• İhale No
    2020/605783
  • İhale Adı
    GIDA MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Aralık 2020 14:30
  • İdare
    NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Tekirdağ
  • İşin İli
    Tekirdağ
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    13 Kasım 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

T.C. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

GIDA MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/605783
1-İdarenin
a) Adresi : Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi No:1 Sağ. Uyg. ve Arş. Mrkz. Müdürlüğü 4.Kat Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ 59100 Değirmenaltı Mevki SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ
b) Telefon ve faks numarası : 2822507086 - 2822509953
c) Elektronik Posta Adresi : dsi-ihale@nku.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 127 KISIM GIDA MALZEME ALIMI.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : T.C Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi yemekhane kilerine yüklenici tarafından tüm emniyet tedbirleri alınarak idarenin belirleyeceği kiler bölümlerine düzenli bir şekilde istiflenerek teslim edeceklerdir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde peyder pey teslim edilecektir..Siparişler yazılı, faks veya telefonla bildirilecektir. İdarenin belirleyeceği günlerde malzemeler peyderpey teslim edilecektir. Teslim aşamasında yüklenici tarafından malların tüm emniyet tedbirleri alınmış şekilde idarenin belirleyeceği yemekhane veya kiler bölümlerine düzenli ve istifli bir şekilde teslim edeceklerdir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Kat:4 İhale Toplantı Salonu Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
b) Tarihi ve saati : 14.12.2020 - 14:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhaleden sonra talep edilen malzemeler için  birer adet numune ihale komisyonu olan işin uzmanı "teknik üyelerimize" sunulacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Satın Alma / İhale Birimi Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Kat:4 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
PİLAVLIK PİRİNÇ 9.000 kilogram
BULGUR 5.000 kilogram
MAKARNA(MUHTELİF) 3.000 kilogram
KURU FASULYE 1.500 kilogram
NOHUT 2.000 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 3.000 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 1.500 kilogram
BARBUNYA 600 kilogram
TARHANA 500 kilogram
ERİŞTE 4.500 kilogram
KUSKUS 3.500 kilogram
ŞEHRİYE ( TEL VEYA ARPA) 500 kilogram
BUĞDAY UNU 4.000 kilogram
YEMEKLİK TUZ 1.250 kilogram
KÜÇÜK PAKET TUZ 70.000 adet
DOMATES SALÇASI 7.000 kilogram
PİRİNÇ UNU 25 kilogram
BUĞDAY NİŞASTASI 25 kilogram
YUMURTA 80.000 adet
AYÇİÇEK YAĞI ( 18 LT LİK) 800 adet
ZEYTİN YAĞI ( 5 LT LİK) 30 adet
TAHİN HELVASI 500 kilogram
MANTAR DİLİMİ 700 kilogram
KURU KAYISI 50 kilogram
KURU ÜZÜM 50 kilogram
LİMON SUYU 500 litre
KARIŞIK TURŞU 400 kilogram
YUFKA 1.200 kilogram
SİRKE 500 litre
KUTU MEYVE NEKTARI 20.000 adet
BİBER SALÇASI 300 kilogram
TOZ ŞEKER 600 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 80 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 50 kilogram
NANE 40 kilogram
KEKİK 25 kilogram
KİMYON 60 kilogram
KARABİBER 60 kilogram
KARBONAT 12 kilogram
MISIR UNU 20 kilogram
GALETA UNU 20 kilogram
SİYAH ZEYTİN 1.800 kilogram
YEŞİL ZEYTİN 1.700 kilogram
TUZSUZ ZEYTİN 500 kilogram
BAL 36.000 adet
FINDIK EZMESİ 32.000 adet
REÇEL 25.000 adet
DİYABETİK REÇEL 22.000 adet
TAHİN PEKMEZ 24.000 adet
TATLI BİSKÜVİ 1.200 paket
TUZLU BİSKÜVİ 1.000 paket
KARIŞIK MEYVELİ KEPEKLİ BİSKÜVİ 7.500 paket
LİMON LİFLİ KEPEKLİ BİSKÜVİ 7.500 paket
KEPEKLİ GRİSSİNİ 1.000 paket
KEK 24.000 paket
ÇAY 300 kilogram
KÜP ŞEKER ( KAĞIT AMBALAJLI) 500 kilogram
DANA ETİ KUŞBAŞI 10.000 kilogram
DANA ETİ KIYMALIK 8.000 kilogram
DANA ETİ HAŞLAMALIK 3.000 kilogram
DANA CİĞERİ 1.800 kilogram
DANA ET DÖNER 1.800 kilogram
TAVUK BAGET 5.000 kilogram
TAVUK İNCİK 4.200 kilogram
TAVUK İNCİK KUŞBAŞI 2.000 kilogram
KEMİKSİZ TAVUK GÖĞÜS ETİ 2.800 kilogram
SPECİAL TAVUK BUT 5.000 kilogram
TAM YAĞLI HOMOJENİZE YOĞURT ( 150 GRAM) 150.000 adet
TAM YAĞLI HOMOJENİZE YOĞURT ( KOVA) 10.000 kilogram
200 ML AYRAN 125.000 adet
SÜT 1/1 1.000 litre
SÜT 1/5 70.000 adet
BEYAZ PEYNİR 5.000 kilogram
KAŞAR PEYNİR 5.000 kilogram
TUZSUZ PEYNİR 1.000 kilogram
ÜÇGEN PEYNİR 140.000 adet
TEREYAĞI (KG) 150 kilogram
PİKNİK TEREYAĞI(10 GRAMLIK) 70.000 adet
KREMA 1/1 200 litre
LOR PEYNİRİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ MİLFÖY HAMURU 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 3.500 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 3.500 kilogram
DONDURULMUŞ VİŞNE 200 kilogram
DONDURULMUŞ KIRMIZI BİBER 500 kilogram
DONDURULMUŞ BAMYA 1.000 kilogram
PATATES 30.000 kilogram
KURU SOĞAN 7.000 kilogram
KIVIRCIK 400 adet
MAYDONOZ 500 adet
DEREOTU 250 adet
DOMATES 5.000 kilogram
HAVUÇ 4.000 kilogram
YEŞİL BİBER ( ÇARLİSTON VEYA DOLMALIK) 1.500 kilogram
SALATALIK 1.000 kilogram
KIRMIZI LAHANA 100 kilogram
ELMA 3.000 kilogram
MUZ 2.500 kilogram
LİMON 150 kilogram
PATLICAN 5.000 kilogram
TAZE SAKIZ KABAĞI 4.000 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.000 kilogram
KARNABAHAR 3.000 kilogram
KEREVİZ 1.500 kilogram
PIRASA 1.500 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
MANDALİNA 2.500 kilogram
PORTAKAL 2.500 kilogram
ERİK 500 kilogram
KİRAZ 900 kilogram
KAVUN 2.000 kilogram
KARPUZ 3.000 kilogram
ŞEFTALİ 1.500 kilogram
NEKTARİN 1.000 kilogram
ÜZÜM 1.500 kilogram
KIRMIZI BİBER 750 kilogram
KAYISI 1.000 kilogram
ŞERBETLİ HAYRABOLU TATLISI 750 kilogram
BAKLAVA 500 kilogram
TEL KADAYIF 500 kilogram
TULUMBA 400 kilogram
SUPANGLE 5.000 adet
PROFİTEROL 5.000 adet
SU BÖREĞİ 1.500 kilogram
NORMAL EKMEK 480.000 adet
KEPEKLİ EKMEK 160.000 adet