• İhale No
    2017/216992
  • İhale Adı
    ATS-101TREN DURDURMA SİSTEMİ MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Araç ve Yedek Parça Satış ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    05 Haziran 2017 14:00
  • İdare
    TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü
  • İhale İli
    Sivas
  • İşin İli
    Sivas
  • Yayın Tarihi
    11 Mayıs 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

ATS-101 TREN DURDURMA SİSTEMİ MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
TCDD Taşımacılık A.Ş Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğünden:
İhale Kayıt No                           :  2017/216992
1 - İdarenin:
a) Adresi                                    :  TCDD Taşımacılık A.Ş Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü
b) Telefon ve Faks Numarası    :  0 346 221 70 00 - 4522 0 346 224 02 14
c) Elektronik Posta Adresi         :  sivasaracbakim@tcddtasimacilik.gov.tr
2 - İhale konusu işin niteliği,
     Türü ve miktarı adı               :  Lokomotiflerde kullanılmak üzere muhtelif tipte 9 kalem ATS malzemesi satın alınması işi.
3 - Yukarıda belirtilen Mal alımı için Yerli İsteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
4 - Tekliflerin TCDD Taşımacılık A.Ş Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyon bürosuna (Giriş kat Ek Bina, 12 nolu oda) 05/06/2017 günü saat 14:00’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır. İhale yukarıda belirtilen yer, tarih ve saatte toplantı salonunda yapılacaktır. (1. Kat, 34 nolu oda)
5 - İhale dokümanı TCDD Taşımacılık A.Ş Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyon bürosunda (Giriş kat Ek Bina, 12 nolu oda) görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup; İhale doküman bedeli Teşekkülümüz Sivas Gar Hasılata 50,00TL. (KDV Dahil) yatırmak şartıyla Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyonu Şefliğinden (Giriş kat Ek Bina, 12 nolu oda) temin edilebilir.
6 - Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.
7 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.
4256/1-1

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim