• İhale No
    917191
  • İhale Adı
    Elektro-Optik Sistemleri Yedek Parça Malzeme Alımı
  • Sektör
    Araç ve Yedek Parça Satış ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    25 Mayıs 2015 10:30
  • İdare
    Ankara 11. Ana İkmal Merkez Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    06 Mayıs 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    Elektro-Optik Sistemleri Yedek Parça Malzeme Alımı.
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    İHALE İLANI - Açık İhale Usulü
 
İDARE ADI:    11 nci İkmal Merkezi K.lığı
ADRESİ:    11 nci İkmal Merkezi K.lığı Şehit Ütgm.Hasan Şahan Kışlası Yenikent/ANKARA
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +903122773456-57-58 - +903122775568
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    Elektro-Optik Sistemleri Yedek Parça Malzeme Alımı.
MİKTARI:    78    Kalem 15 G
MALIN TESLİM YERİ:    EOSBM MD.LÜĞÜ TAŞINIR DAYANIKLI 528 MAL SAYMANLIĞI
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    İlan Metninde Belirtilmiştir.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    11'İNCİ ANA İKMAL MERKEZİ KOMUTANLIĞI 1 NUMARALI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI YENİKENT/SİNCAN/ANKARA
İhalenin TARİH VE SAATİ:    25/5/2015-10:30
 
İHALE İLANI METNİ  
ELEKTRO OPTİKSİSTEMLERİ YEDEK PARÇA MALZEME SATIN ALINACAKTIR
ELK.OPTİK SİS.BKM.MRK.MD.LÜĞÜ MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK

İhale Kayıt Numarası
: 2015/48441

1 - İdarenin
a) adresi : SEHIT ÜTGM.HASAN SAHAN KISLASI ELEKTRO OPTIK SISTEMLER BAKIM MERKEZI MÜDÜRLÜGÜ 06946
b) telefon ve faks numarası : 3122771342 - 3122772452
c) elektronik posta adresi (varsa)
: 11.ikmal.merkezi@windowslive.com

2 - İhale konusu malın niteliği, türü ve miktarı
: 78 KALEM 15 GRUP ELEKTRO OPTİK SİSTEMLER YEDEK PARÇA MALZEME ALIMI

3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : 11’NCİ ANA İKMAL MERKEZİ K.LIĞI
1 NUMARALI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

b) Tarihi ve saati : 25.05.2015 - 10:30
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :
4.İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN GEREKEN BELGELER VE YETERLİK KRİTERLERİ
4.1.Yabancı istekli/isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan bilgi/belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
4.1.1.İstekli/İstekliler tarafından verilecek belgeler ve belgelere ait detaylar alt maddelerde tanımlanmıştır.
4.1.2.Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve belgegeçer numarası ile varsa elektronik posta adresi, İdari Şartnameye verdiği cevaplarda belirtecektir. Türkiye’de temsilciliği bulunmayan istekliler de Türkiye’de tebligat yapılacak adresi belirteceklerdir.
4.1.3.Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.3.1.İsteklinin, gerçek kişi olması halinde; ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Apostille kaşeli veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Meslek Odasından, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge verilecektir.
4.1.3.2.İsteklinin, tüzel kişi olması halinde; tüzel kişiliğin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya istekli ülkesindeki yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Apostille kaşeli veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge verilecektir.
4.1.4.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.4.1.İsteklinin gerçek kişi olması halinde; Apostille kaşeli veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış İmza Beyannamesi verilecektir.
4.1.4.2.İsteklinin, tüzel kişi olması halinde; Apostille kaşeli veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış, Tüzel Kişiliğin İmza Sirkülerini ve ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgelerin (yabancı isteklinin ülkesi mevzuatı gereği karşılığı belge veya belgelerin) aslı veya tasdikli suretini (fotokopisi) verecektir.
4.1.5.İstekli tarafından, Teklif mektubu (Proforma Fatura) verilecektir.
4.1.6.İstekli tarafından, Geçici Teminat verilecektir.
4.1.7.İstekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa, İsteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair vekâletname ile imza beyannamesi (Her iki belgede, Apostille Kaşeli veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış) verilecektir.
4.1.8.İsteklinin ortak girişim olması halinde; şekli ve içeriği işbu Şartnamede belirlenen, örneği EK-E, LAHİKA-2’da yer alan İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.
4.1.8.1.İsteklinin ortak girişim olması halinde, her bir ortakça 4.1.3., 4.1.4.’de yer alan belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
4.1.9.İstekli İdari Şartnameye verilecek cevabında, şahıs şirketi ise şirket ortaklarını, sermaye şirketi ise sermayesinin yarısından fazlasına sahip olan ortaklarını beyan edecektir. Ayrıca, başka bir şahıs şirketinde ortak olmaları durumunda bu şirketi, sermaye şirketinde ortak olmaları durumunda ise sermaye şirketinin yarısından fazlasına sahip olmaları durumunu beyan edecektir.
4.1.10.İstekli teklifini doğrudan gönderebilecekleri gibi Türkiye’deki temsilcilik/mümessillikleri aracılığı ile de gönderebilirler. Bu durumda temsilcinin/mümessilin İstekliyi temsile yetkili olduğunu gösteren Temsilcilik Belgesini teklifine ekleyecektir.
4.1.11.Gizlilik ve Güvenlik:
4.1.11.1.YÜKLENİCİ, malzeme ile bağlantılı olarak elde ettiği her tür bilgi ve dokümanı özel ve gizli tutacaktır. İmzalanacak olan sözleşmenin yerine getirilmesi amaçları dışında, İDARE’nin önceden yazılı izni olmaksızın ihale ve/veya sözleşmenin herhangi bir aşamasında her hangi bir detayı ifşa etmeyecek veya yayınlamayacaktır. Türk yargı mercilerinin kararları saklı kalmak kaydıyla imzalanacak olan sözleşmenin amaçları doğrultusunda her hangi bir ifşa veya yayınlama gerekliliği konusunda bir uyuşmazlık ortaya çıkarsa İDARE’nin bu konudaki kararı nihai olacaktır.
4.1.11.2.İstekliler tarafından verilecek Tedarik Taahhütnamesi
İstekli/isteklilerin yetkili/yetkilileri EK-E, LAHİKA-5’de yer alan taahhütnameyi imzalayarak, teklifi ile idareye teslim edeceklerdir. Taahhütnamedeki yasaklara uymayanlar hakkında bu şartnamenin 6.1.16.1. ve 10.3’üncü madde hükümleri uygulanır.
4.1.12.İstekli/İstekliler tarafından; 8’inci maddede belirtilen hallerde kendilerinin, ortak girişim olmaları halinde diğer ortakların ve varsa alt yüklenicilerinin bulunmadıklarına dair taahhütname veya belge verilecektir.
4.2.Yerli İstekli/İsteklilerin İhaleye Katılabilmeleri İçin Aşağıda Sayılan Bilgi/Belgeleri Teklifleri Kapsamında Sunmaları Gerekir:
4.2.1.İstekli/İstekliler tarafından verilecek belgeler ve belgelere ait detaylar 4.2. maddesinin alt maddelerinde tanımlanmıştır.
4.2.2.Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve belgegeçer numarası ile varsa elektronik posta adresi, İdari Şartnameye verdiği cevaplarda belirtecektir. Ayrıca, Yerli İsteklinin;
4.2.2.1.Gerçek kişi olması halinde; kayıtlı olduğu ticaret /esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını,
4.2.2.2.Tüzel kişi olması halinde ise; kayıtlı olduğu ticaret/esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını, Vergi Kimlik/Mükellefiyet Numarasını İdari Şartnameye cevabında belirtecektir.
4.2.3.Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.2.3.1.İsteklinin gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.
4.2.3.2.İsteklinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.
4.2.4.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.2.4.1.İsteklinin gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi verilecektir.
4.2.4.2.İsteklinin tüzel kişi olması halinde ise, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini verecektir.
4.2.5.İstekli tarafından, Teklif mektubu (Proforma Fatura) verilecektir.
4.2.6.İstekli tarafından, Geçici Teminat verilecektir.
4.2.7.İstekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa; İsteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair vekaletname ile imza beyannamesi (her ikiside noter tasdikli olarak) verilecektir.
4.2.8.İsteklinin ortak girişim olması halinde; şekli ve içeriği iş bu Şartnamede belirlenen, örneği EK-E, LAHİKA-2’de yer alan İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.
4.2.8.1.İsteklinin ortak girişim olması halinde, her bir ortakça 4.2.3, 4.2.4,’de yer alan belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
4.2.9.İstekli İdari Şartnameye verilecek cevabında, şahıs şirketi ise şirket ortaklarını, sermaye şirketi ise sermayesinin yarısından fazlasına sahip olan ortaklarını beyan edecektir. Ayrıca, başka bir şahıs şirketinde ortak olmaları durumunda; bu şirketi, Sermaye şirketinde ortak olmaları durumunda ise, sermaye şirketinin yarısından fazlasına sahip olmaları durumunu beyan edecektir.
4.2.10.Gizlilik ve Güvenlik:
4.2.10.1.YÜKLENİCİ, malzeme ile bağlantılı olarak elde ettiği her tür bilgi ve dokümanı özel ve gizli tutacaktır. İmzalanacak olan sözleşmenin yerine getirilmesi amaçları dışında, İDARE’nin önceden yazılı izni olmaksızın ihale ve/veya sözleşmenin herhangi bir aşamasında her hangi bir detayı ifşa etmeyecek veya yayınlamayacaktır. Türk yargı mercilerinin kararları saklı kalmak kaydıyla imzalanacak olan sözleşmenin amaçları doğrultusunda her hangi bir ifşa veya yayınlama gerekliliği konusunda bir uyuşmazlık ortaya çıkarsa İDARE’nin bu konudaki kararı nihai olacaktır.
4.2.10.2.İstekliler tarafından verilecek Tedarik Taahhütnamesi
İhale konusu malzeme/hizmet tedariki 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun istisnalar 3.b Maddesi kapsamında çıkarılan 20 Nisan 2009 tarihli, 2009/14973 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10.a. Maddesine göre ‘açık ihale’ usulüne göre yapılacağından istekli/isteklilerin yetkili/yetkililerinin EK-E, LAHİKA-5’da yer alan taahhütnameyi imzalayarak, teklifi ile idareye teslim edeceklerdir. Taahhütnamedeki yasaklara uymayanlar hakkında bu şartnamenin 6.2.15.1. ve 10.3.üncü madde hükümleri uygulanır.
4.2.10.4.İstekli/istekliler tarafından; kendilerinin, ortak girişim olmaları halinde diğer ortakların varsa alt yüklenicilerin idari şartnamenin 8’inci maddesinde belirtilen hallerde bulunmadıklarına dair taahhütname veya belge verilecektir.
5.Bu ihaleye Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli ve yabancı istekliler katılabilecektir.
6.İhale konusu alımın/işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
7.Sözleşme, fiyat üzerinde görüşme yapılarak yapılan değerlendirmeler neticesinde ayrıntılı özellikleri ve miktarı idarece hazırlanmış cetvelde yer alan iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemi için tespit edilen birim fiyatın çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyatlı sözleşme düzenlenecektir.
8.İhale dokümanı; 11’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı 1 Numaralı İhale Komisyonu Başkanlığı (Yenikent – ANKARA)’ndan bedelsiz olarak görülüp alınabilir. İstekli, ihale dokümanını oluşturan belgelerin aslına uygunluğunu ve belgelerin tamam olup olmadığını kontrol eder. Kontrolü müteakip; ihale dokümanını oluşturan belgelerin teslim alındığına dair, biri istekliye verilmek üzere 2 (iki) nüsha imzalı standart form düzenlenir.
9.Teklifler 25 Mayıs 2015 tarihi, saat 10:30’a kadar 11’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı 1 Numaralı İhale Komisyonu Başkanlığı 06930 Yenikent / ANKARA adresine verilecektir.
10 İhale konusu malzemeler 78 KALEM olup, 15 (Onbeş) gruba ayrılmıştır. İstekliler Grup bazında teklif verebileceklerdir. Herhangi bir grup için teklif verebilecekleri gibi birden fazla gruba veya bütün gruplara birden de teklif verebilecektir.
Bu ihalede malın tamamı, 78 (yetmişsekiz) kalem malzeme, 15 (onbeş) gruba ayrılmış olup; Grup-1: 4 Kalem, Grup-2: 4 Kalem, Grup-3: 10 Kalem, Grup-4: 1 Kalem, Grup-5: 11 Kalem, Grup-6: 2 Kalem, Grup-7: 3 Kalem, Grup-8: 2 Kalem, Grup-9: 1 Kalem, Grup-10: 1 Kalem, Grup-11: 9 Kalem ,Grup-12: 11 Kalem, Grup-13: 14 Kalem, Grup-14: 3 Kalem ,Grup-15: 2 Kalem den ibarettir
11.İhale konusu malzemeler için alternatif teklif verilemez.
12.İstekliler, opsiyonlar ve yedek parça dâhil teklif mektubunda sundukları bedelin % 3 (yüzdeüç)’ünden az olmamak üzere, kendi belirleyecekleri tutarda Geçici Teminat vereceklerdir. Geçici Teminat Mektubu verilmesi halinde; EK-E, LAHİKA-1 ’teki örneğe uygun olarak teklifi ile birlikte 11’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı 1 Numaralı İhale Komisyonu Başkanlığı Yenikent-ANKARA adresine verecektir.
13.Birim Fiyat Teklif Cetvelinde belirtilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 (yüzyirmi) takvim günü olacaktır. Bu süreden daha kısa süreli geçerli olduğu belirtilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
14.İhaleye ortak girişim olarak konsorsiyumlarca teklif verilemez.
15.İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların olduğunun tespit edildiği hallerde ihale saatinden önce idare ihaleyi iptal etmekte serbesttir.
16.Bu alım / ihale için fiyat farkı verilmeyecektir.
17.Bu malzeme alımı için avans verilmeyecektir.
18.Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.
19.Fiyat üzerinde görüşmeler sonucunda en düşük fiyat teklifini veren isteklinin fiyat teklifi; ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak kabul edilecektir.
TESLİMAT PROGRAMI

Sözleşme konusu olan malzeme sözleşmenin imzalanmasını müteakip
Çizelgede belirtilen süreler içerisinde defaten teslim yerine teslim edilecektir.
İhtiyaç sahibi idarenin talebi doğrultusunda erken teslimat yapılabilecektir.
MALZME LİSTESİ
S.NO GRUP NO GRUP SIRA NO STOK NO İSMİ MİK. ÖLÇÜ BİRİMİ MUYENEYE ESAS TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI SÖZLEŞMENİN İMZALANMASINI MÜTEAKİP TESLİM SÜRESİ
1. 1 1 5962011479567 MICROCIRCUIT,LINEAR 4 ADET TEK.H.:02-74 1- 60 GÜN
2. 1 2 5935011180331 SOKET 5 ADET TEK.H.:02-74 1- 60 GÜN
3. 1 3 5935011632541 KONNEKTÖR 16 ADET TEK.H.:02-74 1- 60 GÜN
4. 1 4 5935KK0031326 ENTEGRE SOKETİ 14 LÜ 15 ADET TEK.H.:02-74 1- 60 GÜN
5. 2 1 4820007591806 DISK,VALVE 4 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
6. 2 2 5330010539823 O-RING 34X2.62 75 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
7. 2 3 5340002219287 MANDAL 32 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
8. 2 4 4730KK0443891 HALKA,SOMUN,BAĞLANTI ELAMANI 15 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
9. 3 1 5310KK0443907 SOMUN, SABİTLEYİCİ, SONSUZ ODAKLAMA MİLİ 25 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
10. 3 2 5305KK0443874 AYAR VİDASI 15 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
11. 3 3 5310KK0443905 SOMUN, SABİTLEYİCİ, SONSUZ ODAKLAMA MİLİ 15 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
12. 3 4 5310KK0443906 SOMUN, SABİTLEYİCİ, SONSUZ ODAKLAMA MİLİ 15 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
13. 3 5 5855010271560 ADAPTER ASSEMBLY,POWER,ELECTRICA (ADAPTÖR KOMPLE) 22 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
14. 3 6 1230KK0039909 ENTEGRE SOKETİ 8 Lİ 5 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
15. 3 7 5305009037736 VİDA 420 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
16. 3 8 5310009738786 KILIT PULU 460 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
17. 3 9 5355010631414 TTS NİŞ.PER.ŞEBEKE DÜĞMESİ 40 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
18. 3 10 5310001848628 PUL YILDIZ 510 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
19. 4 1 6150270464301 KABLO TERTIBATI, ÖZEL AMAÇLI, ELEKTRİK 75 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
20. 5 1 5855012637669 HOUSING,IMAGE INTENSIFIER,NIGHT 50 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
21. 5 2 5340270065922 ADAPTÖR 30 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
22. 5 3 5905010467277 POTANSİYOMETRE, 5 KOHM 15 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
23. 5 4 5305270465487 VİDA,MAKİNA 529 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
24. 5 5 5855012466814 ANA GOVDE KOMPLE 59 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
25. 5 6 5855014587488 KAPAK ODAKLAMA 300 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
26. 5 7 5855270076492 GOVDE TAKIMI M983 (5 KONUMLU) 31 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
27. 5 8 5998012582950 PRINTED CIRCUIT BOARD 13 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
28. 5 9 1005KK0053958 RESİSTÖR VARIABLE 260 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
29. 5 10 5935008929093 COVER,ELECTRICAL CONNECTOR 121 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
30. 5 11 5855014427924 KOLIMATOR 27 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
31. 6 1 5975KK0054919 KABLO 1W2 (M48) 5 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
32. 6 2 5935010316987 CONNECTOR,RECEPTACLE,ELECTRICAL 2 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
33. 7 1 6240009651381 AMPUL 50 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
34. 7 2 5355005521810 KNOB 5 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
35. 7 3 5935011822577 ADAPTER,CABLE CLAMP TO CONNECTOR 1 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
36. 8 1 9540KK0143015 TUTUCU, TIRNAK 40 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
37. 8 2 9540KK0143764 TUTUCU, TIRNAK 40 ADET TEK.H.:02-74 1-60 GÜN
38. 9 1 6650010562907 OPTIK PENCERE 3 ADET TEK.H.:02-74 1-240 GÜN
39. 10 1 5855010616751 DETECTOR,DEWAR 50 ADET TEK.H.:02-74 1-240 GÜN
40. 11 1 5995270103520 220V KABLO 10 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
41. 11 2 5355014737632 DUGME 18 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
42. 11 3 5855270173411 MERCEK, KIZILÖTESİ ALICI 85 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
43. 11 4 5330270086623 CONTA 30 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
44. 11 5 6650270086620 GOVDE MERCEK 9DERECE 121 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
45. 11 6 5355270098564 FOKUSLAMA AYAR TAMB. 95 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
46. 11 7 5961010653056 TRANSISTOR TIP42 7 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
47. 11 8 5905011159679 POTANSİYOMETRE TEK TURLU 10 KOHM. 10 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
48. 11 9 5998270090549 KART, BDK GÜÇ KAYNAĞI 5 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
49. 12 1 5305270178131 VİDA ADAPTÖRKLW 242 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
50. 12 2 5325002056552 SEKMAN 215 ADET HKTŞ-F3-1253-1 1-90 GÜN
51. 12 3 5330270178362 CONTA 350 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
52. 12 4 5342012528598 PLATE,MOUNTING,EYEPIECE 37 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
53. 12 5 5360270174148 YAY, HELİSEL ,BASKI 160 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
54. 12 6 5360270174150 YAY, HELİSEL ,BASKI 160 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
55. 12 7 6150270379803 KABLO TERTİBAT SETİ,ELEKTRİK 10 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
56. 12 8 5305002828902 VIDA 150 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
57. 12 9 5305006194577 VİDA 500 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
58. 12 10 5935011658679 CONNECTOR,PLUG,ELECTRICAL 6 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
59. 12 11 5355270173430 DÜĞME ODAKLAMA 400 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
60. 13 1 5935011709119 CONNECTOR,PLUG,ELECTRICAL 8 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
61. 13 2 3020014619204 DISLI TANBURA 370 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
62. 13 3 5855270065972 OPTIK MODUL TAKIMI 160 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
63. 13 4 5855011494106 BOYUN KORDONU 60 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
64. 13 5 5855012466822 ANAHTAR KOMPLE 15 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
65. 13 6 5855014620442 YATAK 158 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
66. 13 7 5855270064225 GOVDE TAKIMI M-983 (4 KONUMLU) 25 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
67. 13 8 5340014587482 SOMUN TUTUCU 300 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
68. 13 9 5945014820578 RELAY,ELECTROMAGNETIC 8 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
69. 13 10 5855270097571 KAPAK TAKIMI BATARYA 264 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
70. 13 11 6140144397155 AKÜ (KURU TİP) 12V. 26A. 225 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
71. 13 12 5305009887601 CIVATA 150 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
72. 13 13 5305014628931 VİDA 109 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
73. 13 14 5998270086567 BASKILI DEVRE KARTI 38 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
74. 14 1 6150270593372 K1 KABLO 10 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
75. 14 2 6150270593375 K2 KABLO 10 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
76. 14 3 6150270083373 TESİSAT KABLOSU, KOLLU 2 ADET TEK.H.:02-74 1-120 GÜN
77. 15 1 6105270482954 MOTOR, DC 8 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
78. 15 2 6105270291517 MOTOR TAKIMI, ELEKTRİKLİ 10 ADET TEK.H.:02-74 1-90 GÜN
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  11 nci İkmal Merkezi K.lığı İhale Kom.Bşk.lığı
   b.Telefon Numarası:  +903122773455
   c.Fax Numarası:  +903122775568
   d.Elektronik Posta adresi:  
   

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim