İhale Dosya Nu. | : | 2019-7 |
İşin Konusu / Malzeme Cinsi | : | BAHÇE VE PEYZAJ MALZEMELERI |
İlan Kategorisi | : | MUHTELIF ÇESITTE DIGER MADDELER |
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı | : | 6 kalem malzeme |
İhtiyaç Sahibi Birlik | : | |
Ödemeyi Yapacak Saymanlık | : | |
Satın Alma Komisyonu Tel. | : | Tel:0(326)616 2555 Fax:0(326)616 2555ISKENDERUN IKMAL DESTEK K.LIGI YETKILENDIRILMIS ALIM HEYETI |
Muayene Komisyonu | : | |
İşin Yapılacağı Şehir | : | HATAYHATAY |
İhale Tarihi * | : | 18.02.2019 |
İhale Saati * | : | 16:30 |
İlan Edilme Tarihi * | : | 13.02.2019 |
İhale Türü | : | Mal AlımıDOGRUDAN TEMIN 22/D |
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler | : | |
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli | : | 0 |
İhale Bitti mi ? | : | Hayır Bitmedi |
İhale Kararı | : | |
SATES İh Kayıt Nu. | : | 135815 |
Teklif Mektubu | : | TEKLİF MEKTUBU MEVCUTTUR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ |
1. IKM.DES.K.LIGI/ISKENDERUN'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler 4734 Sayili Kanunun 22 nci maddesi (d) bendi kapsaminda DOÄRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.
2. TEMINAT ALINMAYACAK VE SÖZLESME IMZALANMAYACAKTIR
3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI/ISKENDERUN'nın düzenlediği ödeme evrakları ile ISKENDERUN MAL MÜDÜRLÜGÜ saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden % 0,948 (Bindedokuzvirgülkirksekiz) oraninda damga vergisi idare tarafindan ödeme belgesinde kesilecektir.
4. Ihtiyaç duyulan malzemeler için Kismi teklifler verilebilecektir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.
5. Yüklenici, teslim ettiği malın 2 (IKI) YIL süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.
6. Malzemeler, IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI/ISKENDERUN'ınca siparişin verilmesini müteakip 5 (BES) takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00âa kadar taahhüt edildiği şekilde IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI/ISKENDERUN teslim edilecektir.
7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.
8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 18/02/2019 saat 16:30 âa kadar, faks yada kapalı zarf içinde IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI/ISKENDERUN teslim etmenizi rica ederim.
9. Malzemelerde aranacak özellikler :
a) Malzemenin muayenesi malzeme açiklamasinda belirtilen özellikler çerçevesinde yapilacaktir.
b) Ürün/Ürünlere yönelik kalite belgeleri malzeme teslimi esnasinda malzemeler ile birlikte teslim edilecektir.
1. % 0,948 (Bindedokuzvirgülkirksekiz) oraninda KDV Hariç Toplam Tutar üzerinden ÜRÜNLERE AIT ORIJINAL GARANTI BELGESI yoksa 9,48 (Bindedokuzvirgülkirksekiz) oraninda GARANTI DAMGA VERGISI önce Iskenderun Mal Md.lügüne yatirilacaktir.
2. Teklif sahibi firma/kisi/kurum/is ortaklari teklif mektubu içinde yer alan terör örgütlerine üye olmadigina dair taahhütnameyi teklif mektubunu imzalayarak kabul etmis sayilirlar. Yaptirilacak arastirmalar sonucu baglanti tespit edilmesi halinde, sözlesmemizin feshedilecegini, sözlesmemizin feshedilmesi nedeniyle herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunmayacagini beyan ve taahhüt etmis olurlar.
3. Bu taahhütnamenin imza tarhi itibariyla, 4734 sayili kanunun 11 inci maddesinin birinci fikrasinin (g) bendinde belirtilen ,terör örgütlerine iltisaki yahut bunlarla irtibati oldugu, milli istihbarat teskilati veya emniyet genel müdürlügü tarafindan bildirilen gerçek ve tüzel kisiler. Listesi içerisinde bulunmadigimizi ve terör örgütlerine ilitasimizin yahut irtibatimizin olmadigini beyan ediyoruz. Bu durumda daginiklik olmasi halinde, idareye derhal bildirmeyi kabul ve taahhüt ediyoruz. Bu durumun tespit edilmesi halinde, sözlesmemizin feshedilecegini, sözlesmemizin feshedilmesi nedeniyle herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunmayacagimizi gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt ediyoruz.
