• İhale No
    848129
  • İhale Adı
    GATA K.lığı Eczacılık Bilimleri Merkez Başkanlığı Sıhhi Tesisat Tadilatı Yapım İşi
  • Sektör
    İnşaat, Taahhüt ve Peyzaj Yapım İşleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    05 Aralık 2014 10:40
  • İdare
    GATA KOMUTANLIĞI ANKARA ( Gata 1 Nolu ve 2 Nolu İhale Komisyon Başkanlığı)
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    05 Aralık 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    GATA K.lığı Eczacılık Bilimleri Merkez Başkanlığı Sıhhi Tesisat Tadilatı Yapım İşi
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    GATA 1 Nolu Ihale Komisyon Başkanlığı
ADRESİ:    Genaeral Tevfik Sağlam Cad. Etlik/ANKARA
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +903123042073-77 - +903123042072
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    GATA K.lığı Eczacılık Bilimleri Merkez Başkanlığı Sıhhi Tesisat Tadilatı Yapım İşi
MİKTARI:    1    ADET
MALIN TESLİM YERİ:    GATA K.LIĞI TEKNİK HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ETLİK/ANKARA
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Yüklenici taahhüdün tümünü, işyeri teslim tarihinden itibaren 30 (Otuz) gün içinde tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirmek zorundadır.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    GATA K.LIĞI 1 NUMARALI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ETLİK/ANKARA
İhalenin TARİH VE SAATİ:    5/12/2014-10:40
 
İHALE İLANI METNİ  
AÇIKLAMA : 1 NU.LI İHALE KOMISYON BAŞKANLIĞI

ALIM TARIH VE SAATI : 05.12.2014 Cuma Günü Saat 10:50

Söz konusu alıma ilişkin teklif mektubu idarenin aşağıda belirtilen adresinden ihale saatine kadar firma/sahsın kendisi veya temsile yetkili kişi tarafından alınacağı gibi aşağıda bulunan Teklif Mektubu da kullanılabilir. 

Not: 1) Belgegeçer (Faks) ‘le yapılan katılımlar/fiyat teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
2) İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 ‘ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat (Maliye Bakanlığı GATA Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü’ne yatırılabilir.) vereceklerdir. Teklif edilen bedelin % 3 ‘ünden az oranda geçici teminat veren isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.
3) Sözleşme yapılacaktır. Götürü bedeli sözleşme olup, sözleşme bedelinin %6’sı oranında kati teminat alınacaktır.
4) Sözleşmenin imzalandığının tarihten itibaren 7 (Yedi) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanır. Yüklenici taahhüdün tümünü, işyeri teslim tarihinden itibaren 30 (Otuz) gün içinde tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirmek zorundadır. Bu sözleşmenin uygulanmasında sürelerin hesabı takvim günü esasına göre yapılmıştır. Sürenin hesaplanmasında, havanın fen noktasından çalışmaya uygun olmayan dönemi ile resmi tatil günleri dikkate alındığından, bu nedenlerle ayrıca süre uzatımı verilmez.
5) İş kapsamında montajı yapılan tüm iş kalemleri 2 (İki) yıl boyunca Yüklenici’nin garantisi altında olacaktır.
6) Teminat süresi geçici kabul ile kesin kabul arasında geçecek 24 (Yirmidört) ay olup, bu süre geçici kabul itibar tarihinden başlar.
7) Yüklenicinin iş ve iş yerinin korunması ve sigortalanması ile ilgili sorumlulukları konusunda Yapım İşleri Genel Şartnamesinde yer alan hükümler uygulanır. 
8) İşin teslim etme ve teslim alma şekil ve şartları ile kısmi kabul, geçici ve kesin kabul işlemleri Yapım İşleri Genel Şartnamesi hükümlerine göre yürütülür.
9) Diğer (Teknik), İdari Hususlarla ilgili açıklamalar teklif mektubunun altına eklenmiş ve Uygulama Projesi’ni görmek isteyen yükleniciler ihale komisyonundan bakabilirler.
10) İşin yapılacağı yeri ve çevresini gezmek, inceleme yapmak varsa numunesini incelemek, teklifini hazırlamak ve taahhüde girmek için gerekli olabilecek tüm bilgileri temin etmek isteklinin sorumluluğundadır. Tekliflerin değerlendirilmesinde, isteklinin işin yapılacağı yeri incelediği/numuneyi gördüğü/gerekli olabilecek tüm bilgileri temin ettiği ve teklifini buna göre hazırladığı kabul edilir. Bu kapsamda teknik hususlarla ilgili sorularınız için Tel : 0(312) 3042834-2835-2836‘dan iletişime geçiniz.

GATA Komutanlığı 1 Numaralı İhale Komisyon Başkanlığı Etlik/ANKARA
Tel : 0 312 304 20 73-75-77
Faks : 0 312 304 20 72

GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU
…GATA 1 NU.LI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA
..... / ..... / 2014
Alımın adı GATA K.lığı Eczacılık Bilimleri Merkez Başkanlığı Sıhhi Tesisat Tadilatı İşi
Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı
Uyruğu
TC Kimlik Numarası1
(gerçek kişi ise)
Vergi Kimlik Numarası
Tebligat adresi



Telefon ve faks numarası
Elektronik posta adresi (varsa)
1) Yukarıdaki alıma ilişkin doğrudan temin dokümanını oluşturan tüm belgeler tarafımızdan okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir. Teklif fiyata dahil olduğu belirtilen tüm masraflar ve teklif geçerlilik süresi de(...................................................) dahil olmak üzere ihale dokümanında yer alan tüm düzenlemeleri dikkate alarak teklif verdiğimizi, dokümanda yer alan yükümlülükleri yerine getirmememiz durumunda uygulanacak yaptırımları kabul ettiğimizi beyan ediyoruz.
2) İdari şartnamede alternatif teklif verilmesine izin verilmesi halleri dışında, 4734 sayılı Kanunun 17 nci maddesinin (d) bendi gereğince ihale konusu işe kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten ya da vekaleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.
3) 4734 sayılı Kanunun 4 üncü maddesindeki “yerli istekli” tanımı gereğince [yerli/yabancı] istekli durumundayız.2 
4) Yukarıda yer alan [elektronik posta adresime tebligat yapılmasını kabul ediyorum./ faks numarama tebligat yapılmasını kabul ediyorum./ elektronik posta adresime ve faks numarama tebligat yapılmasını kabul ediyorum./ elektronik posta adresime ve faks numarama tebligat yapılmasını kabul etmiyorum.]3 
5) Alım konusu işin tamamını Katma Değer Vergisi hariç toplam [teklif edilen toplam bedel para birimi rakam ile ............................................ (yazı ile) ........................................................................................................................................ bedel3 karşılığında yapmayı kabul ve taahhüt ederiz.4

Adı - SOYADI/Ticaret unvanı 
Kaşe ve İmza5





Standart Form  KİK015.2/Y
Götürü Bedel Teklif Mektubu

Madde 9 - İşe başlama ve bitirme tarihi 
9.1. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 (Yedi) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanır. 
9.2. Yüklenici taahhüdün tümünü, işyeri teslim tarihinden itibaren 30 (Otuz) gün içinde tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirmek zorundadır. Bu sözleşmenin uygulanmasında sürelerin hesabı takvim günü esasına göre yapılmıştır. Sürenin hesaplanmasında; havanın fen noktasından çalışmaya uygun olmayan dönemi ile resmi tatil günleri dikkate alındığından, bu nedenlerle ayrıca süre uzatımı verilmez.
9.3. Bu işyerinde havanın fen noktasından çalışmaya uygun olmadığı günler yoktur. Ancak, işin bitiminde bu devre dikkate alınmaz ve İdare Yükleniciden teknik şartları yerine getirerek işi tamamlaması için bu dönemde çalışmasını isteyebilir. 
9.4. İşin erken bitirilmesi halinde, İdare işin bitim tarihini beklemeksizin kabul işlemlerini tamamlar.
Madde 10-Teminata ilişkin hükümler 
10.1.Kesin Teminat
10.1.1Yüklenici,..........................(rakam ve yazıyla)........................... kesin teminat vermiştir.
10.1.2. Teminatın, teminat mektubu şeklinde verilmesi halinde; kesin teminat mektubunun süresi …/…/…. tarihine kadardır. 
10.1.3. Yüklenici tarafından verilen kesin teminat, 4734 sayılı Kanunun 34 üncü maddesinde belirtilen değerlerle değiştirilebilir. 
10.2. Kesin teminatın geri verilmesi 
10.2.1. Taahhüdün, sözleşme ve ihale dokümanı hükümlerine uygun olarak yerine getirilmesinden ve varsa işe ait eksik ve kusurların giderilerek geçici kabul tutanağının onaylanmasından ve Yüklenicinin bu işten dolayı İdareye herhangi bir borcunun olmadığı tespit edildikten sonra, alınmış olan kesin teminatın yarısı; kesin kabul tutanağının onaylanmasından sonra ise kalanı, Sosyal Güvenlik Kurumundan ilişiksiz belgesi getirilmesinden sonra, Yükleniciye iade edilir. 
10.2.2. Yüklenicinin ilişiksizlik belgesini sunmaması halinde, durum Sosyal Güvenlik Kurumundan yazı ile sorularak, Yüklenicinin ihale konusu işle ilgili borcunun bulunmadığının anlaşılması durumunda, geçici kabul tutanağının onaylanmasından sonra kesin teminatın yarısı; kesin kabul tutanağının onaylanmasından sonra ise kalanı, Yükleniciye iade edilir
10.2.3. Yüklenicinin bu iş nedeniyle İdareye ve Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçları ile ücret ve ücret sayılan ödemelerden yapılan kanunî vergi kesintilerinin kesin kabul tarihine kadar ödenmemesi halinde, protesto çekmeye ve hüküm almaya gerek kalmaksızın kesin teminatlar paraya çevrilerek borçlarına karşılık mahsup edilir, varsa kalanı Yükleniciye iade edilir. 
10.2.4. Yukarıdaki hükümlere göre mahsup işlemi yapılmasına gerek bulunmayan hallerde; kesin hesap ve kesin kabul tutanağının onaylanmasından itibaren iki yıl içinde İdarenin yazılı uyarısına rağmen talep edilmemesi nedeniyle iade edilemeyen kesin teminat mektupları hükümsüz kalır ve düzenleyen bankaya iade edilir. Teminat mektubu dışındaki teminatlar sürenin bitiminde Hazineye gelir kaydedilir.
Madde 11 - Ödeme yeri ve şartları
11.1. Yüklenicinin hakedişi GATA Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğünce ödenir. 
11.2. Hakediş raporları, Yapım işleri Genel Şartnamesinde düzenlenen esaslar çerçevesinde, kanuni kesintiler de yapılarak düzenlenir. Hazırlanan hakedişler raporları İdarece onaylandıktan sonra otuz gün içinde tahakkuka bağlanarak on beş gün içinde ödenir. Bu iş için sözleşme bedeli üzerinden;
2014 Yılında %100 ödenek tespit olunmuştur.
11.5. Yüklenici, her türlü hakediş ve alacaklarını İdarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına temlik edemez. Temliknamelerin noter tarafından düzenlenmesi ve İdarece istenilen kayıt ve şartları taşıması gerekir. 
Madde 12 - Montaj, işletmeye alma, eğitim, bakım onarım, yedek parça gibi destek hizmetlerine ait şartlar 
12.1. İş kapsamında montajı yapılan tüm iş kalemleri 2 (iki) yıl boyunca Yüklenici’nin garantisi altında olacaktır.
Madde 13 - İşin ve iş yerinin korunması ve sigortalanması
13.1. Yüklenici; işyerlerindeki her türlü araç, malzeme, ihzarat, iş ve hizmet makineleri, taşıtlar, tesisler ile sözleşme konusu iş için, işin özellik ve niteliğine göre, işe başlama tarihinden geçici kabul tarihine kadar geçen süre içinde oluşabilecek deprem, su baskını, toprak kayması, fırtına, yangın gibi doğal afetler ile hırsızlık, sabotaj gibi risklere karşı, Yapım İşleri Genel Şartnamesinde yer alan hükümler çerçevesinde “all risk” sigorta yaptırmak zorundadır.
13.2. Yüklenici, işin geçici kabul tarihinden kesin kabul tarihine kadar geçecek süreye ilişkin deprem, su baskını, toprak kayması, fırtına, yangın gibi doğal afetler ile hırsızlık, sabotaj gibi risklere genişletilmiş bakım devresi teminatını içeren sigorta yaptırmak zorundadır.
13.3. Yüklenicinin iş ve iş yerinin korunması ve sigortalanması ile ilgili sorumlulukları konusunda Yapım İşleri Genel Şartnamesinde yer alan hükümler uygulanır.
Madde 14 - Teslim, muayene ve kabul işlemlerine ilişkin şartlar
14.1. İşin teslim etme ve teslim alma şekil ve şartları ile kısmi kabul, geçici ve kesin kabul işlemleri Yapım İşleri Genel Şartnamesi hükümlerine göre yürütülür. 
Madde 15 - Teminat süresi 
15.1. Teminat süresi geçici kabul ile kesin kabul arasında geçecek 24 (yirmidört) ay olup, bu süre geçici kabul itibar tarihinden başlar. 
Madde 16 - Yapı denetimi ve sorumluluğuna ilişkin şartlar 
16.1. İşin sözleşme ve ekleri ile fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapılması, taahhüdün devamı süresince işyerinde bulundurulacak İdare görevlilerinden oluşan yapı denetim görevlisi tarafından denetlenir. Yapı denetim görevlisinin sözleşme ve ekleri ile fen ve sanat kurallarına uygun olarak vereceği talimatlara Yüklenici uymak zorundadır. Şu kadar ki, işin yapı denetim görevlisinin denetimi altında yapılmış olması, Yüklenicinin, üstlenmiş olduğu işi bütünüyle şartnamelerine, sözleşmesine ve sözleşmenin varsa diğer ekleri ile fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapmak hususundaki yükümlülüklerini ve bu konudaki sorumluluğunu ortadan kaldırmaz. 
16.2. İşlerin denetimi, yapı denetim görevlisinin yetkileri, Yüklenici ile yapı denetim görevlisi arasındaki anlaşmazlıklar ve diğer hususlarda Yapım İşleri Genel Şartnamesi hükümleri uygulanır.
Madde 17 - Gecikme halinde uygulanacak cezalar ve sözleşmenin feshi 
17.1 Yüklenicinin sözleşmeye uygun olarak işi süresinde bitirmediği takdirde 10 (on) gün süreli yazılı ihtar yapılarak gecikme cezası uygulanır.
17.2. Yüklenicinin sözleşmeye uygun olarak işi süresinde bitirmediği takdirde, gecikilen her takvim günü için sözleşme bedelinin %0,06 (onbinde altısı) oranında gecikme cezası uygulanır 
17.3. İhtarda belirtilen sürenin bitmesine rağmen aynı durumun devam etmesi halinde ayrıca protesto çekmeye gerek kalmaksızın kesin teminatı gelir kaydedilir ve sözleşme feshedilerek hesabı genel hükümlere göre tasfiye edilir. 
17.4. Gecikme cezaları ayrıca protesto çekmeye gerek kalmaksızın Yükleniciye yapılacak hakediş ödemelerinden kesilir. Bu cezaların hakediş ödemelerinden karşılanamaması halinde Yükleniciden ayrıca tahsilat yapılır.

Madde 18 – Diğer Hususlar
18.1. İNŞAAT İŞLERİ

18.1.1. (30 x 30 cm) veya (33 x 33 cm) anma ebatlarında, her türlü desen ve yüzey özelliğinde, I.kalite, beyaz, sırlı porselen karo ile 3 mm derz aralıklı duvar ve taban kaplaması yapılması (karo yapıştırıcısı ile)

Ecz 07 mahalinde Ç.Ş.B.B.F Y.26.007/304B pozuna uygun mahalde düzgün yüzeyin, yapışmayı engelleyici kir, toz, çapak ve benzeri kalıntılardan arındırılması ve nemlendirilmesi, yüzey üzerine çimento esaslı, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, açık bekletme süresi uzatılmış karo yapıştırıcının sürülmesi ve özel tarak ile yivlendirilmesi, (30 x 30 cm) veya (33 x 33 cm) anma ebatlarında her türlü desen ve yüzey özelliğine sahip, I.kalite, beyaz, sırlı porselen karonun, mastarına uygun olarak, 3 mm derz aralıkları bırakılarak döşenmesi, derzlerin istenilen renkte çimento esaslı, yüksek performanslı, yüksek aşınma dayanımlı, su emilimi azaltılmış derz dolgu malzemesi ile doldurulması, kaplama yapılan yüzeyin temizlenmesi işidir.


18.1.2. Beton santralinde üretilen veya satın alınan ve beton pompasıyla basılan, C 25/30 basınç dayanım sınıfında beton dökülmesi (beton nakli dahil)

Ecz 00,Ecz 01, Ecz 07, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F Y.16.050/05 pozuna uygun Beton üretimine uygun komple beton tesisinde (asgari 60m3/sa kapasiteli, dört gözlü agrega bunkerli kompresörlü ve kumanda kabini ile birlikte bilgisayar kontrollü, min. 50 ton kapasiteli çimento silosu bulunan konveyör bant sistemli, geri kazanım ünitesi, agrega ve beton deneylerini yapabilecek kapasitede laboratuar, jeneratör, yeteri kadar transmikser ve mobil beton pompası ile en az bir adet yükleyici, katkı tankı ve katkı tartı bunkeri, nem ölçer ve benzeri her türlü ekip ve ekipmana sahip periyodik kalibrasyonu yapılmış beton üretim tesisi) standardına ve projesine uygun, yıkanmış, elenmiş granülometrik kum-çakıl ve/veya kırmataş, çimento, su ve gerektiğinde katkı malzemesi ile C 25/30 sınıfında üretilen veya bu niteliklere sahip beton tesisinden satın alınan hazır beton harcının; beton kalite kontrollerinin yapılması, transmikserlere yüklenmesi, işyerine kadar nakli, döküm yerine beton pompası ile basılması, yerleştirilmesi, vibratör ile sıkıştırılması, sulanması, soğuktan, sıcaktan ve diğer dış tesirlerden korunması ve bakımının yapılması, gerekli ve yeter sayıda deney için numune alınması ve gerekli deneylerin yapılması işidir.

18.1.3. 2mm kalınlıkda PVC esaslı yer döseme kaplaması yapılması (homojen - Grup T - 04.443/A2C)
Ecz 01, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F 25.116/A10 pozuna uygun olarak Mevcut beton, şap, mozayik vb. yüzeylerinin üzerinin süpürülüp vakumlu olarak temizlenmesi, varsa eski kaplama ve harç pürüzlerinin kazınması, poliakrilat esaslı sentetik reçineli astarın m2 ye 0,150 kg gelecek şekilde sürülmesi, 2,0 mm kalınlığında sentetik katkı maddeli zemin düzleme macunu ile kaplama yüzeyinin düzgünleştirildikten sonra üzerine 0,400 kg PVC özel yapıştırıcı sürülerek 2,0 mm kalınlığında homojen (Grup T) PVC esaslı döşeme kaplama malzemesinin serilmesi, yapıştırılması, ek yerlerinin düzgün ve itinalı olarak sıcak kaynakla birleştirilmesi işidir.

18.1.4. PVC esaslı malzemeler ile kendinden dönüşlü kepli süpürgelik yapılması

Ecz 01, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F 25.117/1 pozuna uygun olarak Proje ve detaylarına göre; idarece beğenilecek örneğine uygun PVC esaslı malzemeden yapılmış kendinden dönüşlü kepli süpürgeliğin duvara tespit edilmesi, ek yerlerinin ve köşe birleşimlerinin düzgün ve itinalı olarak yapılması işidir.

18.1.5. 4 cm kalınlığında 500 kg çimento dozlu şap yapılması
Ecz 01, Ecz 07, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F 27.586/MK pozuna uygun 1 m³ kuma 500 kg çimento katılarak elde edilen harçla (Poz no:10.014-10.014/MK) 2x4 cm kesitinde rendelenmiş çıtalarla ya­pılan anolara şaşırtmalı ve derzlere 4 cm eninde bitümlü karton şerit konularak, ortalama 4 cm kalınlığında mala perdahlı şap yapılması, şap yapılan yerin temizlenmesi işidir.

18.1.6. Harç içine karışan maddelerle ortalama 3,5 cm kalınlığında yalıtım şapı yapılması (fazla su basıncı olmayan mahallerde)

Ecz 01, Ecz 07, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F 19.101/MK pozuna uygun Tecrit yapılacak sathın temizlenmesi, derzlerin ayıklanıp yıkanması, 1 m³ harç’a (1 m³ kum, 400 kg­ çimento) 12 kg­ katkı maddesi kullanılarak elde edilen harçla ortalama 3,50 cm ka­lınlıkta ve iki aşamada olmak üzere teknik şartnameye uygun yalıtım şapı yapılması işidir.


18.1.7. KUM ÇAKIL SERİLMESİ, SIKIŞTIRILMASI, DRENAJ İŞLERİ VE CURUF DOLGU

Ecz 00 mahalinde Ç.Ş.B.B.F 15.140/8 pozuna uygun Tasdikli proje ve detaylarına uygun olarak drenaj için lüzumlu çakılın (Poz No: 08.009/1) drenaj yapılacak hendek içine el ile atılması ve tabaka tabaka serilmesi işidir.


18.1.8. EL İLE YAPILAN DERİN KAZILAR

Ecz 00 mahalinde Ç.Ş.B.B.F 14.012/1 pozuna uygun boru hattının geçdiği yerde El ile her derinlikte yumuşak ve sert toprakta geniş derin kazı yapılması (gevşek ve bitkisel toprak, gevşek silt, kum, kil, siltli, kumlu ve gevşek kil, killi kum ve çakıl, kürekle atılabilen taşlı toprak ve benzeri zeminler) işir.

18.1.9. ÖZEL-1 Mevcut fayans ve betonun kırılması

Ecz 01, Ecz 07, Ecz 10 mahallerinde beton ve fayansların sökülüp idarenin göstereceği çöpe atılması işidir hertürlü işçilik nakliye yükleniciye aittir.


18.1.10. ÖZEL-2 Mevcut kilitli taşların sökülüp tekrar yapılması

Ecz 00 mahalinde boru hattının geçtiği bölgedeki bulunan kilitli taşların zarar verilmeden sökülüp tekrar yerine konulması söküm esnasında zarar gören kilitli taşların yerine yenilerinin yapılması işidir.

18.1.11. Ecz 00 mahalinde Ç.Ş.B.B.F. Y.23.010 pozuna uygun olarak Nervürlü çelik hasırın yerine konulması 1,500-3,000 kg/m2 (3,000 kg/m2 dahil) işi yapılacaktır.

18.1.12. Brüt beton, sıvalı veya eski boyalı yüzeylere, astar uygulanarak silikon esaslı su bazlı boya yapılması (dış cephe)
Ecz 01, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F Y.25.004/04 Pozuna uygun olarak Boyanacak yüzeylerin zımpara kağıdı veya mozayik silme taşı ile düzeltilmesi, çapakların ve fazla grenli kısımların bertaraf edildikten sonra 0,150 kg astar sürülmesi, üzerine 1.katına 0,180 kg, 2.katına 0,120 kg isabet etmek üzere istenilen renkte silikon esaslı su bazlı boyanın fırça veya rulo ile yüzeye uygulanması işidir.mahaller tavan ve duvar olacak şekilde boyanacaktır. 

