Fabrikamızın 75.000 Adet Merkezkaç Pimi Yayı (MKE MOD 80-79 Tapası ) ihtiyacı vardır. MH-ŞRT-G004606 nolu Teknik Şartname ve ekindeki Teknik Resime göre temin edilecektir.
Yükleniciye,9505MK1082015 kodlu 0,15mm çapındaki yay malzemesi 75.000Adet için 1,650 kg Fabrikamız tarafından malzeme teminatı karşılığı verilecektir.
Çap 0,15mm Yay malzemesi 127,11TL/Kg’dır
Telin formunun bozulmaması için 0,15mm çapın yay 2,8kg ambalaj da verilecektir. Kalan Malzeme sağlam ve formu bozulmadan Fabrikamıza iade edilecektir.
Fiyat teklifinizi aşağıda yazılı idari şartlar dahilinde yazımız ekindeki “birim fiyat teklif formu” ilgili kısımları doldurduktan sonra kaşeleyip imzalayarak kapalı zarf içerisinde 14/11/2019 Saat:14:00’a kadar fabrikamıza bildirmenizi rica ederiz.
İdari Şartlar :
1.) Tüm nakliye işleri yükleniciye ait olup, Fabrikamız Stok ve Ambarlar Müdürlüğüne irsaliye ile teslim edilecektir.
2.) Malzemelerin tamamı siparişe müteakip 30 günde teslim edilecektir.
3.) Yüklenici, teknik şartnameye uygun malzemeyi getirmek, burada ve teknik şartnamede belirtilen tüm hususları yerine getirmekle yükümlüdür.
4.) Fiyatlar “₺” (TürkLirası) cinsinden ve KDV hariç verilecektir. Diğer para birimleriyle verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
5.)Teklif zarfının üzerine; isteklinin adı, soyadı veya ticaret ünvanı, tebligata esas açık adresi, idarenin açık adresi ve “75.000 Adet Merkezkaç Pimi Yayı (MKE MOD 80-79 Tapası ) ” ibaresi yazılmalıdır.
6.) Teslimatın gecikmesi durumunda gecikilen her takvim günü için ‰3 (bindeüç) oranında gecikme cezası alınacaktır.
7.) ‰ 5,69 (bindebeşaltmışdokuz) Karar Pulu Bedeli Fabrikamıza, ‰ 9,48 (bindedokuzkırksekiz) Akit Pulu bedeli yükleniciye ait olacaktır.
8.) Ekonomik açıdan en uygun teklifi veren istekliye sipariş verilecek olup, firma tarafından toplam bedelin %6’sı oranında kesin teminat verilecektir. Malzeme ikmaline müteakip kesin teminat iade edilecektir.
9.) Özel olarak nitelendirilen belgeler Teknik Resimler Fabrikamız Ticaret Müdürlüğünde görülebilir ya da gizlilik anlaşması imzalanarak ilgili kişilere teslim edilebilir.
10.) Burada yazılı olmayan hususlar için 4734 sayılı K.İ.K. ve 4735 sayılı K.İ.S.K. ile Kurumumuzca 3(g) kapsamında hazırlanan MKE Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinde yazılı hükümler geçerli olacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|