• İhale No
    2010/559174
  • İhale Adı
    Depo Bakım Onarımı
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    22 Aralık 2010 14:00
  • İdare
    MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MKE BARUTSAN Ticaret Müdürlüğü Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
DEPO BAKIM ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (MKE) MKE BARUTSAN Ticaret Müdürlüğü Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü
İhale Kayıt Numarası:2010/559174
1 - İdarenin
a) adresi:MKE BARUTSAN Roket ve Patlayıcı Fabrikası Samsun yolu 40. km 06780 Elmadağ/ANKARA
b) telefon ve faks numarası:3128634216 - 3128630572
c) elektronik posta adresi (varsa):gokhan.salun@mkek.gov.tr
2 - İhale konusu işin niteliği, türü ve miktarı:S-40.0-075 Nolu Teknik Şartnameye göre İdarenin yukarıda belirtilen adresinde bulunan 6 Adet Depo Bakım ve Onarımı İdarece yer teslimini yapılmasını müteakip 45 iş gününde yapılacaktır.
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer:MKE BARUTSAN Rok. ve Pat. Fab. Tedarik Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati:22.12.2010 - 14:00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :


4.1. İhale dokümanı idarenin bulunduğu MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü Samsun Yolu 40. km Elmadağ/ANKARA adresinde ve www.mkek.gov.tr internet sayfasında görülebilir ve 50,00 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.



4.2. Teklifler, 22 Aralık 2010 günü saat 14:00 kadar MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası Arşiv Şefliği ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Postadaki gecikmelerden idaremiz sorumlu değildir.



4.3. Söz konusu iş için kısmi teklif verilemez. İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir; ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle götürü bedel sözleşme düzenlenecektir. 



4.4. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



4.5. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (otuz) takvim günü olmalıdır.



4.6. İdaremiz bu ihalede 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun ceza ve ihalelere katılmaktan yasaklamaya ilişkin hükümleri hariç 3.g. istisna maddesine tabidir. 4734 sayılı Kamu İhale Kanuna ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte serbesttir.                                                            



4.7. İhaleye katılabilmek için gereken belgeler:                                                              4.7.1. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile e- posta adresi.

4.7.2. Mesleki ve Teknik Yeterliliğe ilişkin belgeler.                                                               4.7.3. Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına teklifte bulunacak kişinin noterden onaylı vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4.7.4. İstekli tarafından teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat,

4.7.5. İhaleye ortak girişim ve konsorsiyum olarak teklif verilebileceğinin İdari Şartnamede öngörülmesi hâlinde,

- İstekliler ortak girişim ve konsorsiyum yaptıklarına dair beyannamelerini ve / veya konsorsiyum protokolünü pilot ortağın veya liderin de belirtildiği şekilde noter tasdikli olarak teklifi ile birlikte vermek zorundadır.

- Ortaklık beyannamesinde ve / veya konsorsiyum protokolünde, ortak girişimi veya konsorsiyumu oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin taahhüdün yerine getirilmesinde müşterek ve müteselsilen sorumlu oldukları belirtilir.

4.7.6. İdari Şartnamede belirtilmesi halinde, isteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait önerileri ve işlerin listesi.(Alt yüklenicilerin yaptıkları işlerle ilgili sorumluluğu, yüklenicinin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz.)

4.7.7. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.7.8. Teklif mektubu.



4.8. Mesleki ve Teknik Yeterliliğe İlişkin Belgeler.                                                      4.8.1. İsteklinin, mevzuatı gereği ilgili odaya kayıtlı olarak faaliyette bulunduğunu ve teklif vermeye yasal olarak yetkili olduğunu kanıtlayan belgeler,

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.8.2. Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,

Bu ihalede her türlü inşaat yapım işleri ve bina bakım ve onarım işleri kapsamında yapılan işler benzer iş olarak kabul edilecek olup istekli firmalar belge olarak iş deneyim belgesi veya referans listesini teklifleri ekinde vereceklerdir.

 





 








Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim