-
-
İhale Adı
ERZİNCAN MERKEZ İLÇE KÖYLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN 1000 TON BİTÜMLÜ MALZEME ALIMI VE NAKLİ İŞİ YAPILACAKTIR
-
Sektör
İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Hırdavat
-
-
İhale Usulü
Doğrudan Temin
-
İhale Tarihi
08 Temmuz 2020 14:30
-
İdare
ERZİNCAN İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞI
-
-
-
Yayın Tarihi
02 Temmuz 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
ERZİNCAN MERKEZ İLÇE KÖYLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN 1000 TON BİTÜMLÜ MALZEME ALIMI VE NAKLİ İŞİ YAPILACAKTIR.
|
ERZİNCAN MERKEZ İLÇE KÖYLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN
|
1000 TON BİTÜMLÜ MALZEME ALIMI VE NAKLİ İŞİ YAPILACAKTIR
|
|
|
|
|
|
|
1. İdarenin
a) Adı : T.C. Erzincan Valiliği Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı
|
|
|
b) Adres
|
:
|
Erzincan Valiliği Hizmet Binası İnönü Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cad.
|
|
|
c) Telefon - Faks Numarası
|
:
|
0446 2245726 – 0446 2121035
|
|
|
d) Elektronik Posta Adresi
|
:
|
erzincankhgb@gmail.com
|
|
2. İhale Konusu işlerin
a) İşin Adı : 1000 TON BİTÜMLÜ MALZEME ALIMI VE NAKLİ İŞİ
|
|
|
a) Niteliği, Türü ve Miktarı
|
:
|
1000 Ton Bitümlü Malzeme Alımı ve Nakli İşi ( 160/220 400 TON , FM3 B2 (MC800) 250 TON, FM2 B2 (MC30) 350 TON)
|
|
|
b) Yapılacağı Yer
|
:
|
Erzincan Merkez Asfalt Plent Depoları
|
|
|
c) İşin başlama tarihi ve Süresi
|
:
|
İşe Sözleşmenin imzalanmasından itibaren başlanılacak ve 45 (Kırkbeş) takvim günü içerisinde bitirilecektir.
|
3. İhalenin
|
|
|
a) Yapılacağı Yer
|
:
|
Erzincan İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu
|
|
|
b) İhalelerin Tarihi - Saati
|
:
|
08/07/2020 Çarşamba günü saat : 14.30
|
|
|
|
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
|
|
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
|
|
|
4.1.2.Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
4.1.2.3. İhale konusu iş ile mesleki faaliyetin sürdürülmesi için ilgili mevzuatı uyarınca gerekli belge/bilgi:
4.1.2.3. İhale konusu mala ilişkin mevzuatı gereği öngörülen mecburi standart/belge/bilgi:
|
4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
|
|
4.1.4. Şekli ve içeriği ihale dokumanı ekinde bulunan teklif mektubu,
|
4.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat,
|
|
4.1.6. İhale dokümanının satın alındığına dair belge,
4.1.7. Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre ortağı olduğu şahıs şirketleri ile sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkin beyanname, (İlgili durumda bulunulmaması halinde bile bu belge ile bayanın yapılması zorunludur)(Standart Formda örneği mevcut)
4.1.8. İstekli tarafından teklif edilen bedelin en az % 50 si oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin son 15 yıl içinde alınmış olan iş deneyimini gösteren belgesi verilecektir. Tek sözleşme kapsamında taahhüt edilerek tamamlanmış olan, "Bitümlü Malzeme Temini ve/veya Nakli İşi ile Asfalt Yol Yapım İşi " işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. (İş deneyim belgesi olarak sadece Kamuya gerçekleştirilen işlere ilişkin düzenlenen iş deneyim belgeleri kabul edilecek olup, özel sektöre gerçekleştirilen işlere ilişkin düzenlenen belge veya fatura örnekleri dikkate alınmayacaktır.)
|
|
|
|
|
|
|
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, 28 Nisan 2007 Tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete yayınlanan “Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 32.maddesine göre en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir. Yazılı olarak teklif olunun bedel komisyonca uygun görülmediği veya tekliflerin aynı olduğu durumlarda komisyon 39.madde gereği isteklilerden tekliflerini yazılı olarak yenilemelerini isteyebilir bu durumda 39.maddenin 2.fıkrası uygulanır.
|
|
6. İhale dokümanları Erzincan Valiliği Birlik Bürosu adresinde görülebilir ve 500,00 TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilir. Doküman bedelleri Birliğin Erzincan Ziraat Bankası Erzincan Şubesindeki TR10 0001 0001 1655 1594 1250 02 IBAN nolu hesabına yatırılacaktır. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunludur.
|
7. Teklifler 08/07/2020 Çarşamba günü saat: 11.30’a kadar Valilik Hizmet Binası Birlik Bürosu adresine verilecek ve istekli firmalar ihale saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunacaklardır.
|
8. İstekliler tekliflerini birim fiyat cetveli şeklinde vereceklerdir. ve İhale üzerinde kalan istekli ile Birim Fiyat Sözleşme İmzalanacaktır.
|
9. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. İstekliler Nakit Teminatlarını Merkez İlçe Köyler Birliğinin Ziraat Bankası Erzincan şubesindeki TR26 0001 0001 1655 1594 1250 05 IBAN nolu hesaba yatıracaklardır.
|
10. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olmalıdır.
|
11. Birliğimiz 28 Nisan 2007 Tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete yayınlanan “Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabiidir. Ancak; Ceza ve Yasaklama durumlarında Yönetmeliğin 55.maddesi hükmü uyarınca işlem yapılır.
12-Birliğimiz İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cetveller
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması |
Miktar |
Birim |