• İhale No
    875743
  • İhale Adı
    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Mikrobiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 2 kalem tıbbi cihaz alımı(DOĞRUDAN TEMİN)
  • Sektör
    Tıbbı Cihazlar ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    13 Şubat 2015 10:00
  • İdare
    SBÜ Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Eski Gata Haydarpaşa)
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    10 Şubat 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Mikrobiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 2 kalem tıbbi cihaz alımı(DOĞRUDAN TEMİN)
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI
ADRESİ:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI ÜSKÜDAR/İSTANBUL
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +902165422042/2036- - +902165422192
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Mikrobiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 2 kalem tıbbi cihaz alımı(DOĞRUDAN TEMİN)
MİKTARI:    2    KALEM
MALIN TESLİM YERİ:    GATA H.PAŞA EĞT.HST.K.LIĞI 727 TÜK.MLZ. MAL SAYMANLIĞI
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Tebliğ tarihini müteakip 30 (OTUZ) TAKVİM GÜNÜDÜR.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI 2 NU.LI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ÜSKÜDAR/İST.
İhalenin TARİH VE SAATİ:    13/2/2015-10:00
 
İHALE İLANI METNİ  
SIRA NO Malzemenin Cinsi Miktarı
1 ELİSA YIKAYICI UBB NO 1 ADET
2 ELİSA OKUYUCU UBB NO 1 ADET


1 Teslimat Süresi: Tebliğ tarihini müteakip 30 (OTUZ) TAKVİM GÜNÜDÜR.
2 Birden fazla mal kaleminden oluşan alımlar, birim fiyat teklif almak suretiyle gerçekleştirilecektir.
3 TEKLİFLER BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞINA ULAŞTIRILACAKTIR.
4 Teklife esas para birimi TL olacaktır. 
5 Teklif edilen malzemelerin markaları belirtilecektir.
6 İmza, kaşe, açık adres ve İRTİBAT TELEFONU bulunmayan teklifler geçersizdir.
7 Alıma iştirak etmeyeceğiniz takdirde bilgi vermeniz rica olunur
8 KDV.Hariç diğer giderler yükleniciye aittir.
9 Nato stok kodu alınacaktır. Yüklenici alım konusu malzemeler için kodlandırma işlemlerini kodlandırma hükmüne göre yapacaktır.
10 Söz konusu alıma ait ihale dökümanları belgegeçer ile isteklilere gönderilememektedir. Bu nedenle isteklilerin ihale komisyonu ile irtibata geçip söz konusu dökümanın incelenmesi ve İdarece hazırlanan birim fiyat teklif formunu doldurması gerekmektedir.
11 Söz konusu malzemeler; 4734 sayılı kanunun 22-d bendi kapsamında temin edileceğinden, alımın hangi miktarda gerçekleşeceği veya hiç gerçekleşmemesi tamamiyle idarenin taktirindedir. Bu durumda yüklenici yapmış olduğu gerçek giderlere ilişkin ve karına karşılık olarak idareden herhangi bir hak ve bedel talep etmeyecektir.
12 İdaremiz alımı yapıp yapmamakta, verilmiş olan bütün teklifleri reddederek alımı iptal etmekte, dilediği miktarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. İdare bütün tekliflerin reddedilmesi nedeniyle herhangi bir yükümlülük altına girmez.
13 İsteklilerin, belirtilen ihale tarih ve saatinde 2 Nu'lı İhale Kom.Bşk.lığında hazır bulunması gerekmektedir. Teklifler yazılı olarak 2 Nu.lı İhale Komisyonu Başkanlığına sunulacaktır. Komisyon tarafından gerek görüldüğü takdirde pazarlık sonucu isteklilerden nihai teklifi istenebilecektir. İhaleye katılmayan isteklilerin vermiş olduğu teklifler nihai teklif sayılacaktır. Posta ve faks yolu ile gönderilen teklifler son teklif olarak kabul edilecektir.
14 Sözleşme yapılacaktır.Kalemler arası kısmi teklif verilebilir.
15 Sağlık Bakanlığının 2008/36 sayılı kararnamesi kapsamına giren tıbbi malzemeler için temin aşamasında Firma Tanımlayıcı Numarası (bayi/tedarikçi) ve UBB kayıtları TEKLİFLER ile birlikte komisyona teslim edilecektir.
16 T.C. Sağlık Bakanlığının 01 Mayıs 2008 tarihli 2008/36 sayılı "Tıbbi Cihaz Satın Alma İşlemleri" konulu genelgesi gereğince istekliler ve teklif ettikleri ürün/ürünler TC İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) sistemine kayıtlı olacaktır. Kayıtlı olduğunu gösterir belgeler teklifleri ile birlikte İhale Komisyon Başkanlığına sunulacaktır. (Bu belgeler TC Sağlık Bakanlığının ilgi web sitesinden kayıtlı olup olmadığının teyidini yapacaktır.
17 İhaleye giren firma bayi ise teklif edilen ürün ile üretici/ithalatçı firma bağlantısını sağlayabilmek için teklif veren bayinin ihaleye girilen ürünün üretici ithalatçı firmanın bayisi olarak sistemde onaylı olacaktır. Kayıtlı olduğunu gösterir belgeler teklifleri ile birlikte 2 Nu'lı İhale Komisyon Başkanlığına sunulacaktır. 
18 Herhangi bir ürünü yada cihazın Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olup, olmadığına, üretimi kullanım amacı çerçevesinde üreticiler karar vermektedir. Yönetmelikler kapsamında belgelendirilerek üretilen tıbbi cihazlar için TİTUBB'a bildirim başvurusu yapılmaktadır. Eğer ürün, üreticisi tarafından yönetmelikler kapsamında belgelendirilmemiş ise (tıbbi cihazlar kapsamında değilse) TİTUBB'a kayıt/bildirim işlemi yapılmayacaktır. Satın alma işlemlerinde, yönetmelikler kapsamında olup, olmadığı hakkında tereddüt oluşan ürünler için üreticinin/ithalatçının Yönetmelikler kapsamında olmadığı ile ilgili beyanı esas alınarak işlemler yürütülecektir. Bu durumda ayrıca belge aranmayacaktır. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge/kayıtlar mevcut ise ve idare bu ürünlerin Yönetmelikler kapsamına girip girmediği konusunda tereddüte düşer ise durum ilgili belgeler ile Tedavi Hizmetleri Genel Md.lüğüne intikal ettirilerek görüş alınacaktır. 
"

19" Teklif edilen ürün Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında değilse TİTUBB sistemine kaydı olmayan ürün/ürünler için üretici/imalatçı beyanı yeterli olup bu durumda istekliler teklif ettikleri ürün/ürünlere ait belgeleri 2 No.lu İhl.Kom.Bşk.lığına sunacaklardır. 
20 ELİSA YIKAYICI TEKNİK ÖZELLİKLER:
1 Cihaz 96 kuyulu mikropları veya 8 kuyulu stripleri yıkayacaktır.
2 Cihaz üzerinde en az 50 ayrı yıkama programı olacaktır.
3 Cihaz 8'i sıvı boşaltımı,8'i aspirasyon olmak üzere 16 problu manifolda sahip olacaktır.
4 Cihaz,birbirinden bağımsız olarak;sıvı boşaltımı(dispense),aspirasyon,kuyucuklardaki sıvının kalış süresi ve çalkalanma programları yapacaktır.
5 Cihaz,düz,U ve V tabanlı kuyucukları yıkayacaktır.
6 Bir strip veya plakta 1-10 arasında yıkama yapacaktır.
7 Cihaz,süre ve şiddet ayarlı çalkalama yapacaktır.
8 300µl'lik 3 yıkama sonrasında kalan sıvı hacmi 4µl'den az olacaktır.
9 300µl'lik 3 yıkama süresi 12 strip için 140 saniyeden az olacaktır.
