• İhale No
    953145
  • İhale Adı
    DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 19(ONDOKUZ) ADET ARAÇ VE 19 ADET ŞOFÖR 09.09.2015 TARİHİNDEN 09.09.2017 TARİHİNEKADAR KİRALANACAKTIR
  • Sektör
    Araç Kiralama -Personel Taşıma Hizmeti
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    24 Temmuz 2015 12:00
  • İdare
    DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DMO)
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    14 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 19 (ONDOKUZ) ADET ARAÇ VE 19 ADET ŞOFÖR 09.09.2015 TARİHİNDEN 09.09.2017 TARİHİNE KADAR KİRALANACAKTIR
Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden:
Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ihtiyacı 19 (ondokuz) adet araç ve 19 adet şoför
09.09.2015 tarihinden 09.09.2017 tarihine kadar “Kiralama Hizmet Alımı Teknik Şartnamesi’’ne uygun olarak ve ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan kiralanacaktır.
1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.
a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz I Nolu Satınalma Daire Başkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, şartname bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur.
b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunludur.
2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZ TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte, Ofis tip ticari şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır.
3 - Teklifler, 24.07.2015 günü, saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz, I Nolu Satınalma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir.
5 - Teklifler, iç zarfların açılmasını müteakip en az 40 gün opsiyonlu olacaktır.
6 - İhale konusu işin tamamı için teklif verilecek olup kısmi teklifler dikkate alınmayacak ve teklifler toplam tutar üzerinden değerlendirilecektir.
7 - Teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda en az 6 ay vadeli geçici teminat verilecektir. (İlişik örneğe uygun)
8 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (İstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu işi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediğine vermekte serbesttir.
6503/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim