İhale Kayıt Numarası | : | 2011/32161 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | ŞEKER MAH.YENİ SANAYİ SİTESİ OSMAN KAVUNCU BULVARI 264 38060 KOCASİNAN KAYSERİ |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3523317658 - 3523316532 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | aysebaldoktu38@hotmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | Yok |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi KOCASİNAN / KAYSERİ |
c) Teslim tarihleri | : | 1 Kalem ekmek işe başlama bitiş tarihleri arasında, her gün sabah ve öğle olmak üzere iki servis şeklinde pansiyona getirilerek tesim edilecektir. 6 Kalem tavuk ve balık eti haftalık siparişler verildikçe en geç 1 gün sonra pansiyona getirilerek teslim edilecektir. 32 kalem kuru gıda maddesi iş başlandıktan en geç 10 gün içinde malın tamamı pansiyonumuza getirilerek teslim edilecektir. |
a) Yapılacağı yer | : | Ayşe Baldöktü M.E.M. Şeker Mah.Osman Kavuncu Bul. No:265 |
b) Tarihi ve saati | : | 11.03.2011 - 14:00 |
Ekmek için teklif sunacaklardan ''Tarım Bakanlığı Gıda Üretim İzin Belgesi''
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
|
4.3.2. |
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
|
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
EKMEK | 50000,00 | ADET |
TÜM TAVUK | 350,00 | KG |
TAVUK İNCİK | 400,00 | KG |
TAVUK FLATO | 500,00 | KG |
TAVUK BUT | 500,00 | KG |
TAVUK SARMA | 250,00 | KG |
USKUMRU BALIK | 180,00 | KG |
Paket Margarin(250 gr) | 192,00 | Adet |
Kemal Paşa Tatlısı | 300,00 | Paket |
Yeşil Mercimek | 100,00 | Kg |
Barbunya | 50,00 | Kg |
Nohut (9 mm) | 100,00 | Kg |
Kırmızı Mercimek | 250,00 | Kg |
Kuru Fasulye (Orta Boy) | 100,00 | Kg |
Pilavlık Bulgur | 200,00 | Kg |
Piriç (Osmancık baldo) | 500,00 | Kg |
Makarna | 300,00 | Kg |
Kakaolu Tahin Helvası | 100,00 | Kg |
Domates Salçası (28-30 Briks) | 400,00 | Kg |
Ayçiçek Yağı | 540,00 | Lt |
Rafine Zeytin Yağı | 150,00 | Lt. |
Beyaz Peynir (Tam Yağlı) | 425,00 | Kg |
Taze Kaşar Peyniri (Tam yağlı) | 100,00 | Kg |
Üçgen Peynir (Tam yağlı) | 3000,00 | Adet |
Krem Çikilota (20 gr.) | 5000,00 | Adet |
Piknik Bal (20 gr.) | 4000,00 | Adet |
Piknik Tereyağ (10 gr.) | 5000,00 | Adet |
Piknik Reçel (20 gr.) | 4000,00 | Adet |
Tahin | 50,00 | Kg |
Üzüm Pekmezi | 50,00 | Kg |
Gemlik Tipi Zeytin (Siyah) | 200,00 | Kg |
Küp Paket Şeker | 300,00 | Kg. |
Toz Şeker (50 Kg Torbalarda) | 500,00 | Kg |
Yarma Buğday (25 Kg. Torbada) | 50,00 | Kg |
Kırmızı Toz Biber (500 gr. paket) | 20,00 | Kg |
Arpa ve Tel Şehriye Makarna (500 gr.Paket) | 50,00 | Kg |
Kuru Üzüm (sarı) | 20,00 | Kg |
Kuru Kaysı(Malatya) | 50,00 | Kg |
Köfte Harcı (1 Kg. paket) | 20,00 | Kg |