18.1.13. Alçı astar (perdah) yapılması (Tamirat işlerinde)

Ecz 01, Ecz 10 mahallerinde Ç.Ş.B.B.F Y 27.528/1A Pozuna uygun olarak Tamirat yapılacak yüzeylerin; iyice yıkanıp temizlendikten sonra hazırlanan alçı harcı (Poz no:10.061/2) ile çelik mala kullanılarak düzeltilmesi, gerektiğinde zımparalanması, tozlardan temizlenmesi işidir.


18.2. MEKANİK İŞLER

18.2.1. Sert PVC Pis Su Boruları

ECZ08,ECZ03,,ECZ06,ECZ29 mahallerinde bağlantı yapılacak pis su boruları ve ECZ01,ECZ10 mahallerinde yapılacak ana pis su hattı sert pvc borudan yapılacaktır.
Kullanılacak tüm pis su boruları bina içerisinde; Sert PVC’den imal edilmiş, TS-275-1 EN 1329-1 standardına uygun, geçme muflu ve ÇŞBBF 204-400 pozlarına uygun olacaktır.

Tüm tesisatın sızdırmazlık testleri yapılacak, sızdırmazlık testi yapılmadan kesinlikle boruların üzeri kapatılmayacaktır. Sızdıran boru olması durumunda arızası giderilecek, giderilememesi durumunda sızdıran hat yenisi ile değiştirilecektir.Tesisat eğimi her 1 metrede 1 cm. olcak şekilde ayarlanacaktır.

18.2.2.Koruge Kanalizasyon Borusu

Bina dışarısında rögar bağlantılarında; koruge kanalizasyon boruları kullanılacaktır.
Koruge borular yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE) esaslı, TS EN 13476-1 standardına uygun, SN 8 sınıfı ve ÇŞBBF 04.290/600 pozlarına uygun olacaktır. Pis su borularının imalatı projede belirtilen çaplara uygun olarak yapılacaktır.

Tüm tesisatın sızdırmazlık testleri yapılacak, sızdırmazlık testi yapılmadan kesinlikle boruların üzeri kapatılmayacaktır. Sızdıran boru olması durumunda arızası giderilecek, giderilememesi durumunda sızdıran hat yenisi ile değiştirilecektir.




18.3.3. Dikişşiz Çelik Boru

ECZ01,ECZ07,ECZ10 mahallerinde cihaz atık su bağlantı boruları dikişiz çelik boru olacaktır.
Tüm borular TS 346/1’e uygun olacaktır. Borunun iç ve dış yüzeyleri gözle muayene edildiğinde imalat metodunun gerektirdiği temizlik ve düzgünlükte olacaktır. Yüzeylerinde çatlak, çapak, derin çizik, tufal, katmer ve kaynak kusurları bulunmayacaktır. İmalat metodundan dolayı kabarık ve çökük bölgeler ve derin olmayan izler müsaade edilen et kalınlığı toleranslarını aşmadığı ve boru boşluğu fonksiyonu engellemediği sürece müsaade edilebilir. Borular PN25 basınç sınıfına uygun olacaktır. Tüm borular gerekli testlere tabi tutularak sızdırmazlıkları sağlandıktan sonra teslim edilecektir. Borular ÇŞBBF 201-300 pozlarına uygun olacaktır.
Tüm tesisatın sızdırmazlık testleri yapılacak, sızdırmazlık testi yapılmadan kesinlikle boruların üzeri kapatılmayacaktır. Sızdıran boru olması durumunda arızası giderilecek, giderilememesi durumunda sızdıran hat yenisi ile değiştirilecektir.

 
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  GATA 1 Nolu Ihale Komisyon Başkanlığı
   b.Telefon Numarası:  +903123042073-77
   c.Fax Numarası:  +903123042072
   d.Elektronik Posta adresi:  
   

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim