• İhale No
    2016/475575
  • İhale Adı
    ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Aralık 2016 10:00
  • İdare
    DİYARBAKIR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Diyarbakır
  • İşin İli
    Diyarbakır
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    16 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

2017 MALİ YILINA AİT GENEL SEKRETERLİĞİMİZE BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNİN İHTİYACI OLAN ET VE ET ÜRÜNLERİ ALIMI İŞİ İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/475575
1-İdarenin
a) Adresi : Şeyhşamil Mah.Karacadağ Cad.Akar Petrol karşısı Öntaş Plaza Kat:1-2 Bağlar/DİYARBAKIR 21090 Bağlar BAĞLAR/DİYARBAKIR
b) Telefon ve faks numarası : 4126060010 - 4126060021
c) Elektronik Posta Adresi : diyarbakir.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Kısım Et ve Et Ürünleri
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : DİYARBAKIR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ YAŞARGİL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, BİSMİL DEVLET HASTANESİ, ERGANİ DEVLET HASTANESİ, ÇINAR İLÇE DEVLET HASTANESİ VE ÇERMİK İLÇE DEVLET HASTANESİ
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan itibaren 12 aydır. 3 ( üç) iş günü içerisinde İlgili Hastanelerin iaşe ambarı tarafından belirtilen miktardaki malzeme peyderpey veya tek seferde (gıda) istenilen gün ve saatlerde teslim edecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Şeyh Şamil Mahallesi Karacadağ Cad. Akar Petrol karşısı Öntaş Plaza Kat:1-2 BAĞLAR/DİYARBAKIR
b) Tarihi ve saati : 14.12.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

- Teklif sunacak istekli Üretici Firma ise Gıda sicil veya Gıda üretim sertifikası, İş yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı ile İşletme Kayıt Belgelerini 
- Teklif sunacak İstekli Üretici firma değil ise Üretici firmaya ait Gıda sicil veya Gıda üretim sertifikası ve kendisine ait İş yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı ile İşletme Kayıt Belgelerini,

teklif dosyasında sunmalıdır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

- Et ürünleri için: Tarım Bakanlığı'ndan alınmış et damga numarasını belirten Kombine veya tesise ait belge sunulmalıdır.
 

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

- Tavuk etleri için teklif mektubunda kalemin karşısına 2 adet tavuk eti markaları belirtilecektir.Birer adet numune getirilecektir.

 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurum veya Kuruluşları ile Özel Sektörde Yapılan Et ve Et ürünleri satım İşleri Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı DİYARBAKIR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ, diyarbakır merkez halk bankası şubesi iban no: TR070001200932600005000350 ancak isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için EKAP'a kayıtlı olmaları gerekmektedir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DİYARBAKIR İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ SATINALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (yüz elli) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Karkas Dana Eti (Kemiksiz) 110.000 kilogram
Karkas kuzu Eti 29.000 kilogram
Tavuk but 10.000 kilogram
Tavuk Baget 38.000 kilogram
Tavuk göğüs fileto 38.000 kilogram
Tavuk pirzola 10.000 kilogram
Karkas Dana Eti (Kemiksiz) 8.000 kilogram
Karkas kuzu Eti 4.500 kilogram
Tavuk göğüs fileto 11.000 kilogram
Karkas Dana Eti (Kemiksiz) 12.000 kilogram
Tavuk but 5.000 kilogram
Tavuk Baget 5.000 kilogram
Tavuk göğüs fileto 2.000 kilogram
Karkas Dana Eti (Kemiksiz) 2.250 kilogram
Karkas kuzu Eti 750 kilogram
Tavuk but 750 kilogram
Tavuk Baget 500 kilogram
Tavuk göğüs fileto 1.500 kilogram
Tavuk pirzola 500 kilogram
Karkas Dana Eti (Kemiksiz) 1.500 kilogram
Karkas kuzu Eti 500 kilogram
Tavuk but 300 kilogram
Tavuk Baget 200 kilogram
Tavuk göğüs fileto 300 kilogram
Tavuk pirzola 300 kilogram