10 Her yıkama arasında kuyucuklardaki sıvının kalış süresi 1-600 saniye arasında ayarlanacaktır.
11 Sıvının kuyucuklara akış hızı 150-1000µl/sn/kuyucuk arasında ayarlanacaktır.
12 Cihazın yıkama hacmi 50-3000µl arasında ayarlanacaktır.
13 Cihaz,12'li striplerin yıkanabilmesi için 12'li manifold değişikliği yapacaktır.
14 Cihazda yıkama esnasında sıvı taşmasını engelleyebilmek için prob yüksekliği ayarlanacaktır.
15 Cihaz, dip yıkama ve kuyucuk içinde çift kademeli aspirasyon yapacaktır.
16 Cihazın bakımı için gereken durulama,dekontaminasyon gibi protokoller cihazın programında mevcut olacaktır.
17 Cihazda plağın yerleştirildiği bölüm kapaklı olacaktır.
18 Cihaz,LCD ekrana sahip olacaktır.
19 Cihaz,tuşlu kumanda panosuna sahip olacaktır.
20 Cihaz,ISO,CE veya FDA gibi kalite kontrol belgelerine sahip olacaktır.
21 Cihaz ile birlikte 2 adet 2 litrelik yıkama bidonu,1 adet 2 litrelik atık bidonu ve kullanıcı klavuzu verilecektir.
21 ELISA OKUYUCU CİHAZI TEKNİK ÖZELLİKLERİ:
1 Cihaz UV/VIS spektrofotometre olacaktır.
2 Cihaz monokromatör teknolojisini kullanacaktır.
3 Cihaz,200-999 nm arasında 1 nm aralıklarla okuma yapacaktır.Bu okumalar için filtreye ihtiyaç duymayacaktır.
4 Cihaz 6,12,24,48,96,384 kuyucuklu mikroplarda,60,72,96 kuyucuklu metric plaklarda ve isteğe bağlı olarak 1 cm'lik küvette okuma yapabilecektir.
5 Kullanıcı istediğ zaman software üzerinden farklı marka ve tipte plateler için ayarlama yapabilecektir.
6 Değişik plate seçimleri software üzerinden yapılabilecek,okuma probunun korunması için cihaz üzerinde herhangi bir mekanik ayar yada ek bir adaptör olmayacaktır.
7 Cihaz endpoint,kinetik okuma spektral tarama ve area scan yapacaktır.
8 Cihazın dalga boyunun bant genişliği 2,4 nm olacaktır.
9 Cihaz orbital,double orbital ve lineer modlarda çalkalama yapacaktır.
10 Cihaz +4ºC İLE 65 ºc arasında inkübasyon yapacaktır.
11 Cihazın monokramatörünün dalgaboyu kesinliği ±2 nm olacaktır.
12 Cihazın monokramatörünün dalgaboyu tekrarlanabilirliği ±0,2 nm olacaktır.
13 Cihazın fotometrik çözünürlüğü 0.001 absorbans olacaktır.
14 Cihazın absobans aralığı 0-4 arsında olacaktır.
15 Cihazın fotometrik kesinliği 0-2000 OD ±%1, 2000-3000 OD arası ±%3 dir.
16 Cihazın doğrusallığı 0-2000 OD ±%1, 2000-3000 OD arası ±%3 dir.
17 Cihaz iki farklı modda (Normal,Sweep) okuma yapabilir olacaktır.
18 Cihazın ışık kaynağı Xenon flaş lamba olacaktır.
19 Cihaz ile birlikte verilecek olan yazılım sayesinde bilgisayar üzerinden cihaza ait tüm fonksiyonlar kontrol edilebilecektir.
20 Cihaz ile birlikte verilecek olan yazılım arayüzünde bulunan kısayol tuşları ile cihazın mikroplak haznesini açma/kapama işlemleri kontrol edilebilecektir.
21 Cihaz ile birlikte verilecek olan yazılım Abs,UV-Abs ve bu modlarda yapılacak Endpoint,Kinetik,Spektral tarama ve kuyu tarama çalışmaları için veri analizi yapabilme özelliğine sahip olacaktır.
