• İhale No
    2014/83047
  • İhale Adı
    EKMEK, KURU GIDA, ŞARKÜTERİ, SEBZE VE MEYVE, ET SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Ağustos 2014 11:00
  • İdare
    Araban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - GAZİANTEP
  • İhale İli
    Muş
  • İşin İli
    Muş
  • Yayın Tarihi
    22 Temmuz 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
EKMEK, KURU GIDA, ŞARKÜTERİ, SEBZE VE MEYVE, ET SATIN ALINACAKTIR
MUŞ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

Muş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Pansiyonu İçin Ekmek, Kuru Gıda, Şarküteri, Sebze ve Meyve, Et alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2014/83047
1-İdarenin
a) Adresi:HÜRRIYET MAHALLESI SANAT OKULU CADDESI 1 49100 MUŞ MERKEZ/MUŞ
b) Telefon ve faks numarası:4362121021 - 4362125411
c) Elektronik Posta Adresi:966452@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :24 KALEM KURU GIDA, 1 KALEM EKMEK, 15 KALEM ŞARKÜTERİ, 20 KALEM SEBZE MEYVE VE 2 KALEM ET ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri :Okul Pansiyonu Ambarı
c) Teslim tarihi:1'inci kısım Kuru Gıda Malzemesi bir defada Sözleşme imzalanmasından itibaren 15 gün içerisinde pansiyon ambarına 2' inci, 3'üncü, 4'üncü ve 5. kısımlar malzeme teslimlerine 15/09/2014 tarihinde başlanacak ve idarenin belirleyeceği kadar belirtilen saatlerde teslim edilecek.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:MUŞ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ HÜRRİYET MAHALLESİ SANAT OKULU CAD. NO:1 MUŞ
b) Tarihi ve saati:19.08.2014 - 11:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Tüm Kısımlar İçin Tarım İl Müdürlüğünden Gıda Üretim İzni Belgesi İstenecektir. 

Et İçin Ayrıca Mezbahane Kesim Belgesi İstenecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı MUŞ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ HÜRRİYET MAH. SANAT OKULU CAD. NO:1 MUŞ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MUŞ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA- ŞEHRİYE 150 KG
BARBUNYA 150 KG
PİLAVLIK BULGUR 1.200 KG
ÇAY 100 KG
KURU KAYISI 50 KG
KURU FASULYE 600 KG
KURU ÜZÜM 200 KG
MAKARNA 800 KG
MANTI 200 KG
KIRMIZI MERCİMEK 250 KG
NOHUT 550 KG
BALDO PİRİNÇ 1.200 KG
DOMATES SALÇASI 400 KG
SIVI AYÇİÇEK YAĞI 1.300 KG
TOZ ŞEKER 1.000 KG
TURŞU 1.200 KG
TUZ 350 KG
BEZELYE 300 KG
KONSERVE SEBZELER(KARIŞIK TÜRLÜ-FASULYE) 400 KG
HELVA 100 KG
FINDIK İÇİ 50 KG
CEVİZ İÇİ 50 KG
KURU İNCİR 50 KG
PUL BİBER 100 KG
EKMEK 20.000 KG
YUMURTA 10.000 ADET
15 gr. PİKNİK TEREYAĞI 10.000 ADET
30 gr. PİKNİK BAL(SAF ÇİÇEK BAL) 10.000 ADET
30 gr. PİKNİK REÇEL (ÇİLEK- VİŞNE) 10.000 ADET
40 gr. PİKNİK KAKAOLU FINDIK EZMESİ 10.000 ADET
40 gr. PİKNİK TAHİN PEKMEZ KARIŞIMI 10.000 ADET
TAVUK BUT 3.500 KG
ALABALIK 400 KG
BEYAZ PEYNİR 500 KG
KAŞAR PEYNİRİ 250 KG
TULUM PEYNİRİ 250 KG
SÜT 400 KG
YOĞURT 2.000 KG
ZEYTİN 500 KG
TAVUK DÖNER 500 KG
YEŞİL BİBER 1.200 KG
DOMATES 1.600 KG
HAVUÇ 150 KG
KARA LAHANA 150 KG
KURU SOĞAN 500 KG
LİMON 400 KG
MANDALİNA 1.200 KG
MARUL 500 ADET
MAYDANOZ 150 ADET
MUZ ( İTHAL ) 800 KG
PATATES 3.500 KG
PATLİCAN 1.000 KG
ISPANAK 400 KG
PORTAKAL 1.500 KG
SALATALIK 600 KG
TAZE ÜZÜM 500 KG
TAZE KAYSI 400 KG
ŞEFTALİ 500 KG
ELMA 2.500 KG
ARMUT 300 KG
KEMİKLİ (KOYUN GÖVDE) 1.600 KG
KEMİKLİ ET (DANA SĞIĞR BUT) 1.500 KG