• İhale No
    2019/291397
  • İhale Adı
    Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak İlçe Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 13 Kısımda 114 Kalem Mal Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Temmuz 2019 14:00
  • İdare
    MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Burdur
  • İşin İli
    Burdur
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    28 Haziran 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak İlçe Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 13 Kısımda 114 Kalem Mal Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/291397
1-İdarenin
a) Adresi : DEĞİRMENLER MAHALLESİ AKDENİZ BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482134352 - 2482134351
c) Elektronik Posta Adresi : sksdb@mehmetakif.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Sebze ve Meyve Alımı Tavuk Eti, Hindi Eti ve Yumurta Balık Grubu Süt ve Süt Ürünleri Konserve Grubu Kuru Yemiş Grubu Dondurulmuş Ürünler Grubu Tatlı Grubu Hazır Ürünler Grubu Su Grubu Ekmek Grubu Et Grubu Hazır Tatlı Grubu
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 1 (Bir) hafta içerisinde, Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 30.06.2020 tarihine mal teslimi yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Binası Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120 / 6 BURDUR
b) Tarihi ve saati : 30.07.2019 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif ettikleri ürünlere ait numuneleri sunmak zorundadırlar. Numuneler, ihale gün ve saatinden önce Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi SKS Avşar Han Mutfağı Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120/6 15030 - BURDUR adresine, "Numune Teslim Tutanağı" (Teknik şartnamenin eki olarak örneği verilen bu belge önceden istekli tarafından hazırlanacak ve numune teslimi esnasında yetkili personeller tarafından kontrol edilerek karşılıklı imzalanacaktır.) karşılığı teslim edilecek ve bu belge teklif dosyasında sunulacaktır.

Numunelerin teslimine ilişkin hususlar, Teknik Şartnamelerin "Genel Hususlar" bölümü ile idari şartnamenin "Diğer Hususlar" kısmında belirtilmiştir.

Firma tarafından aynı ürün için birden fazla numune sunulması halinde teknik şartnameye uygun ürünlerden bir ürün(marka) tercih edilecektir.Sözleşme devam ederken oluşabilecek olağanüstü durumlarda (üretimin durması veya malın temin edilememesi vb.)idarenin onayı ile teknik şartnameye uygun başka bir ürün verilebilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumları ile özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Birimi İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Binası Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120 / 6 BURDUR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Patates 15.000 kilogram
Kuru Soğan 9.000 kilogram
Kırmızı Soğan 500 kilogram
Yeşil Soğan 400 kilogram
Arpacık Soğan 1.000 kilogram
Sarımsak 250 kilogram
Patlıcan 7.000 kilogram
Kabak 7.000 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Kara Lahana 2.500 kilogram
Lahana 2.000 kilogram
Karnabahar 2.000 kilogram
Pırasa 4.000 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Brokoli 600 kilogram
Kereviz 2.000 kilogram
Havuç 5.000 kilogram
Turp 2.000 kilogram
Salatalık 4.000 kilogram
Domates 15.000 kilogram
Çeri Domates (Salkım) 2.000 kilogram
Sivri Biber 4.000 kilogram
Kapya Biber 2.500 kilogram
Dolmalık Biber 1.000 kilogram
Marul 4.000 kilogram
Tere 300 kilogram
Roka 300 kilogram
Maydanoz 500 kilogram
Dereotu 150 kilogram
Semiz Otu 200 kilogram
Nane 50 kilogram
Limon 8.000 kilogram
Kültür Mantarı 600 kilogram
Bal Kabağı 1.500 kilogram
Portakal 5.000 kilogram
Mandalina 2.500 kilogram
Elma 5.000 kilogram
Cennet Elması 1.000 kilogram
Muz (İthal) 6.000 kilogram
Kiraz 400 kilogram
Vişne 200 kilogram
Şeftali 500 kilogram
Yeni Dünya 500 kilogram
Üzüm 2.000 kilogram
Çilek 600 kilogram
Erik 500 kilogram
Mürdüm Eriği 1.000 kilogram
Kivi 2.000 kilogram
Armut 3.000 kilogram
Ayva 800 kilogram
Kavun 2.000 kilogram
Karpuz 2.000 kilogram
Baget 6.000 kilogram
But (Kalçasız) 7.000 kilogram
Tavuk Bonfile 8.000 kilogram
Tavuk Pirzola 4.000 kilogram
Tavuk Germeç 4.000 kilogram
Yumurta 32.000 adet
Alabalık 6.000 kilogram
Yoğurt 12.000 kilogram
Süzme Yoğurt 12.000 kilogram
Lor Peyniri 500 kilogram
Ayran 70.000 adet
Köy Peyniri 1.000 kilogram
Konserve Ton Balığı 1.000 kilogram
Antep Fıstığı (Kuş Boku) 50 kilogram
Ceviz İçi 350 kilogram
Fıstık İçi 50 kilogram
Kuru Kayısı 300 kilogram
Kuru İncir 50 kilogram
Kuş Üzümü 20 kilogram
Dondurulmuş Bamya 2.000 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 3.000 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 3.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 4.000 kilogram
Dondurulmuş Mısır 200 kilogram
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) 1.500 kilogram
Dondurulmuş Garnitür 1.000 kilogram
Dondurulmuş Patates (Parmak Patates) 1.000 kilogram
Çikolatalı Puding 300 kilogram
Çilekli Puding 200 kilogram
Damla Drop Sütlü Çikolota ( 10 Kg'lik) 30 kilogram
Karamel Soğuk Jöle 10 kilogram
Kemalpaşa Tatlısı 300 kilogram
Krema Yağı ( 10 Kg'lık) 30 kilogram
Pasta Katkı Maddesi 10 kilogram
Pastalık Yağ ( 10 Kg'lik) 100 kilogram
Revani 300 kilogram
Sade Petibör Bisküvi 200 kilogram
Şekerpare Tatlısı 400 kilogram
Toz Kakao 30 kilogram
Toz Şanti 20 kilogram
Pudra Şekeri 10 kilogram
Baklavalık Yufka 300 kilogram
Çiğ Kadayıf 500 kilogram
Mantı 2 kilogram
Günlük Yufka 2 kilogram
Tahin Helva 20 adet
Milföy Hamuru 500 kilogram
Bardak Su (200 cc) 1.250.000 adet
Kepekli Ekmek (500 gr) 60.000 adet
Sandviç Ekmeği 1.000 adet
Ramazan Pidesi (300 g) 10.000 adet
Dana Beşli Set 12.000 kilogram
Dana Döş Kemiksiz 12.000 kilogram
Dana Antrikot 500 kilogram
Dana Bonfile 300 kilogram
Dana Orta Kemikli Kısa But 5.000 kilogram
Dana Ciğer 1.000 kilogram
Dana İncik 500 kilogram
İç Yağı 300 kilogram
Tatlı Kuru Pasta 250 kilogram
Tuzlu Kuru Pasta 250 kilogram
Tulumba Tatlısı 1.500 kilogram