İhale Dosya Nu. | 2016-506 |
İşin Konusu / Malzeme Cinsi | BAFA D/A CEV. YAY. IST. K. LIGINA PLAKA TANIMA SISTEM VE KABLO ALTYAPISI KURULMASI HIZMET IHTIYACI |
İlan Kategorisi | MUHTELIF ÇESITTE DIGER MADDELER |
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı | 1 kalem malzeme |
İhtiyaç Sahibi Birlik | |
Ödemeyi Yapacak Saymanlık | |
Satın Alma Komisyonu Tel. | Tel:(232) 365 4136 Fax:(232) 382 2286 BAK.ONR.IS.K.LIGI/IZMIR |
Muayene Komisyonu | |
İşin Yapılacağı Şehir | IZMIR IZMIR |
İhale Tarihi * | |
İhale Saati * | |
İlan Edilme Tarihi * | |
İhale Türü | Hizmet Alımı |
İhale Yöntemi | 4734 - Dogrudan Temin (Madde 22) |
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler | |
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli | TL |
İhale Bitti mi ? | Hayır Bitmedi |
İhale Kararı | |
SATES İh Kayıt Nu. | 110469 |
1. BAK.ONR.VE IS.K.LIGI/IZMIR'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler 4734 Sayılı Kanunun 22 nci maddesi (d) bendi kapsamında DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.
2. Alim teminat alinmadan ve sözlesme düzenlenmeksizin gerçeklestirilecektir. Garanti aranacaktir.
3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede BKM.ONR.IS.K.LIGI/IZMIR'nın düzenlediği ödeme evrakları ileMSB IÇ TEDARIK BÖLGE BASKANLIGI saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden 1,896 (%0,948 damga vergisi, % 0,948 garanti damga vergisi) damga vergisi kesilecektir.
4. Ihtiyaç duyulan malzemelerin tümüne teklif verilecektir. Kismi teklifler kabul edilmeyecektir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.
5. Yüklenici, teslim ettiği malın 2 Yil süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.
6. Malzemeler, BKM.ONR.IS.K.LIGI/IZMIR'ınca siparişin verilmesini müteakip 21 takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00’a kadar taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir.
7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.
8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 14/11/2016 saat 15:00 ’a kadar, faks yada kapalı zarf içinde BKM.ONR.IS.K.LIGI/IZMIR teslim etmenizi rica ederim.
9. Malzemelerde aranacak özellikler :
a) Malzemelerin fiziki muayeneleri yapilacak, laboratuar ve kimyasal muayeneleri yapilmayacaktir.
b) Ürün/Ürünlere yönelik kalite belgesi olan mallar tercih edilecektir.
c) 2000,00 TL üzeri ödemelerde Vergi Borcu Olmadigina dair vadesi geçmis borç durumunu gösterir belge (15 gün süre ile geçerli) ödemeden önce idareye teslim edilecektir.
10- BAFA D/A CEVAPSIZ YAYIM IST.K.LIGI PLAKA TANIMA SISTEMI KURULMASI ( TED. NU.: 506)
BAFA D/A CEVAPSIZ YAYIM ISTASYON KOMUTANLIGI`NA PLAKA TANIMA SISTEMI VE KABLO ALTYAPISI KURULMASI ISI TEKNIK ÖZELLIKLER DÖKÜMANI
1.GENEL HUSUSLAR:
A.YÜKLENICIDEN ISTENECEK BELGELER:
1) TSE 12540 Hizmet Yeterlilik Belgesi
2) TS EN ISO 9001:2008 Belgesi
B.MALZEME IMALATÇISI FIRMANIN SAHIP OLMASI GEREKLI BELGELER:
1) Marka tescil Belgesi
2. UYULACAK SARTLAR:
2.1 Yapilacak bütün imalat ve montaj islemleri idarece onaylandiktan sonra gerçeklestirilecektir. Is sirasinda karsilasilacak beklenmedik mimari, statik, elektrik, makine, peyzaj, v.b. proje ve detay problemleri yüklenici firma tarafindan çözülecek, hazirlanacak her türlü proje ve detay idare tarafindan onaylandiktan sonra uygulamaya geçilecektir.
2.2 Teknik sartnamede özel bir husus bulunmayan imalatlarda Bayindirlik Isleri Genel Sartnamesi ile Milli Savunma Bakanliginin ilgili mevzuat esaslari geçerli olacaktir.
2.3 Yapilacak tüm imalat Türk Silahli Kuvvetlerine hiçbir hukuki yükümlülük ve ilave maddi yük getirmeyecek sekilde yerine getirilecek, uygulamada karsilasilabilecek sorunlar veya eksik tanimlarla ilgili varsa görüs, öneri ve teklifler bir rapor halinde sunulacaktir.
2.4 Yüklenici ise baslamadan önce yerinde yapilan ölçümlerle,teknik özellikler dökümani arasinda ortaya çikabilecek farkliliklar için herhangi bir hak talep etmeyecektir.Isin ihalesinden önce insaat mahallinin incelenmesi isteklilerin sorumlulugundadir.
3. ISTEK VE ÖZELLIKLER:
3.1. KABLO ALTYAPISI VE MALZEME MONTAJ ISLERI :
3.1.1. GENEL ÖZELLIKLER
3.1.1.1 Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalisabilecek sekilde tasarlanmalidir.
3.1.1.2 Tüm uygulamalarin kurulumlari ekstra bir bilesen ya da gereksinim içermeden tüm bagimlilik ve gereksinimleri içerisine dâhil edilmis bir biçimde olusturulmus tek bir ?kurulum dosyasi? içerisinde seçimlik olarak gerçeklestirilecektir.
3.1.1.3 Bu dökümana uygun olarak plaka tanima sistemi kurulacak ve çalisir halde teslim edilecektir.
3.1.1.4 Montaj sonrasi bölgedeki her türlü insaat atiklari yüklenici tarafindan kaldirilacaktir.
3.1.1.5 Bilgisayar, monitör, kamera,kizil ötesi aydinlatici(projektör), kesintisiz güç kaynagi idare ile koordine kurularak onaylanan yere monte edilecektir.
3.1.1.6 Kamera;birlik Lumbaragzina (nizamiye) yaklasik 50 metre uzakliktaki kontrol noktasina (idarenin belirleyecegi noktaya) yeni kablo kanali kazisi yapilarak,en az 2.5 metre uzunlugunda poligonal sicak daldirma galvaniz kapli direk üzerine monte edilecektir.Sicak daldirma galvaniz kapli direk 30x30x30 cm. beton kaide üzerine monte edilecektir.Kazilarin ve kablo kanalinin yapilma sekli:kayalik ve beton zemin kazilarak (zemin 20 cm. derinliginde ve çalisma genisliginde kazilacak),zemine 5 cm.kum konacak,polietilen boru dösenecek ve boru üzerine tekrar 5 cm kum konacaktir.Kablo kanalina 40 mm. çapinda Polietilen boru dösenecektir. Boru içinden 3x2,5 mm2 NYY kablo, PE kapli Cat6 data kablosu çekilmesi ve kazilarin ayni malzeme ile kapatilmasi yüklenici tarafindan yapilacaktir.Bilgisayar ve kesintisiz güç kaynagi Lumbaragzina monte edilecektir.Bina içindeki kablolar pvc kablo kanalindan çekilecektir.
3.1.1.7 Sistem kurulumundan sonra kullanici birlige kullanma ve bakim konusunda en az 2 saat süreli egitim verilecek ve egitim verildigine dair tutanak tutulacaktir.
3.1.1.8 Sisteme ait Türkçe kullanma, bakim talimatlari ile malzeme teknik kataloglari 3 takim olarak teslim edilecektir.
3.1.2. PLAKA TANIMA SISTEMI YAZILIM ÖZELLIKLLERI
3.1.2.1.1. Plaka Tanima Yazilimi Türkiye standartlarina uygun olan plakalari en az %90 ve üstü dogru okuma basarisi saglamalidir.
3.1.2.1.2. PTS bir bütün olarak, tüm unsurlari ile birlikte (HD IP Kamera ? POWER LED IR SPOT ? MUHAFAZA ? MONTAJ APARATLARI vb.) verilecektir.
3.1.2.1.3. Plaka tanima kamerasi en az 2 mega pixel çözünürlükte olacaktir.
3.1.2.1.4. Kameralar gündüz renkli gece siyah beyaz olarak çalismalidir.
3.1.2.2. PTS lisanslamasi elektronik anahtar kullanilarak yapilacak ve gelecekte olabilecek sistem güncellemelerinde veya bilgisayar degisimlerinde tekrar üretici firma ile iletisime geçilmek zorunda kalinmayacaktir. Tekrar herhangi bir lisans alinmasina gerek kalmayacaktir.
3.1.2.3. 30 km/saat hiza kadar seyir halindeki araçlarin plakalarini belirtilen hiz ve dogrulukta okuyacaktir.
3.1.2.4. Aracin önünden ve arkasindan çekilmis fotograflarla plaka tespiti yapabilecektir.
3.1.2.5. Plaka tanima yazilimi görüntü alinacak kamerayi seçme imkâni saglamali, sadece tek bir üreticiye ait kamera ile çalismamalidir.
3.1.2.6. Plaka tanima yaziliminin kurulumu esnasinda Ram Disk kurma ihtiyaci olmayacaktir. Ram Disk olusturulmasi gereken sistemler kabul edilmeyecektir.
3.1.2.7. Plaka tanima yazilimi kare ve dikdörtgen ve her boyuttaki plakalari okuyacaktir.
3.1.2.8. Plaka tanima yazilimi plaka tanima yaptigi kamera görüntüsünü kayit edebilmelidir, kayit edilen video üzerinden plaka tanimlamasi yapabilmelidir
3.1.2.9. Plakayi, tespit edildigi yerden (ortada, sagda, solda) bagimsiz olarak taniyabilecektir.
3.1.2.10. PTS uygulamasi tek bir marka kameraya bagimli olmamalidir. Birden çok marka kamera ile uyumlu çalisabilmelidir. Bir bilgisayara kurulu tek PTS uygulamasi ile hem analog hem de IP kamera kullanilabilmelidir.
3.1.2.11. Plaka tanima yazilimi IP kameralarin H264, MJPEG, JPEG, MPEG4 protokollerinden görüntü alabilir yapida olacaktir. ONVIF destekli tüm kameralardan görüntü alabilecektir. Kullanici kullanmak istedigi kameranin ONVIF URL adresini yazarak görüntü alabilecektir.
3.1.2.12. PTS asagidaki durumlarda plaka basarim degerlendirilmesinin disinda tutulacaktir:
3.1.2.12.1. Vida/etiket/boya/çikartma/pas/çamur/toz/kar vb. nedenlerle plakanin bir kisminin kapanmasi ya da karakter görünümlerinin degismesi
3.1.2.12.2. Özel plakalar
3.1.2.12.3. Askeri plakalar
3.1.2.12.4. Kamera IR modda çalisirken reflektanssiz (yansitmasiz) plakalar
3.1.2.12.5. Hasarli egilip bükülmüs kirilmis plakalar
3.1.2.12.6. Çiplak gözle okunamayacak durumda olan plakalar
3.1.2.12.7. 30 km/s üzerinde hizla geçen araçlar
3.1.2.12.8. Resmi olarak bildirilen plaka standartlarina uymayan plakalar
3.1.2.13. PTS farkli renk ve zemine sahip plakalari tanimlayabilmelidir.
3.1.2.14. Plaka tanima yazilimi her bir kamera görüntüsünü gerçek zamanli (25 frame/sec PAL) olarak islemeli ve ekranda islerken yine gerçek zamanli (25 frame/sec PAL) olarak göstermelidir.
3.1.2.15. Plaka tanima yazilimi en az 1280×720 HD çözünürlükte ki görüntü üzerinde görüntü isleme yapabilmelidir.
3.1.2.16. Plaka tanima yazilimi kamera basina lisanslanmali ve tek bir bilgisayar tarafindan en az 4 kameradan gelen görüntüleri gerçek zamanli olarak isleyebilmelidir. Plakalari okuyan bilgisayar Türkçe isletim sistemi ile çalismalidir.
3.1.2.17. Plaka tanima yazilimi Client ? Server topolojisinde çalisabilmelidir.
3.1.2.18. Plaka tanima yazilimi giris yapan aracin giris tarih ve saat bilgilerini aracin resmiyle beraber veri tabanina kayit edecektir.
3.1.2.19. Aracin seyir halinde oldugu serit bilgilerini bildirecektir.
3.1.2.20. Plaka tanima yazilimi araç geldigini tespit etmek için disaridan bir tetikleme mekanizmasina ihtiyaç duymadan çalisabilmelidir.
3.1.2.21. Araç geçis yaparken okunan aracin bütün bilgileri (plakasi, araç resmi, geçis saati?) ve yakalandigi kare görüntüsü veri tabanina islenmelidir. Gerektigi durumda geriye dönük çok ayrintili rapor alinabilmeli ve yazicidan baski alinabilmelidir. (Raporlar PDF, Word, Excel olarak kayit edilebilmelidir.)
3.1.2.22. Yazilim kaydedilmis araç plakalarini istenirse plakanin sadece 2 karakterini kullanilarak dahi sorgulayabilmelidir.
3.1.2.23. Plaka tanima yazilimina kullanici adi ve sifresi ile giris yapilmalidir.
3.1.2.24. Plaka Tanima Sistemi plakasi hatali okunan araçlarin plaka bilgileri operatör tarafindan degistirerek düzeltilebilir yapida olacaktir.
3.1.2.25. Plaka tanima yazilimi % 100 yerli üretim olacaktir.
3.1.2.26. Plaka tanima yazilimi yasakli araçlar listesindeki araçlarin geçis yapmak istemesi durumunda sesli ve görsel olarak alarm üretebilecektir.
3.1.2.27. PTS yazilimi enerji kesintilerinde reset gibi islemler gerektirmeden yeniden çalisabilmelidir.
3.1.3. PLAKA TANIMA SISTEMI KAMERA ? LENS ? MUHAFAZA ÖZELLIKLERI
3.1.3.1. Kamera ve network arabirimi tümlesik tek bir cihazdan olusmalidir.
3.1.3.2. Network arabirimi kamera ünitesinin üzerinde yer almali, ayrica bir kablo veya ek ünite ile kameraya baglanmamalidir.
3.1.3.3. Plaka tanima kamerasi, üzerinde bir IP adresi ile gelmeli veya gerekirse DHCP server üzerinden kendine bir IP alabilmelidir.
3.1.3.4. Kamera en az 2 Megapixel HD görüntü akisi saglamalidir.
3.1.3.5. Kamera yüksek performans saglayabilen DSP islemciye sahip olmalidir.
3.1.3.6. Kamera isletim sistemi yüksek performans saglayabilen Embedded LINUX olmalidir.
3.1.3.7. Kamera gece kosullarinda yüksek pozlama hizlarinda karincalanma yapmayan plaka tanima sistemine elverisli CMOS görüntü sensörü barindirmalidir.
3.1.3.8. Kamera H.264 video sikistirma ve JPEG görüntü yakalama özelliklerine sahip olmalidir.
3.1.3.9. Kamera 720P HD (1280×720) çözünürlükte 25FPS görüntü aktarabilmelidir.
3.1.3.10. Kamera çift veri akisi desteklemelidir.
3.1.3.11. Gece/Gündüz ICR filtresi olmalidir.
3.1.3.12. Kameranin PoE destegi olmalidir.
3.1.3.13. Kamera kullanici ara yüzü Web, CMS(DSS/PSS), DMSS, NVR modlarini desteklemelidir.
3.1.3.14. Kameranin plaka tanima sisteminde yüksek hizda araçlari yakalamasini saglayabilen manuel shutter ayari olmalidir. Shutter ayari 1/3~1/10000s degerleri arasinda olacaktir.
3.1.3.15. Kamera otomatik gece/gündüz özelliginde olacaktir.
3.1.3.16. Kamera üzerinde Lens Montaji CS tipi desteklemeli ve oto iris lens takilabilmelidir.
3.1.3.17. Tüm görüntü sikistirma ve çözünürlüklerde PAL en az 25 fps hizinda görüntü verebilmelidir.
3.1.3.18. Kamera video biçimi PAL olmalidir.
3.1.3.19. Kameranin üzerinde otomatik seçimli 10 Base-T/100 BaseTX Ethernet ara birim olmali ve RJ-45 konektör ile dogrudan networke baglanabilmelidir.
3.1.3.20. Dahili web sunucu özelligi ile IPv4/IPv6, http, HTTPS, SSL, TCP/IP, UPnP, ICMP, IGMP, SNMP, RTSP, RTP, UDP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS, FTP, IP Filtre, QoS, Bonjour, ONVIF protokollerini desteklemelidir.
3.1.3.21. Kamera uzaktan erisim özelligine sahip olmalidir.
3.1.3.22. Kamera üzerinde toprak girisi olmalidir.
3.1.3.23. Kamera -10°C ila 60°C sicaklik arasinda ve%10~%90 nem ortaminda çalisabilmelidir.
3.1.3.24. Kamerada gündüz günes isigi yansimalarini azaltan WDR özelligi olmalidir.
3.1.3.25. Kamera üzerinde 5.0?50mm veya 6.0-60mm odak uzakligina sahip lens ile gelmelidir.
3.1.3.26. Kamera üzerindeki lens gece araç plakalarinin reflektif özelligi ve infrared projektör aydinlatmasi ile net pozlar yakalanabilmesi için infrared projektöre duyarli olmalidir.
3.1.3.27. Kamera muhafazasi isiticili, fanli, termostatli olmalidir.
3.1.4. KIZIL ÖTESI AYDINLATICI ÖZELLIKLERI
3.1.4.1. INFRARED SPOT En fazla 20W güç tüketecektir. 220V enerji ile çalisacaktir.
3.1.4.2. Ürün içerisinde ileri teknoloji infrared kullanilacaktir.
3.1.4.3. Ürün 6 adet POWER (Mercekli) LED ile çalisacaktir.
3.1.4.4. Ürün estetik bir görünüme sahip olmalidir.
3.1.4.5. Ürünün kasasi üzerinde akrobatik, yatayda ve düseyde hareketli montaj ayagi olmalidir.
3.1.4.6. Isik dalga boyu 850 NM olmalidir.
3.1.4.7. Ürün 45 derece mercek açisina sahip olmalidir.
3.1.4.8. 850 nanometre dalga boyunda özel karakteristikle yari iletken LED?ler ile insan gözünün görme alani disinda, CCD/CMOS kameralarin duyarli oldugu bölgede aydinlatma saglamalidir.
3.1.4.9. Darbelere karsi dayanikli alüminyum gövdeye sahip olmalidir.
3.1.4.10. LED?lerin önünde renkli ve darbelere dayanikli pleksiglas koruyucu ön paneli bulunmalidir.
3.1.4.11. Koruma seviyesi en az IP.54 olacaktir.
3.1.5. BILGISAYAR (MASA ÜSTÜ) ÖZELLIKLERI
3.1.5.1. En az 3.nesil Intel core i5 veya muadili en az 3 GHz islemci hizi olacaktir.
3.1.5.2. Ön islemci bellegi 6 MB ve islemcisi 4 çekirdek olacaktir.
