İhale Kayıt Numarası | : | 2013/94701 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Ege Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Bşk Kampus İçi 35040 BORNOVA/İZMİR |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2323430676 - 2323885536 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | sosyaltesismuhasebe@mail.ege.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yerleri | : | 1- E.Ü.Konukevi 2- E.Ü.Lokal 3- E.Ü.Murat Köşkü (30 eylül 2013 e kadar) 4- E.Ü.Yeşil Köşk 5- E.Ü.Rektörlük Kreşi 6- E.Ü.Kampüs Anaokulu 7-KİT-VAK (hasta ve hasta yakınları konuk evi) 8- E.Ü.Tıp Fak.Anaokulu 9-E.Ü Menemen Çiftlik Restoran |
c) Teslim tarihi | : | Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adreslere, yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren mal sipariş miktarı teslim edilmek kaydıyla malzemenin tamamını işin son bitim süresi olan 12.ayın sonuna kadar mallar peyder pey teslim edilecektir. Teslim şartları ve yerleri aşağıda belirtilmiştir: Her hafta Salı günleri teslim edilecek yerler: 1- E.Ü. Konukevi 2- E.Ü. Lokal 3- E.Ü. Murat Köşkü (30 Eylule kadar) 4- E.Ü. Yeşil Köşk 5- E.Ü.Tıp Fak.Anaokulu 6- E.Ü.Rektörlüğü Kreşi 7-KİT-VAK (hasta ve hasta yakınları konuk evi) 8- E.Ü.Kampüs Anaokulu 9-Menemen Çiftlik Restoran |
a) Yapılacağı yer | : | E.Ü.Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu Kampüs İçi/Bornova-İZMİR |
b) Tarihi ve saati | : | 15.08.2013 - 10:00 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:
Adayın ve isteklinin imalatçı olduğunu gösteren yukarıdaki belgelerden birini sunması yeterlidir. |
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
a) İstekliler teklif edilen malzemelere ilişkin katalog ve/veya ürün fotoğraflarını teklifleriyle birlikte sunmak zorundadırlar. Katalog ve/veya ürün fotoğraflarını sunmayanlar komisyonumuzca değerlendirme dışı bırakılacaktır. b) İstekliler teknik şartnameye uygun mal vereceklerini yazılı olarak cevaplandıracak ve teklifleriyle birlikte sunacaklardır. Teknik şartnameye cevap vermeyenler komisyonumuzca değerlendirme dışı bırakılacaktır. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Piliçbut (Derili+Kemiksiz) | 1.250 | kg |
PiliçPirzola (Derili+Kemikli) | 125 | kg |
PiliçPirzola (Derisiz ve Buttan) | 350 | kg |
Piliçİncik (Derisiz+Kemiksiz) | 500 | kg |
PiliçGöğüs Fleto (Kemiksiz+Derisiz) | 3.500 | kg |
PiliçKanat | 100 | kg |
DanaAntrikot | 350 | kg |
DanaBonfile | 550 | kg |
DanaKontrfile (Biftek) | 350 | kg |
DanaKemiksiz But | 1.800 | kg |
DanaKuşbaşı Et | 100 | kg |
DanaKıymalık Et (Döş-Pençeta) | 1.800 | kg |
DanaCiğeri | 375 | kg |
KuzuDöş Kemiksiz | 275 | kg |
KuzuPirzola Kalem | 100 | kg |
KuzuÇatal | 650 | kg |