• İhale No
    2015/85249
  • İhale Adı
    ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
  • Sektör
    Araç Kiralama -Personel Taşıma Hizmeti
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    25 Ağustos 2015 10:30
  • İdare
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    20 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Üniversitesi Personel Taşıma hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/85249

1-İdarenin

a) Adresi : ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜGÜ IDARI VE MALI ISLER DAIRE BASKANLIGI 16 Mart Sehitleri Caddesi 2/4 34116 Beyazıt FATİH/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124400000 - 2124400032
c) Elektronik Posta Adresi : maliisler@istanbul.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı : 66 adet minibüs 14 kişilik, 189 adet minibüs 17 kişilik, 36 adet midibüs 23 kişilik, 37 adet midibüs 27 kişilik araçlarla Personel Taşıma İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : Beyazıt Kampüsü, İstanbul Tıp Fakültesi Kampüsü, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kampüsü, Avcılar Kampüsü, Kardiyoloji Enstitüsü (Haseki), Bakırköy Yerleşkesi, Florance Nightingale Hemşirelik Fakültesi (Şişli), Devlet Konservatuarı (Kadıköy) , Orman Fakültesinden (Bahçeköy) Belediye Otobüslerinin kullandığı yol güzergahları doğrultusunda personel taşıma yapılacaktır.
c) Süresi : İşe başlama tarihi 04.01.2016, işin bitiş tarihi 31.12.2016


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Odası Beyazıt /İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 25.08.2015 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi, teklif eki olarak tekliflerine dahil edeceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin %10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar,
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu:

Taşıma yapılacak araçların % 20'sinin mülkiyeti istekliye ait olacaktır. Taşıma yapılacak araçların yüzdelik oranları hesaplandığında küsüratlı çıkan rakamlar üste tamamlanır (Örneğin; 1,1 çıktığında 2 araç şartı aranacaktır.) Mülkiyeti istekliye ait olan araçların, ruhsat, demirbaş veya amortisman defterinde kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağı ya da yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir raporunu sunmak zorunludur.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Bu ihalede benzer iş olarak kamu veya özel sektörde yapılan personel taşımacılığı işleri kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 85 TRY (Türk Lirası) karşılığı İstanbul Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na (Süleymaniye Cd.No:25 Süleymaniye - İstanbul adresine) bedeli yatırılmak kaydı ile makbuzun ibrazıyla İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Bürosu Beyazıt /İSTANBUL adresinden temin edilebilir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Bürosu Beyazıt /İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13.Diğer hususlar:
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Avcılar-Avcılar 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar- İhlas Marmara Evleri 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Hadımköy 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Esenyurt 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar- Kıraç 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Ispartakule 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar- Beylikdüzü 1 - 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar- Beylikdüzü 2 - 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar-Büyükşehir 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar-Gürpınar 23 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar-Mimar Sinan 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Büyükçekmece 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Silivri 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Küçükçekmece 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar-Halkalı 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Halkalı 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Başakşehir 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar- Ataköy 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Bakırköy 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Bahçelievler 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Güngören 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Cerrahpaşa 27 Kişilik Midibas 1 Adet 251 gün
Avcılar-Edirnekapı 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Aksaray 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Osmanbey 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Bağcılar 14 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Esenler 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Ortaköy 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Gaziosmanpaşa 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar- Sultangazi 14 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Sarıyer 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Üsküdar 14 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Çengelköy 14 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Kadıköy 14 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Bostancı 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Sancaktepe 17 Kişilik Minibüs 1 Adet 251 gün
Avcılar-Maltepe 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Avcılar-Pendik 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Dudullu-Çekmeköy 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- Üsküdar 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Maltepe 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Küçükyalı 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Bağdat Cad.17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- Bostancı 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- Türkiş Blokları 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- İçerenköy Başıbüyük 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- Tuzla 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kartal 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-(Libadiye) M.Kemal Hatboyu 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt- Ümraniye 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kazımkarabekir 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt Sultanbeyli 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt -Yenidoğan 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Sanayi Mahallesi 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kağıthane 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Sarıyer 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Mecidiyeköy 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Beykoz 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Çengelköy Rasathane 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Pazariçi 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yıldız tabya 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt - Gazi Mahallesi 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt - Yeşilpınar 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt - Cengiz Topel 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Karayolları 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Arnavutköy 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Sultançiftliği-1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Sultançiftliği 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Tepe 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Turgutreis 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yüzyıl 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Karabayır 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Esenler 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Esenler 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Bağcılar 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Çiftlik 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt Camlıkahve 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt - Soğanlı 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Soğanlı 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Bahçelievler 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kocasinan 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt - Mahmutbey 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Esenyurt 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt Avcılar 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Avcılar 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt - Beylikdüzü 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt- Yakuplu- İhlas Marmara Evleri 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- B.