|
|||
KAYIT SIRA NUMARASI | 30215 | ||
İŞİN TANIMI | GIDA MADDESİ ALIMI | ||
İŞİN MİKTARI | 2 KALEM | ||
İHALENİN YAPILACAĞI YER | ANKARA J.TED.MRK.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK | ||
İRTİBAT TELEFONLARI | 3124565661-4565662-4565663 | ||
İHALE KOMİSYONU | 1'NOLU İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI | ||
İHALE TARİH VE SAATİ | 20 Ocak 2014 Pazartesi 14:30:00 | ||
GEÇİCİ TEMİNAT | YOK | ||
TESLİM YERİ | GÜVERCİNLİK EĞİTİM VE SPOR TESİSLERİ KOMUTANLIĞI - GÜVERCİNLİK / ANKARA | ||
İHALE DOKÜMAN SATIŞ BEDELİ | 0 TL | ||
ŞRT. PARA YATIRMA YERİ | |||
TEDARİK USULÜ | 4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ | ||
İHALE DOKÜMANININ GÖRÜLEBİLECEĞİ YER |
|
||
İHALE DOKÜMANININ TEMİN EDİLECEĞİ YER |
|
||
TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI |
|
||
İHALE İLAN METNİ | |||
* SÖZLEŞME YAPILACAKTIR. * SÖZLEŞME BEDELİ ÜZERİNDEN %6 ORANINDA KESİN TEMİNAT ALINACAKTIR. * İHTİYACIN TAMAMI BİR İSTEKLİDEN TEMİN EDİLECEKTİR. * TAAHHÜT KONUSU MAL/MALLARIN TESLİMİ; SÖZLEŞMENİN İMZALANMASINA MÜTEAKİP BAŞLAYACAK 31 ARALIK 2014 TARİHİNDE SONE ERECEK OLUP, TESLİMATLAR SÖZ KONUSU TARİHLER ARASINDA GEST KOMUTANLIĞI TARAFINDAN VERİLECEK GÜNLÜK/HAFTALIK SİPARİŞLERE GÖRE YAPILACAKTIR. * MALZEMELER "HAZİRAN 2012 TARİHLİ TEK.H.:06-249A SAYILI HIYAR TURŞUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İLE EKİM 2013 TARİHLİ TEK.H.:06-4E SAYILI TEREYAĞI VE SADEYAĞ TEKNİK ŞARTNAMESİ, ARALIK 2013 TARİHLİ TEK.H.:06-4E/EK-1 SAYILI TEREYAĞI VE SADEYAĞ EK TEKNİK ŞARTNAMESİ , ŞARTNAMELERDEN TİP İDARİ ŞARTNAMEYE ATIF YAPILACAK HUSUSLAR İLE 2 KALEM GIDA MADDESİ TEDARİKİNDE TİP İDARİ ŞARTNAMEYE İLAVE YAPILACAK HUSUSLAR'A GÖRE TEMİN EDİLECEKTİR. *YÜKLENİCİ ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİTEMİ İLE ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİTEMİ BELGELERİNİ MUAYENE KOMİSYON BAŞKANLIĞINA TESLİM EDECEKTİR. * ÖRNEK DOSYADAN 1 NU.LI İHL.KOM.BŞK.LIĞINDAN ALINMASI TAVSİYE EDİLİR. S.NU.: MALZEMENİN CİNSİ: MİKTARI: BİRİMİ: 1. TEREYAĞI, PASTORİZE 1.000 KG 2. HIYAR TURŞUSU 600 KG. |
|||
NOT : BU SAYFADA YAYINLANAN BİLGİLERİN HUKUKİ VE MALİ SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTA OLUP, İHALE DOSYASINDAKİ BİLGİLER ESAS ALINACAKTIR. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|