• İhale No
    2017/416155
  • İhale Adı
    GIDA MADDELERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Eylül 2017 10:30
  • İdare
    GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA MADDELERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yemekhaneleri (Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü) 2018 Yılı Muhtelif Gıda Maddeleri Ortak Mal Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/416155
1-İdarenin
a) Adresi : Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60240 TOKAT MERKEZ/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası : 3562521611 - 3562521226
c) Elektronik Posta Adresi : skultur@gop.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Yemekhanelerinin ihtiyacı olan 13 kısım muhtelif gıda maddesi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 nolu Ambarı (Merkez Mutfağı) Taşlıçiftlik Yerleşkesi veya Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Ali Şevki Erek Yerleşkesi (Siparişlerde teslim yeri belirtilecektir.)
c) Teslim tarihi : Sözleşmeye müteakiben, İdarece ihtiyaca göre ve mevcut depo durumuna göre peyder pey sipariş verilecektir. Verilen siparişler en geç bir gün önceden yüklenici firmaya bildirilecek, yüklenici firma tarafından Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu Ambarına veya Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Ali Şevki Erek Yerleşkesine (sipariş verilirken teslim yeri belirtilecektir.) teslim edilecektir. Teslim sırasında firma, muayene kabul komisyonuna teknik şartname doğrultusunda ürünlerin gıda üretim izin belgelerini ibraz etmeleri gerekir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü 407 nolu Toplantı Salonu Taşlıçiftlik Yerleşkesi / TOKAT
b) Tarihi ve saati : 26.09.2017 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekliler, 9 ve 11. kısımlar için  "İşletme Kayıt Belgesi" verecektir. Diğer kısımlarda ise istekli tarafından sunulan numune ambalajlarının üzerinde bulunan işetme kayıt numarası aranacakcaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklif edilen malzemelere ilişkin numunelerini sunmak zorundadır. Numuneler orijinal ambalajlarında sunulacaktır. Ağırlıkları itibariyle taşınacak durumda olmayan numunelerin boş çuvalları ve çuvala ait numuneleri ayrıca sunulacaktır. Numunelerini belirtilen tarih ve saate göre sunmayanlar komisyonumuzca değerlendirme dışı bırakılacaktır.


b) İstekliler teknik şartnamenin maddelerini tek tek yazılı olarak cevaplandırarak teklifleriyle birlikte sunacaklardır.


c) İstekliler   sunacakları numunelerini 25/09/2017 tarihi mesai bitimine kadar, günlük üretim olması sebebi ile Hazır Tatlılar ve Rol Ekmek kısmlarına ait numuneler ise ihale tarih ve saatine kadar Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Bürosuna numune teslim tutanağı karşılığında teslim edeceklerdir. İhaleye sunulan numunelerin teknik şartnamedeki kriterleri sağlayıp sağlamadığı komisyonda görevli olan teknik üyeler tarafından incelenecek ve numuneleri şartnameye uygun olmayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Bürosu adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Bürosu Taşlıçiftlik Yerleşkesi / TOKAT adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

İhale, aşağıdaki idarelerin ortak ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla yapılmaktadır.
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Yükseköğretim Kurumları Gaziosmanpaşa Üniversitesi

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Zeytin Yağı 300 litre
Ayçiçek Yağı 27.000 litre
Margarin Yağı 4.000 kilogram
Domates Salçası 13.000 kilogram
Et Bulyon 250 kilogram
Toz Tarhana 1.700 kilogram
Toz Şeker 7.000 kilogram
Paket Toz Şeker 150.000 adet
Limon Sosu (1 Litre) 1.300 litre
Nar Ekşisi Sosu 200 litre
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 950 kilogram
Kuru Kayısı 450 kilogram
Kuru İncir 200 kilogram
Hurma 25 kilogram
Hindistan Cevizi 55 kilogram
Tüm Fındık İçi 230 kilogram
Üzüm Sirkesi 900 litre
Antep Fıstığı (Kabuksuz Öğ.) 55 kilogram
Ceviziçi 180 kilogram
Puding (Karışık) 250 kilogram
Kakao 15 kilogram
Yumurta 104.000 adet
Karışık Turşu 11.500 kilogram
Vanilya 12 kilogram
Çikolata Sosu 60 kilogram
Petibör Bisküvi 250 kilogram
Sofralık Tuz 5.600 kilogram
Fincan Poşet Çay 120.000 adet
Konserve Bezelye 7.500 kilogram
Tahin Helvası (40 gr) 70.000 adet
Meyve Nektarı (200 ml) 15.000 adet
Dondurulmuş Fasulye 6.000 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 5.000 kilogram
Dondurulmuş Mısır 120 kilogram
Dondurulmuş Garnütür 500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 1.000 kilogram
Dondurulmuş Parmak Patates 1.000 kilogram
Zerdeçal 10 kilogram
Toz Karabiber 170 kilogram
Toz Kimyon 100 kilogram
Pul Biber 1.200 kilogram
Sumak 15 kilogram
Kuru Nane 200 kilogram
Kekik 65 kilogram
Tarçın 10 kilogram
Yenibahar 25 kilogram
Toz Kırmızı Biber 140 kilogram
Defne Yaprağı 3 kilogram
Köfte Harcı 550 kilogram
Çeşni Baharatı 100 kilogram
Köri Tozu 13 kilogram
Yemeklik Baldo Pirinç 24.000 kilogram
Kırmızı Mercimek 10.500 kilogram
Yeşil Mercimek 1.300 kilogram
Kuru Fasulye 5.500 kilogram
Kuru Barbunya 1.900 kilogram
Kuru Nohut 5.500 kilogram
Yemeklik Bulgur 15.000 kilogram
Aşurelik Buğday 2.000 kilogram
Buğday Nişastası 350 kilogram
Yemeklik Un 10.500 kilogram
Galeta Unu 1.250 kilogram
İrmik 700 kilogram
Makarna (Burgu) 4.000 kilogram
Makarna (Spagetti) 4.000 kilogram
Makarna (Fiyonk) 4.000 kilogram
Makarna (Penne) 4.000 kilogram
Makarna (Erişte) 2.000 kilogram
Makarna (Boncuk) 4.000 kilogram
Şehriye (Yıldız) 100 kilogram
Şehriye (Tel) 1.500 kilogram
Şehriye (Arpa) 2.500 kilogram
Süt (1 Litre) 9.200 litre
Süt (200 ml) 35.000 adet
Yoğurt (9-10 Kg'lık) 25.000 kilogram
Yoğurt (200 Gr'lık Kaplarda) 215.000 adet
Ayran (200 cc) 80.000 adet
Beyaz Peynir (18 Kg'lık) 5.600 kilogram
Kaşar Peynir (2 Kg'lık) 1.000 kilogram
Tereyağ 700 kilogram
Çökelek 900 kilogram
Tavuk Special But 23.000 kilogram
Piliç Baget 3.500 kilogram
Tavuk Fleto (Derili) 4.500 kilogram
Tavuk Fleto (Derisiz) 22.000 kilogram
Derili Kemiksiz But 2.000 kilogram
Tavuk Yağı 200 kilogram
Cevizli Tel Kadayıf 6.500 kilogram
Baklava 5.000 kilogram
Tulumba Tatlısı 5.000 kilogram
Yufka 1.600 kilogram
Mantı 3.000 kilogram
Fındıklı Şekerpare (Kuru) 1.000 kilogram
Peynirli Kemalpaşa (Kuru) 1.200 kilogram
Rol Ekmek (50 Gr Ambalajlı) 1.550.000 adet
Rol Ekmek (50 Gr Kepekli Ambalajlı) 180.000 adet
Kepekli Galeta 100 kilogram
Bardak Su (200 cc) 1.450.000 adet
Poşet Reçel 30.000 adet
Poşet Bal 20.000 adet
Poşet Tereyağ 50.000 adet
Poşet Fındık Ezmesi 5.000 adet
Poşet Tahin Pekmez 5.000 adet
Zeytin 2.300 kilogram
Yeşil Zeytin 700 kilogram
Diyet Zeytin 1.000 kilogram