3.1.5.3. DVD multi optik sürücüye sahip olacaktir.
3.1.5.4. Sistem bellegi en az 4 GB DDR3 1333 MHz olacaktir.
3.1.5.5. Sabit Diski en az 500 GB ve 7200 rpm olacaktir.
3.1.5.6. 1 GB ekran karti, Windows 7 veya üstü lisansli isletim sistemine sahip olacaktir.
3.1.5.7. Bilgisayar ile birlikte 1 adet harici hoparlör, 1 adet mouse ve mouse pad, 1 adet klavye verilecektir.
3.1.6. LED MONITÖR ÖZELLIKLERI
3.1.6.1. En az 21.5? boyutunda, full HD, çözünürlügü en az 1920x1080, 1 adet VGA girisli, tipi LED olacak, masa üstü veya duvar montaj için ayak/duvar montaj aparati verilecektir.
3.1.7. KESINTISIZ GÜÇ KAYNAGI,600 VA ÖZELLIKLERI
3.1.7.1. IGBT teknolojisi ile üretilmis, mikroislemci kontrollü, simüle sinüs dalga çikisli, line-interactive ,600 VA gücünde, giris gerilim aralIII:162-290 V AC, çikis gerilim: 220 V AC. +/- %10 Regülasyon (akü modunda), çikis frekans:50 Hz +/- 1Hz (akü modunda), koruma: asiri yük, desarj ve asiri sarj olacaktir.
3.1.8. 8-F/UTP CAT6 4x2x23AWG PVC + PE KABLO ÖZELLIKLERI
? ANSI/TIA/EIA,ISO/IEC, ve CENELEC EN standartlarina göre üretilmis,
? ANSI/TIA 568-B2 standartlarina uygun,
? ISO/IEC 11801 Class E, 2nd Edition CENELEC EN 50173-1 standartlarina uygun,
? IEC 61156-5, CENELEC EN 50288-6-1standartlarIna uygun,
? 1000 Base-TX Gigabit Ethernet
? 10Base-T, 100Base-TX Fast Ethernet
? (IEEE 802.3) 100 VG ? AnyLAN
? (IEEE802.12)155/622 Mbps ATM
? 100MHz Broadband Video
? Voice, T1, ISDN
? Dis kilif siyah renkli PE izolasyonlu olacaktir.
3.1.9. IS KAPSAMINDA KULLANILACAK ANA MALZEMELER:
?KAMERA,1 ADET
?EN 2.5 METRELIK SICAK DALDIRMA GALVANIZ KAPLI DIREK,1 ADET
?KIZIL ÖTESI AYDINLATICI,1 ADET
?KAMERA,KIZIL ÖTESI AYDINLATICI BESLEME VE DATA KABLOLARI,FIRMA TARAFINDAN YERINDE ÖLÇÜLECEK (YAKLASIK 60 METRE)
?BILGISAYAR,1 ADET
?KESINTISIZ GÜÇ KAYNAGI,1 ADET
4. GARANTI SARTLARI
4.1. Yapilan tüm imalatlar ve malzemeler 2 yil garantili olacaktir.
İMZA |
|
|
|
NOT 1: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
NOT 2 : BKM.ONR.IS.K.LIGI/IZMIR tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
NOT 3 : E-posta adresimiz izmbakonr@dzkk.tsk , telefon numaramiz 232 3654136 - 15 54 , faks numaramiz 232 3822286
İlgili harcama talimatı no: 506
1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.
2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.
BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ | ||||||||
S.No | Stok No | Malzemenin/Hizmetin Cinsi ve Özellikleri |
Dağıtım Birimi | Miktarı | Teklif Edilen Birim Fiyat (TL) (K.D.V. hariç) |
KDV (%) |
ÖTV (%) |
Tutar (TL) (K.D.V. hariç) |
1 | - | PLAKA TANIMA SISTEMI KURULMASI | ADET | 1 | ||||
TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç) |
TEKLİF TARİHİ |
TEKLİFİN GEÇERLİLİK SÜRESİ |
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI | VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU | TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|