ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİNCAN ET SANAYİ İŞLETMESİ VE TAVUK KOM.MÜDÜRLÜĞÜ
İhale Kayıt Numarası | : | 2017/495678 |
İşin Adı | : | Baharat Alımı |
İhale Türü - Usulü | : | Mal Alımı - Açık İhale Usulü |
1 - İdarenin | ||
a) Adresi | : | İstasyon Mahallesi Ayaş Caddesi No: 78 06930 |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3122701932 - 3122704214 |
c) Elektronik posta adresi | : | sincanmalzeme@ebk.gov.tr |
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının görülebileceği internet adresi |
: | |
2 - İhale konusu malın | ||
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | Toplam 45.000 Kg baharat alımı. (Tatlı kırmızı biber 20.000 Kg. - Acı Kırmızı biber 7.000 Kg. - Kimyon 7.000 Kg. - Karabiber 7.000 Kg. - Yenibahar 3.000 Kg.) |
b) Teslim [yeri / yerleri] | : | Et ve Süt Kurumu Sincan Et Kombinası Müdürlüğü İstasyon Mah. Ayaş Cad. No:78 Sincan/ANKARA |
c) Teslim [tarihi / tarihleri] | : | Sözleşme imzalandıktan sonra İdarenin belirlendiği program dahilinde 1 yıl içinde teslimi yapılacaktır. |
3- İhalenin / Ön Yeterlik / Yeterlik Değerlendirmesinin: |
||
a) Yapılacağı yer | : | Et ve Süt Kurumu Sincan Et Kombinası Müdürlüğü İstasyon Mah. Ayaş Cad. No:78 Sincan/ANKARA (Toplantı salonu) |
b) Tarihi ve saati | : | 17.10.2017 - 10:30 |
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : |
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi; 4.1.2.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; 4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirtilen teklif mektubu, 4.1.3.3 Şekli ve içeriği şartnamede belirtilen geçici teminat . 4.1.4 İhale konusu alımın/işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz. 4.1.5. Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belge ve bu belgeleri taşıması gereken kriterler. 4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler a) Üretim izin belgesi/İşletme Kayıt Belgesi b) Gıda Üretim sertifikası, c) TSE belgesi. d) Teklif bedelinin %30 oranında iş deneyim belgesi 5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 6. İhaleye yerli istekliler katılabilir.. 7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması 7.2. İhaleye başvuracak olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. 8. Başvurular, ihale tarih ve saatine kadar ESK SİNCAN ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ (İstasyon Mahallesi Ayaş Cad. No:78 Sincan/ANKARA) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 9. İstekliler tekliflerini,, kısmi teklif verilebildiği gibi işin tamamı için teklif verilebilecektir. 9.1İstekliler tekliflerini kısmi olarak ve birim fiyat üzerinden vereceklerdir. Üzerine ihale yapılan istekli Birim fiyatların çarpımı sonucu toplam bedel üzerinden sözleşme yapacaklardır. 10.Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, fiyatı içeren ilk teklif verme tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür. 11. Konsorsiyum olarak başvuruda bulunulamaz. 12.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 13. Bu ihale Et ve Süt Kurumu 4734 sayılı İhale Kanunun 3'üncü maddesinin (g) bendi uyarınca 412 Sayılı Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır. Müdürlüğümüz İhaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakla serbesttir. |
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|
İhale iptal edilmiş
İhalenin Niteliğinin veya Miktarının Değişmesi