• İhale No
    2010/553137
  • İhale Adı
    Bursa-Gemlik İçmesuyu Proje Yapımı
  • Sektör
    Mimarlık, Mühendislik Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Danışmanlık
  • İhale Usulü
    Belirli İstekliler
  • İhale Tarihi
    14 Aralık 2010 14:30
  • İdare
    DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İçmesuyu Dairesi Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
İÇMESUYU PROJE YAPIMI DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINACAKTIR
ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı

Bursa-Gemlik İçmesuyu Proje Yapımı danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek adayların katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt Numarası:2010/553137
1-İdarenin
a) Adresi:DEVLET MAH. INÖNÜ BULV NO:16 C BLOK KAT 4 YÜCETEPE ANAKARA ÇANKAYA ANKARA
b) Telefon ve faks numarası:3124251673 - 3124258993
c) Elektronik Posta Adresi:mehmetmurat@dsi.gov.tr
ç) Ön yeterlik dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):

2- Ön yeterlik konusu danışmanlık hizmetinin
a) Niteliği, türü ve miktarı:

Gemlik İlçe merkezi ile Küçükkumla, Büyükkumla, Karacaali, Narlı, Gencali, Kurşunlu, Umurbey yerleşimleri ve içmesuyu durumları tetkiki neticesine göre proje kapsamına dahil edilmesi ihtimali olan güzergah üzerindeki civar yerleşimlerin içmesuyu ihtiyaçlarını karşılayacak içmesuyu tesislerinin (   isale hatları, pompa istasyonları, depolar ve hatlar üzerindeki sanat yapıları vb.) uygulama projelerinin yapılmasıdır. (İsale Hattının uzunluğu yaklaşık 40 km olacağı öngörülmektedir). Arıtma tesisi uygulama projeleri bu iş kapsamında yapılmayacaktır. Ancak ön rapor aşamasında kapasitesi belirlenerek yeri seçilecek olan arıtma tesisinin, jeolojik çalışmaları, harita çalışmaları ve kamulaştırma planları bu iş kapsamında yapılacaktır. 


Proje kapsamında; Özel ve Genel Teknik Şartnamesi”nde belirtilen esaslara uyularak, Kapsamdaki yerleşim yerlerinin 2045 yılına kadar gelişme durumu tahmin edilecek, nüfus tahminleri yapılacak ve su ihtiyaçları tespit edilecek, Su ihtiyaçlarının temini için gerekli olan içmesuyu tesisleri belirlenecek, projelendirme kriterleri tespit edilerek, hesaplar ve uygulama projeleri (hidrolik, mekanik, elektrik, mimari, statik-betonarme, SCADA-Otomasyon ve gerekmesi halinde isale hatları için katodik koruma hesap ve projeleri) hazırlanacak, İhtiyaç olması durumunda depolar ile şebeke arası bağlantı hatları projelendirilecek, Kullanılacaksa mevcut depoların SCADA ve otomasyon sistemine adaptasyonu için gerekli projeler hazırlanacak, enerji ihtiyacı olan yerler için Enerji Nakil Hattı Projeleri hazırlanacak, ihtiyaç olan bölümlerde isale hatları için işletme ve bakım yolu (servis yolu) uygulama projeleri hazırlanacak, İnşaat ihalesine esas metraj, keşif, yeşil dosya, pursantaj ve özel teknik şartname hazırlanacak, Birim su maliyetleri hesaplanacak, Harita ve jeolojik çalışmalar ile gerekli diğer tüm arazi çalışmaları ilgili şartnamelerde belirtilen esaslar dahilinde yapılacak, Kamulaştırma planları hazırlanacak, Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) çalışmaları yapılacak, İçmesuyu Temin Sisteminin işletilmesi ile ilgili esasları açıklayan İşletme Bakım El Kitapları hazırlanacak, DPT Müsteşarlığı tarafından yatırım projeleri için hazırlanma mecburiyeti getirilen formata uygun olarak projenin bütün bileşenlerini içine alan “Fizibilite Raporu” hazırlanacaktır.


b) Yapılacağı yer:DSİ 1. (Bursa) Bölge Müdürlüğü sınırları içinde yer almaktadır
c) İşin süresi:
İşe başlama tarihinden itibaren 555 takvim günüdür

3- Ön yeterlik değerlendirmesinin
a) Yapılacağı yer:DSİ Genel Müd. İçmesuyu ve Kan. Dairesi Başk. C Blok 4. Kat 404No’lu Oda Devlet Mah. İnönü Bulvarı No:16 Çankaya/ANKARA
b) Tarihi ve saati:14.12.2010 14:30

4. Ön yeterlik değerlendirmesine katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ön yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1 Ön yeterlik değerlendirmesine katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi,

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ilgili meslek odasından ya da ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan tarihinin ya da ihale veya son başvuru tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan tarihinin ya da ihale veya son başvuru tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2. Ön yeterlik başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Adayın konsorsiyum olması halinde şekli ve içeriği Ön Yeterlik Şartnamesinde belirlenen konsorsiyum beyannamesi.

4.1.4 Şekli ve içeriği Ön Yeterlik Şartnamesinin ekinde belirtilen Başvuru Mektubu,

4.1.5 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge

4.2. Mali kapasiteye ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. Bankalardan temin edilecek belgeler:
72000 TRY (Türk Lirası) tutarından az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu,

Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.
4.2.2. Bilanço veya eşdeğer belgeler:

İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait;

a) Yıl sonu bilançosunun ve bilançonun gerekli görülen bölümleri,

b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeler,

a ve b bendinde sayılan belgelerden birinin sunulması yeterlidir.

İsteklinin;

a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,50 olması,

b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,10 olması,

c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,75’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.


Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir. Bu durumda, yukarıda bilançolar veya gerekli görülen bölümler üzerinden hesaplanacak oranlar aranmaz.

4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:

a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,

b) Taahhüt altında devam eden danışmanlık hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen danışmanlık hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar. Serbest meslek erbabının iş hacmi serbest meslek kazanç defteri özeti ile belgelendirilir.

Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.

Bu belgelerin değerlendirilmesinde ;

a) Toplam ciro için en az 100000 TRY (Türk Lirası)

b) Taahhüt altında devam eden danışmanlık hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen danışmanlık hizmet işleri için, 83000 TRY (Türk Lirası) tutarı ön yeterlilik asgari şartı olarak istenir. Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan yeterli kabul edilir.

4.3. Teknik yeteneğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Yapımla ilgili danışmanlık hizmet işlerinde son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında
200000 TRY (Türk Lirası)
tutarından, az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,
4.3.2. Organizasyon yapısı ve personel durumuna ilişkin belgeler:
a) Anahtar Teknik Personel:


 Organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler

İhale konusu danışmanlık hizmeti işi için Asgari yeterlik kriteri olarak aşağıda pozisyon ve nitelikleri belirtilen anahtar teknik personelin çalıştırılması istenmektedir.



1. Uzmanlık Grubu işi için:



Pozisyon                                                                             Adet              Asgari Tecrübe(Yıl)



Proje Müdürü ( İnşaat Müh. )                                               (1)                           5

Tecrübeli Mühendis (İnş/Çevre Müh.)                                   (1)                           5

Tecrübeli Mühendis (Makine Müh.)                                      (1)                           5

Tecrübeli Mühendis (Elektrik Müh.)                                      (1)                           5



2. Uzmanlık Grubu işi için:

Pozisyon                                                                           Adet               Asgari Tecrübe(Yıl)


Tecrübeli Mühendis (Harita Müh.)                                       (1)                           5



3. Uzmanlık Grubu işi için:

Pozisyon                                                                         Adet                  Asgari Tecrübe(Yıl)


Tecrübeli Mühendis (Jeoloji Müh.)                                     (1)                            5

- Aday, organizasyon yapısına ilişkin bilgi ve belgeler ile kendisi veya yönetici kadrosu, anahtar teknik personelin ve teknik personelin eğitimini gösteren diploma veya mezuniyet belgesi ile danışmanlık işleriyle ilgili hizmet deneyimini ve ihale konusu iş ve benzer işlerle ilgili mesleki deneyimini gösteren özgeçmiş sunması zorunludur

-Anahtar teknik personelin özel sektörde geçen toplam deneyim süresi, ilgili meslek odası üye kayıt belgesiyle,kamuda geçen toplam deneyim süresi hizmet çizelgesi ve/veya meslek odası üye kayıt belgesiyle, danışmanlık hizmet işleri ile ihale konusu iş ve benzeri işlere ilişkin mesleki deneyimi özgeçmiş formuyla, ilgisine göre son başvuru tarihi itibariyle adayın bünyesinde bulunduğu hususu ise ilgili adına prim ödendiğini gösteren SGK belgeleriyle tevsik edilecektir. (işe giriş bildirgesi kabul edilmeyecektir.)

-Anahtar teknik personel olarak gösterilen personel aynı zamanda sözleşmenin uygulanmasında teknik personel olarak istihdam edilebilir.

-İş ortaklığında ortaklık oranına bakılmaksızın pilot ve özel ortaklara ait anahtar teknik personelin tamamı değerlendirilir

-Konsorsiyumlarda koordinatör ortağa ve diğer ortaklara ait anahtar teknik personel, işin uzmanlık gerektiren kısımları göz önüne alınarak ayrı ayrı verilecek ve değerlendirilecektir.

- Anahtar teknik personel olarak bildirilen kişiler adayın bünyesinde çalıştıklarına ilişkin yazılı beyanlarını vereceklerdir.

-Anahtar teknik personel olarak bildirilen kişiler adayın bünyesinde görev yaptıkları süre boyunca başka bir gerçek veya tüzel kişi bünyesinde çalışamazlar.

-Anahtar teknik personel niteliğine sahip gerçek kişi aday veya istekliler, şahıs şirketi ortakları, limited şirketlerde müdürlük görevini yürüten ortaklar, anonim şirketlerin yönetim kurulu başkanları, yönetim kurulu üyeleri, murahhas müdür ve genel müdür ortakları, ortak girişimlerin ise gerçek kişi ortakları ve tüzel kişi ortaklarının yukarıda sayılan unvanları taşıyan gerçek kişi ortaklarının anahtar teknik personel olarak bildirilmesi durumunda adayın bünyesinde çalıştığına dair belge aranmayacaktır.

 


b) Teknik Personel:


Unvan                                    Adı         İş Tanımı    Asgari Niteliği   Çalışma Süresi



 Proje Müdürü (İnş Müh)



Tecrübeli İnş. /Çev Müh.



Tecrübeli Makine Müh.



Tecrübeli Elektrik Müh.



Tecrübeli Harita Müh.



Tecrübeli Jeoloji Müh.



İnşaat/Çevre Müh.



Makine Müh.



Elektrik Müh.



Harita Müh.



Jeoloji Müh.



Teknik Ressam



Teknik Ressam



Harita Teknikeri



Sondör


4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
1. Uzmanlık Grubu işi için İçmesuyu İsale Hattı veya atıksu isale hatları veya içmesuyu veya atıksu şebekeleri kat’i veya uygulama projeleri kabul edilecektir

2. Uzmanlık Grubu işi için halihazır harita alımı işleri kabul edilecektir.(kadastral harita alımı benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.)(bu uzmanlık grubuna sadece Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından tescil edilmiş serbest harita bürosuna sahip Adaylar teklif verebilirler)

3. Uzmanlık Grubu işi için su yapıları ve afet işlerinin belirlediği birinci sınıf yapıların jeolojik çalışmaları kabul edilecektir.

5. Yapılacak ön yeterlik değerlendirmesi sonucunda, yeterlikleri tespit edilenler arasından 7 aday teklif vermek üzere davet edilecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.


7. Ön yeterlik dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. Ön yeterlik dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve

250 TRY (Türk Lirası)
karşılığı

DSİ Genel Müd. İçmesuyu ve Kan. Dairesi Başk. C Blok 4. Kat 412 No’lu Oda Devlet Mah. İnönü Bulvarı No:16 Çankaya/ANKARA
adresinden satın alınabilir.


7.2. Ön yeterliğe başvuracak olanların Ön yeterlik dökümanını satın almaları zorunludur.




8.İhale dokümanı, teklif vermek üzere ihaleye davet edilecek adaylara davet mektubu ekinde gönderilecektir.



9. Ön yeterlik başvurusu, ön yeterlik değerlendirmesi tarihi ve saatine kadar DSİ Genel Müd. İçmesuyu ve Kan. Dairesi Başk. C Blok 4. Kat 412 No’lu Oda Devlet Mah. İnönü Bulvarı No:16 Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.


10. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif

verebilirler.
10.1. İşin uzmanlık gerektiren kısımları 1. Uzmanlık Grubu:
Kapsamdaki yerleşim yerlerinin 2045 yılına kadar gelişme durumu tahmin edilecek, nüfus tahminleri yapılacak ve su ihtiyaçları tespit edilerek, içmesuyu ihtiyaçlarını karşılayacak içmesuyu tesisleri (isale hatları, pompa istasyonları, depolar ve hatlar üzerindeki sanat yapıları vb.) belirlenerek projelendirme kriterleri tespit edilecek, hesaplar ve uygulama projeleri (hidrolik, mekanik, elektrik, mimari, statik-betonarme, SCADA-Otomasyon ve gerekmesi halinde isale hatları için katodik koruma hesap ve projeleri) hazırlanacaktır. (İsale Hattının uzunluğu yaklaşık 40 km olacağı öngörülmektedir).. İhtiyaç olması durumunda depolar ile şebeke arası bağlantı hatları projelendirilecek, Kullanılacaksa mevcut depoların SCADA ve otomasyon sistemine adaptasyonu için gerekli projeler hazırlanacak, enerji ihtiyacı olan yerler için Enerji Nakil Hattı Projeleri hazırlanacak, ihtiyaç olan bölümlerde isale hatları için işletme ve bakım yolu (servis yolu) uygulama projeleri hazırlanacak, İnşaat ihalesine esas metraj, keşif, yeşil dosya, pursantaj ve özel teknik şartname hazırlanacak, Birim su maliyetleri hesaplanacak, İçmesuyu Temin Sisteminin işletilmesi ile ilgili esasları açıklayan İşletme Bakım El Kitapları hazırlanacak, DPT Müsteşarlığı tarafından yatırım projeleri için hazırlanma mecburiyeti getirilen formata uygun olarak projenin bütün bileşenlerini içine alan “Fizibilite Raporu” hazırlanacaktır.
Arıtma tesisi uygulama projeleri bu iş kapsamında yapılmayacak fakat ön rapor aşamasında kapasitesi belirlenerek yeri seçilecektir (teknik şartnamelerde detaylı açıklama verilmiştir.)

2. Uzmanlık Grubu:
Tüm sistemin (Arıtma Tesisi dahil) Harita çalışmaları, Kamulaştırma Planlarının Hazırlanması ve CBS çalışmaları (isale hatları, için gerek duyulan kamulaştırma planları ve bütün harita alımı işleri ) teknik şartnamelere uygun olarak yürütülecektir.(teknik şartnamede detaylı açıklama verilmiştir.)

3.Uzmanlık Grubu:
Tüm sistemin (Arıtma Tesisi dahil) Zemin etütleri ve Jeolojik çalışmalar (uygulama projesi yapılacak tüm üniteler için ihtiyaç duyulan bütün ayrıntılara haiz ,şartnamelerine uygun jeolojik çalışmalar yapılarak zemin etüt raporları hazırlanacaktır.) teknik şartnamelere uygun olarak yürütülecektir.
İçmesuyu temini için seçilecek alternatif güzergahların tespit edilmesine yönelik çalışmalardan sonra kesinleşen isale hattı güzergahları için tesis yerlerinde projelendirmeye yönelik bütün zemin etütleri ve jeolojik çalışmalar ile gerekli olması durumunda ilave jeolojik çalışmalar yüklenici tarafından yapılacaktır. (teknik şartnamede detaylı açıklama verilmiştir.)
dir.
10.2. Bu işlere ait benzer işler Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
1. Uzmanlık Grubu işi için İçmesuyu İsale Hattı veya atıksu isale hatları veya içmesuyu veya atıksu şebekeleri kat’i veya uygulama projeleri kabul edilecektir

2. Uzmanlık Grubu işi için halihazır harita alımı işleri kabul edilecektir.(kadastral harita alımı benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.)(bu uzmanlık grubuna sadece Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından tescil edilmiş serbest harita bürosuna sahip Adaylar teklif verebilirler)

3. Uzmanlık Grubu işi için su yapıları ve afet işlerinin belirlediği birinci sınıf yapıların jeolojik çalışmaları kabul edilecektir.
dir.

11. Diğer hususlar:

a)-2. Uzmanlık Grubuna (Harita Alımı işi)  teklif verecek isteklinin HKMO tarafından tescil edilmiş serbest harita bürosuna sahip olduğunu belgelemesi gerekmektedir.


Bu kapsamda 2. Uzmanlık Grubuna teklif verecek İstekli; Teklifi ekinde;


-Büronun o yıla ait tescil evraklarını da sunması zorunludur. Aksi halde teklif geçersiz sayılacaktır.


b)Konsorsiyum olarak başvurulması halinde her bir ortağın başvuruda bulunduğu uzmanlık grubu başvuru mektubunun 6. maddesinde mutlaka gösterilecek, aksi takdirde teklif geçersiz sayılacaktır.


c)Bilanço veya bilançonun gerekli görülen bölümleri ile Gelir tablosunun veya serbest meslek kazanç defteri özetinin serbest muhasebeci mali müşavir (SMMM) tarafından onaylanması durumunda belgelerde TÜRMOB kaşesi de bulunacaktır. Söz konusu belgelerin Serbest Muhasebeci (SM) tarafından onaylanması durumunda teklif geçerli kabul edilmeyecektir


d)İş deneyim belgesi olarak (belge düzenlemeye yetkili olmayan) özel sektörden alınmış belgeler kabul edilmeyecektir. Bu kapsamdaki işler için istekliler; iş deneyimini belgelemek için; e)Danışmalık Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin (47/a) Maddesi hükümlerine uygun belgeleri (Bedel içeren Sözleşme ve bu sözleşmenin uygulanmasına yönelik düzenlenen; fatura örnekleri ) sunacaklardır.


f)Anahtar teknik personelin, özel sektörde geçen toplam deneyim süresi ilgili meslek odası üye kayıt belgesiyle,  tevsik edilecektir. (diploma kabul edilmeyecektir.)


g) Anahtar teknik personelin, ilgisine göre son başvuru veya ihale tarihi itibarıyla aday veya isteklinin bünyesinde bulunduğu hususu ilgili adına PRİM ödendiğini gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu belgeleriyle tevsik edilecektir.


Konsorsiyum durumunda; Adayların

1. Uzmanlık Grubu için 43.200 TL, 2. Uzmanlık Grubu için 18.000 TL, 3. Uzmanlık Grubu için 10.800 TL tutarında tutardan az olmamak üzere Banka Referans Mektubu

Toplam Ciro 1. Uzmanlık Grubu için 60.000 TL, 2. Uzmanlık Grubu için 25.000 TL, 3. Uzmanlık Grubu için 15.000 TL,

Taahhüt altında devam eden işlerin 1. Uzmanlık Grubu için 49.800 TL, 2. Uzmanlık Grubu için 20.750 TL, 3. Uzmanlık Grubu için 12.450 TL az olmaması gerekiyor

1. Uzmanlık Grubu için 120.000 TL, 2. Uzmanlık Grubu için 50.000 TL, 3. Uzmanlık Grubu için 30.000 TL tutardan az olmamak üzere, İş deneyimi belgesi sunmaları gerekmektedir.











Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim