 kilogram
MERCİMEK (Kırmızı) 1.000 kilogram
MEYVE SUYU NEKTARI (200ml) 5.000 adet
NOHUT (10 NUMARA) 1.000 kilogram
ŞEKERPARE TATLISI 100 kilogram
PİRİNÇ (BALDO) 2.000 kilogram
PUDİNG 100 kilogram
SALÇA (ACI BİBER) 150 kilogram
SALÇA (DOMATES) 750 kilogram
SEBZELİ ÇEŞNİ 100 kilogram
SUMAK 10 kilogram
TAVUK SUYU(TOZ BULYON) 100 kilogram
TAZE FASÜLYE KONSERVE (süzme ağırlık) 300 kilogram
TEL ŞEHRİYE 150 kilogram
TOZ ŞEKER 500 kilogram
KÜP ŞEKER SARGILI 1.000 kilogram
NAR EKŞİSİ 50 litre
TOP KEK 40GR 3.000 adet
TURŞU KARIŞIK (SÜZME AĞIRLIK HESAPLANACAK) 250 kilogram
TUZ (İyotlu) 100 kilogram
TÜRLÜ KONSERVE (süzme ağırlık) 300 kilogram
ZEYTİNYAĞI 50 litre