22 Yazılım örnek okuma ,kaydetme,saklama,dosyalama ve yazılı çıktı alma özelliklerine sahip olacaktır.
23 Yazılım mikroplardaki tüm kuyuları,sıra,sütun yada tek kuyu okumaya uygun olacak ve hangi kuyuların okunacağı kullanıcı tarafından seçilebilir olacaktır.
24 Cihaz ile birlikte verilecek yazılım üzerinden okuma önceliği kolon veya dalgaboyu olarak ayarlanabilir olacaktır.
25 Örnek,standart,kontrol ve kör kuyuların görevlendirilmesi istenilen kuyuda yapılacaktır.
26 Yazılım birden fazla mikroplak analizini tek standart eğri ile yapacaktır.
27 Yazılım üzerinde oluşturulacak şablonda örneklere istendiği gibi isimlendirme yapacaktır.
28 Yazılım seçilen her grubun ayrımının kolayca yapılabilmesi için farklı gruplara farklı renkler verecektir.
29 Elde edilen veriler ve oluşturulan taslaklar kesilip yapıştırılabilir olacaktır.
30 Aynı veri dosyasında birden çok plaka,grafik,analiz tablosu ve notlar görüntülenecektir.
31 Plaka bölümünde ham OD değerleri (RLU,RFU vb.) indirgenmiş değerler ve eşik değerleri görüntülenebilir olacaktır.
32 Yazılım kullanılırken kullanıcı tarfından bağımsız olarak formül ve koşullu formül oluşturulabilecektir.
33 Çizilen grafikler exel dosya formatında alınabilecektir.
34 Yazılım enaz 5 adet grafik seçeneğine sahip olacaktır.
35 Yazılım Windows 2000,XP,Vista,Windows 7 programları ile uyumlu bilgisayarlarda kullanılabilir olacaktır.
36 Cihaz satış sonrası desteğin tam sağlanabilmesi amacıyla üretici tarafından sağlanmış distribütör belgesine sahip firma tarafından kurulacaktır.
37 Cihazın kurulumu ve eğitimi üretici firma tarafından sertifikalandırılmış personel tarafından verilecektir.
38 Cihaz uluslar arası CE,software FDA belgelerine sahip olacaktır.
22 Yüklenici,teslim edeceği mala ilişkin enaz 2(iki) yıl süreli Ek garanti taahhütnamesini tam ve doğru olarak doldurduktan sonra isim ve kaşesini tamamlayıp malı teslim alan saymanlığa teslim edecektir.
23 Yüklenici firma kodlandırma işlemlerini teslimattan sonra en geç 30 iş günü içerisinde tamamlayacaktır.
24 Kalite güvence ve ürün kalitesi için ISO 9000 serisi, CE veya FDA kaydı olacaktır.
25 Kitler idari şartnamede ihtiyaç listesinde belirtilen çeşidine göre ilgili hedef proteinleri hasta materyalinde saptayacak veya ilgili hastalıkların tanısında kullanılacaktır.
26 Kitler idari şartnamede ihtiyaç listesinde belirtilen çeşidine göre ilgili hedef proteinlere karşı oluşan antikor veya antijenleri hasta materyalinde saptayacak veya ilgili hastalıkların tanısında kullanılacaktır. Kitlerle birlikte cihaz istenmeyecektir.
27 Söz konusu alım için yüklenici sözleşme tebliğinden önce karar/sözleşme tutarının % 0,569 oranında Karar Pulu (Damga Vergisi) ve % 0,948 oranında Sözleşme Pulu (Damga Vergisi) yatıracaktır.
28 2 Nu.lı İhale (Doğrudan Temin) Komisyonu İrtibat No : 0 216 542 20 41 - 2042 - 2043


09.02.2015 - 13.02.2015 tarihleri arasında GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı İhale Komisyon Bşk.lığı ilan panosunda ve www.msb.gov.tr. internet adresinde ilan edilmiştir.
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. K

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim