• İhale No
    26474
  • İhale Adı
    AMBAR BİNASI VE MİBZER BARINAĞI KİRALANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
  • Sektör
    Tesis İşletme, Gayrimenkul Satış ve Kiralama Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Temmuz 2011 14:00
  • İdare
    Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Muş Şeker Fabrikası Müdürlüğü
  • İhale İli
    Muş
  • İşin İli
    Muş
  • Yayın Tarihi
    04 Temmuz 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

AMBAR BİNASI VE MİBZER BARINAĞI KİRALANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Muş Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:
1 - İdarenin:
a) Adı                         :   Muş Şeker Fabrikası Müdürlüğü
b) Adresi                    :   Bitlis Yolu Üzeri 8. Km. Muş
c) Telefon numarası    :   0436 215 12 80
d) Faks numarası        :   0436 215 13 30
2 - Fabrikamızın sabit kıymetlerinde kayıtlı Malazgirt Ziraat Bölge Şefliğimize ait Muş İli, Malazgirt İlçesi, Aksungur Mahallesi, Sütlübulak Mevkiinde bulunan 18 Pafta, 141 Ada, 21 Parsel üzerinde bulunan 90m² lik Mibzer Barınağı ile Bulanık Ziraat Bölge Şefliğimize ait Muş İli, Bulanık İlçesi, Yenimahalle, Petrol Ofisi Civarı Mevkiinde bulunan 3 Pafta, 104 Ada, 38 Parsel üzerinde bulunan 648m² lik Ambar Binası taşınmazın ambar binası olarak kullanılmak üzere bir yıl süre ile kapalı teklif almak, açık artırma ve pazarlık suretiyle Mal ve Hizmet Satış yönetmeliğimiz esasları dahilinde kiraya verilecektir.
3 - İhale 11/7/2011 Pazartesi günü saat 14:00'de Fabrikamız ofis binasında yapılacaktır.
4 - Uygun fiyat bulunmadığı takdirde, gerektiğinde açık arttırma ve pazarlık cihetine gidileceğinden isteklilerin yukarıdaki tarih ve adreste bizzat hazır bulunmaları ve ihale sonuçlanıncaya kadar ihale yerinden ayrılmamaları gerekmektedir.
5 - Bu işe ait geçici teminat teklif tutarının % 3’i, kat’i teminat ise ihale tutarının % 6 sıdır
6 - İhaleye ait Şartname Ticaret servisinden K.D.V dahil 30,00 TL bedeli mukabili temin edilebilir.
7 - Teklif mektupları verildikleri tarihten itibaren 30 (Otuz) gün opsiyonludur.
8 - Teklif mektupları 11/7/2011 Pazartesi günü en geç saat 14:00'e kadar Fabrikamız haberleşme servisine verilmiş olacaktır.
9 - Fabrikamız bu ihalede ceza ve yasaklamalar hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanunlarına tabi olmadığından ihaleyi kısmen veya tamamen yapıp yapmamakta veya işi uygun teklifte bulunana vermekte serbesttir.
5155/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim