• İhale No
    2013/94701
  • İhale Adı
    ET VE TAVUK ETİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    15 Ağustos 2013 10:00
  • İdare
    EGE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Tesisleri
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    22 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
ET VE TAVUK ETİ SATIN ALINACAKTIR
SOSYAL TESİSLER EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ

E.Ü SOSYAL TESİSLER 2013 YILI ET VE TAVUK ETİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/94701
1-İdarenin
a) Adresi:Ege Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Bşk Kampus İçi 35040 BORNOVA/İZMİR
b) Telefon ve faks numarası:2323430676 - 2323885536
c) Elektronik Posta Adresi:sosyaltesismuhasebe@mail.ege.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :1- E.Ü.Konukevi 2- E.Ü.Lokal 3- E.Ü.Murat Köşkü (30 eylül 2013 e kadar) 4- E.Ü.Yeşil Köşk 5- E.Ü.Rektörlük Kreşi 6- E.Ü.Kampüs Anaokulu 7-KİT-VAK (hasta ve hasta yakınları konuk evi) 8- E.Ü.Tıp Fak.Anaokulu 9-E.Ü Menemen Çiftlik Restoran
c) Teslim tarihi:Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adreslere, yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren mal sipariş miktarı teslim edilmek kaydıyla malzemenin tamamını işin son bitim süresi olan 12.ayın sonuna kadar mallar peyder pey teslim edilecektir. Teslim şartları ve yerleri aşağıda belirtilmiştir: Her hafta Salı günleri teslim edilecek yerler: 1- E.Ü. Konukevi 2- E.Ü. Lokal 3- E.Ü. Murat Köşkü (30 Eylule kadar) 4- E.Ü. Yeşil Köşk 5- E.Ü.Tıp Fak.Anaokulu 6- E.Ü.Rektörlüğü Kreşi 7-KİT-VAK (hasta ve hasta yakınları konuk evi) 8- E.Ü.Kampüs Anaokulu 9-Menemen Çiftlik Restoran

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:E.Ü.Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu Kampüs İçi/Bornova-İZMİR
b) Tarihi ve saati:15.08.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:


1.Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

 


2.Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

 


3.Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

 


4.Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,

 


5.Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi(sertifikası) yada aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi;''Geçici İşletme Onay Belgesi''veya ''İşletme Kayıt Belgesi''nden herhangi biri sunulmalıdır.

Adayın ve isteklinin imalatçı olduğunu gösteren yukarıdaki belgelerden birini sunması yeterlidir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklif edilen malzemelere ilişkin katalog ve/veya ürün fotoğraflarını teklifleriyle birlikte sunmak zorundadırlar. Katalog ve/veya ürün fotoğraflarını sunmayanlar komisyonumuzca değerlendirme dışı bırakılacaktır.

b) İstekliler teknik şartnameye uygun mal vereceklerini yazılı olarak cevaplandıracak ve teklifleriyle birlikte sunacaklardır. Teknik şartnameye cevap vermeyenler komisyonumuzca değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı E.Ü.Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Servisi Kampüs İçi / Bornova-İZMİR adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar E.Ü.Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Servisi Kampüs İçi/Bornova-İZMİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Piliçbut (Derili+Kemiksiz) 1.250 kg
PiliçPirzola (Derili+Kemikli) 125 kg
PiliçPirzola (Derisiz ve Buttan) 350 kg
Piliçİncik (Derisiz+Kemiksiz) 500 kg
PiliçGöğüs Fleto (Kemiksiz+Derisiz) 3.500 kg
PiliçKanat 100 kg
DanaAntrikot 350 kg
DanaBonfile 550 kg
DanaKontrfile (Biftek) 350 kg
DanaKemiksiz But 1.800 kg
DanaKuşbaşı Et 100 kg
DanaKıymalık Et (Döş-Pençeta) 1.800 kg
DanaCiğeri 375 kg
KuzuDöş Kemiksiz 275 kg
KuzuPirzola Kalem 100 kg
KuzuÇatal 650 kg