İMZA |
|
|
|
NOT 1: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
NOT 2 : IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI/ISKENDERUN tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
NOT 3 : E-posta adresimiz ik.des.iskenderun@dzkk.tsk.tr , telefon numaramiz 326 6131425(3306) , faks numaramiz 326 6162555
NOT 4 : Fiyat teklif mektuplarinizi elden vermek istediginizde öncelikle Tedarik Kisim Amirliginde bulunan teklif mektubu zimmet Defterine kayit yaptirip, tedarik kisim amirligi dogrudan temin personeline teslim ediniz.
İlgili harcama talimatı no: 7
1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.
2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.
BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ | ||||||||
S.No | Stok No | Malzemenin/Hizmetin Cinsi ve Özellikleri |
Dağıtım Birimi | Miktarı | Teklif Edilen Birim Fiyat (TL) (K.D.V. hariç) |
KDV (%) |
ÖTV (%) |
Tutar (TL) (K.D.V. hariç) |
1 | 270008107 | MAKAS, BUDAMA, DUZ 1) TOPLAM UZUNLUK 21 CM. OLACAKTIR 2) MALZEME ISMI MAKAS,BUDAMA,DUZ OLACAKTIR 3) ÖRZ AGZI KAYMAZ EKLERLE DONATILMIS, ÜST BIÇAK KAYMAZ MADDE ILE KAPLI,EMNIYET KILITLI OLACAKTIR. 4)AGIRLIK 225 GR. OLACAKTIR. |
AD | 20 | ||||
2 | DA0027454 | CAPA SAPLI 1) MALZEME ISMI CAPA/CATAL,SAPLI OLACAKTIR. 2) GENEL KAREKTERISTIK ÖZELLIGI IKI TARAF KULLANILABILIR#BIR TARAF IKILI CATAL#BIR TARAF CAPA OLACAKTIR. 3) SAPI ILE BERABER OLACAKTIR. |
AD | 40 | ||||
3 | 270008103 | MAKAS, BUDAMA, EGRI 1) TOPLAM UZUNLUK 22,5 CM. OLACAKTIR. 2) TUTAMAK/SAP SABIT ÇELIK OLACAKTIR. 3) AGIZ MALZEMESI CELIK OLACAKTIR. 4) NET AGIRLIGI 310 GR. OLACAKTIR. 5) KULLANIM ADI BAG MAKASI 6)BIÇAK TIPI:BY-PAS TIP OLACAKTIR. |
AD | 20 | ||||
4 | DA0032125 | TIRMIK YAPRAK TOPLAMA 1) GENEL KAREKTERISTIK ÖZELLIGI YAPRAK TOPLAMA 2) KROM-NIKEL*SOMUN CIVATA BAGLANTILI OLACAKTIR. 3) DISLERI SAGLAM OLAMALI VEDIS SAYISI 22 ADET OLACAKTIR. 4) KROZYONA KARSI BOYALI OLMALI. 5) EN AZ 30 CM. UZUNLUGUNDA OLMALI. 6)METAL OLACAKTIR. |
AD | 50 | ||||
5 | DA0033504 | MAKAS OT BICME 1) DÜZGÜN SINIRLAR IÇIN KOLAY KESIM VE UYGUN KESIM YÜKSEKLIGI OLMALIDIR. 2) ERGONOMIK VE RAHAT KAVRAYIS IÇIN YUMUSAK PLASTIK MALZEMEDEN IMAL SAPLI OLMALIDIR. 3) KESILEN OTLARIN YERDE KALMASINI SAGLAYACAK SEKILDE BIÇAKLARI ÇENTIKLI VEYA KAVISLI OLMALIDIR. 4) IZOLE SAPLI 20-25 CM KESICI GENIS AGIZLI OLMALIDIR.5)BOYU67-86 CM OLACAKTIR.TUTMA SAPI TELESKOPIK KESME METEL OLACAKTIR. |
AD | 20 | ||||
6 | 270162731 | TAHRA-ORAK 1) TOPLAM GENISLIK MILIMETRE NOMINAL 25-45 CM OLACAKTIR. 2) KULLANIM ADI ORAK 3) ÖZEL HUSUSLAR KESICI KISIM UZUNLUGU :320 MM KESICI KISIM ET KALINLIGI :MIN 0.3 MAX.0.7 OLACAKTIR. 4) KULLANIM YERI OT BICME ISLERINDE KULLANILIR 5) SAP BAGLANTI ACISI :130-150 DERECE 6) MALZEME CELIK OLACAKTIR. |
AD | 20 | ||||
TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç) |
TEKLİF TARİHİ |
TEKLİFİN GEÇERLİLİK SÜRESİ |
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI | VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU | TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|