Çekmece (Sinanoba) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Bakırköy 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Zeytinburnu 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Matbaacılar Sitesi 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kanarya 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yarımburgaz 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Başakşehir 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt -Başakşehir 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-(Sefaköy) 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt -Halkalı İnönü Mah. 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yenibosna 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Güngören 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Güngören 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yıldırım Mah 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-B.Paşa Kocatepe 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Gaziosmanpaşa(Dörtyol) 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yedikule 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt - Kocamustafapaşa 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Edirnekapı 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Merter 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Topkapı 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Pendik 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Yakacık 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Etiler 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Şirinevler 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Parseller 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Avcılar (Parseller) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Esenkent Boğazköy 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Halkalı (Toplukonutlar) 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Gürsel Mah. 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kurtköy Çınardere 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kayaşehir Konutları 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Ispartakule-Bahçeşehir 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Büyükşehir 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Beyazıt-Kıraç 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt - Manolya Evleri-Altınşehir 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Gürpınar 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt- Tem Avrupa Konutları 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Beyazıt-Esenyurt(Belediye) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - PENDİK 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- UĞURMUMCU 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SOĞANLI 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-SİYAVUŞPAŞA YAYLA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YAYLA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ATAKÖY (Yayla) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- BEYLİKDÜZÜ (Adakent ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA.BEYLİKDÜZÜ ( Büyükşehir ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - BİZİMKENT 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
CERRAHPAŞA -KIRAÇ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA -KIRAÇ 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- AVCILAR (Merkez ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SEFAKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- K.ÇEKMECE- SOĞUKSU 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-İNÖNÜ MAHALLESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SEFAKÖY (Çınar Yolu ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- HALKALI 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - KANARYA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- TEPE ÜSTÜ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- CAMLIKAHVE 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
C.PAŞA -C.KAHVE .1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SULTAN ÇİFT-K.MAHALLESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- KÜÇÜKKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-GAZİ MAHL. 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YEŞİLPINAR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
CERRAHPAŞA- ESENYURT (Yeşilkent Mah ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ESENYURT (ÖRNEK MAHALLESİ ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ESENYURT (Bahçeşehir ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA ( ESENYURT YANYOL) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- BAKIRKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YILDIZTABYA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- Y.TABYA.1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- HAZNEDAR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- HAZNEDAR 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- GÜNGÖREN 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ARNAVUTKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- CEBECİ. MAH (SULTANGAZİ ) 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ÜNALAN 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ATIŞALAN 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ATIŞALAN TURGUT REİS 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ESENLER BİRLİK MAHALLESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-ESENLER YÜZYIL MAHALLESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- İKİTELLİ MEHMET AKİF 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- İKİTELLİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ZEYTİNBURNU 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- Z.BURNU (Şabanağa ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- Z.BURNU (Merkez efendi ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- M.BEY KÖYÜ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - KOCASİNAN 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ŞİRİNEVLER 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- PAPAZKÖPRÜ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-PAPAZKÖPRÜ.1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ESENLER(1) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ÖRNEKTEPE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SARIYER 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- GÜLTEPE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ÜMRANİYE (Mustafa Kemal Mah ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YENİDOĞAN 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ÇENGELKÖY 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
C.PAŞA - KADIKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- MALTEPE 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ALTINŞEHİR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- BAŞAKŞEHİR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- B.ŞEHİR 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- SİNANOBA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- GÜZELCE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA -GÖZTEPE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YENİBOSNA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- YENİBOSNA.1 -17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- EDİRNEKAPI 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- KAYIŞDAĞI 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- AVCILAR ( Yanyol) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA -ESENLER (Bayrampaşa ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C-PAŞA PAZARİÇİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- NURTEPE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- ALEMDAĞ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- TAKSİM - BEŞİKTAŞ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA- B.PAŞA (Cevatpaşa ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - KAYAŞEHİR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - KAVAKLI 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA-ATEŞTUĞLA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - BASINKÖY (Florya ) 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
C.PAŞA - B.DÜZÜ CUMHURİYET MAHALLESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Adakent 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Arıköy 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Arnavutköy 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Atakent Mah. 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Atakent 4.Bölge 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Ateştuğla 1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Ateştuğla 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bahçeşehir 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bağcılar 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Bağcılar 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bağcılar 3 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bakırköy 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bağlarbaşı 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Barbaros Mah.1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Barbaros Mah.2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Basın Sitesi 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Başakşehir 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Beykent 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Beykoz 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bogazköy 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bostancı 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Bostancı 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Burgaz Cad. 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Cebeci 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Cevatpaşa 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Cevatpaşa 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Cihangir Mah. 1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Cihangir Mah. 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Çavuşpaşa 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Çırpıcı 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Çırpıcı 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Defne Evleri 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Dudullu 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Emirgan 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Esentepe 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Esenkent 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Esenyurt 1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Esenyurt 2 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Etiler 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Evren Mah.14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Florya 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Gazi Mah. 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Gaziosmanpaşa 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Göztepe Mah. 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Güngören 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Güneşli 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Güneşli 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Hadımköy 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Halkalı 1 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Halkalı 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Hürriyet Mah. 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Ispartakule 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Kanarya 1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Kanarya 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Karabayır 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Karayolları 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Kayaşehir 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Kayışdağı 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Kocasinan 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Mahmutbey 1 - 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Mahmutbey 2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Manolya Evleri 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Marmara Park 1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Marmara Park 2 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Mecidiyeköy 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Mehmet Akif M. 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Mustafa Kemal 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Oruç Reis Mah. 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Onurkent 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Oyakkent 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Pendik 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Sanayi Mahallesi 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Selinevler 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Siteler-1 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Siteler-2 - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Sinanoba 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Soğanlı 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Soyak 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Soyak Yenişehir 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Sultanbeyli 27 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Şahintepe - 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Şenesenevler 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Şifa Mahallesi 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Tulumba Mah. 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Üçyüzlü 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Yakuplu 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Tuzla 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Yenidoğan 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Yenilevent 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Yeşilkent 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
Çapa - Yeşilpınar 1 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Yeşilpınar 2 - 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Yıldıztabya 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Yüzyıl Mah. 23 Kişilik Midibas 1 adet 251 gün
Çapa - Zeytinburnu 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
HASEKİ MALTEPE 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
HASEKİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ -1 - 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
HASEKİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ -2- 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
KADIKÖY-KAYNARCA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
KADIKÖY- SAMANDIRA -SULTANBEYLİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
KADIKÖY-ÜMRANİYE 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
ŞİŞLİ-TAŞOLUK 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
ŞİŞLİ-MALTEPE KÖPRÜSÜ 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
ŞİŞLİ-SULTANBEYLİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
ŞİŞLİ-ÇAPA HASTANESİ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
ŞİŞLİ-BEYLİKDÜZÜ 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-KADIKÖY 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-SANCAKTEPE 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-KARTAL 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-BAKIRKÖY 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-AKSARAY 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-ŞİŞLİ 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-BAHÇELİEVLER 14 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAHÇEKÖY-SARIYER 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAKIRKÖY-BAŞAKŞEHİR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAKIRKÖY-CERRAHPAŞA 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAKIRKÖY-ESENYURT 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAKIRKÖY-KAĞITHANE 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün
BAKIRKÖY-KAYAŞEHİR 17 Kişilik Minibüs 1 adet 251 gün