• İhale No
    2021/418086
  • İhale Adı
    Gıda Malzemeleri ( Kuru Gıda-Sebze Meyve-Et Ürünleri-Tavuk Ürünleri- Ekmek Alımı)
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    17 Ağustos 2021 11:00
  • İdare
    Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    19 Temmuz 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ANADOLU İMAM HATİP L- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Gıda Malzemeleri ( Kuru Gıda-Sebze Meyve-Et Ürünleri-Tavuk Ürünleri- Ekmek Alımı) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2021/418086
1-İdarenin
a) Adresi : Merkez Mahallesi Yavuz Selim Caddesi 4 57700 DURAĞAN/SİNOP
b) Telefon ve faks numarası : 3684161215 - 3684161115
c) Elektronik Posta Adresi : 198026@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Kısım Gıda Malzemeleri ( Kuru Gıda ,Sebze Meyve, Et Ürünleri, Tavuk Ürünleri, Ekmek Alımı)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu Gıda Depoları
c) Teslim tarihi : 30.06.2022 tarihine kadar ihale üzerinde kalan yüklenici/yükleniciler ihale üzerinde kalan kısımlarından idaremizce hazırlanan haftalık veya aylık yemek listesine göre tespit edilen ihtiyaç mal miktarlarını kendisine yazılı ya da sözlü veya telefon ile bildirim yapıldıktan sonra;Kuru Gıda kısmı için 7 (Yedi) takvim günü içinde,diğer kısımlar için ise 24 (yirmidört) saat , ekmek günlük teknik şartnamedeki saatler içerisinde okulumuza teslim edecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Anadolu İmam Hatip Lisesi
b) Tarihi ve saati : 17.08.2021 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Merkez Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No: 4- 57700 - DURAĞAN / SİNOP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Kutu Ayran (200 ml) 5.000 adet
Toz Şeker 750 kilogram
Siyah Zeytin ( Süzme Ağırlık Sele Kıvırcık sele ) 100 kilogram
Yeşil Zeytin (Cizik Süzme Ağırlık) 50 kilogram
Beyaz Peynir 300 kilogram
Yumurta ( Ambalajlı 63-72 Gr) 30.000 adet
Puding (paket toz) 20 kilogram
Pastörize Süt (1 Lt lik) 400 litre
Kuru Fasulye ( iri taneli) 250 kilogram
Barbunya Fasulye (iri taneli) 250 kilogram
Nohut ( 10 Numara ) 200 kilogram
Kırmızı Mercimek 500 kilogram
Pirinç ( yerli ) 2.000 kilogram
Bulgur 300 kilogram
Makarna (500 Gr Ambalajlı) 500 kilogram
Arpa Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 150 kilogram
Tel Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 50 kilogram
Mantı ( Soya Kıymalı ) 150 kilogram
Sıvı Yağ ( Ayçiçek Yağı ) 700 kilogram
Salça ( 28 * 30 Brix) 350 kilogram
Tuz (İyotlu) 150 kilogram
Konserve Yeşil Faülye ( süzme net ağırlık) 150 kilogram
Konserve Bezelye (süzme net ağırlık) 30 kilogram
Konserve Türlü (süzme net ağırlık) 150 kilogram
Kuru Üzüm 30 kilogram
Şekerpare (Fındıklı) 200 kilogram
Karışık Turşu ( Süzme Net Ağırlık) 250 kilogram
Salatalık Turşusu ( Süzme Net Ağırlık) 200 kilogram
Yoğurt 2.000 kilogram
Yufka Böreklik(Üçgen) ( Günlük) 250 kilogram
Karabiber 5 kilogram
Un-(Börekliklik-Baklavalık) 300 kilogram
Ketçap 200 kilogram
Tarçın 1 kilogram
Karbonat 10 kilogram
Keşkeklik 100 kilogram
Tereyağı (Kg'lık) 400 kilogram
Kızarmış Kadayıf 150 kilogram
Hindistan Cevizi 2 kilogram
Sirke(Üzüm) 20 kilogram
Limon Suyu 50 kilogram
Kırmızı Pul Biber 50 kilogram
Lor Peyniri 50 kilogram
Nişasta 10 kilogram
Vanilya 10 kilogram
Yaş Hamur Mayası 3 kilogram
Antep Fıstığı 4 kilogram
Patates 1.500 kilogram
Kuru Soğan 600 kilogram
Ispanak 100 kilogram
Pırasa 100 kilogram
Kızartmalık Kabak 300 kilogram
Kırmızı Lahana 100 kilogram
Karnabahar 50 kilogram
Kıvırcık Marul (kilogram) 150 kilogram
Turp 100 kilogram
Havuç 250 kilogram
Maydanoz (kilogram) 150 kilogram
Limon 100 kilogram
Domates 1.750 kilogram
Salatalık 600 kilogram
Sivri(Yeşil) Biber 250 kilogram
Dolma Biber 200 kilogram
Patlıcan 600 kilogram
Taze Fasulye 250 kilogram
Ayva 400 kilogram
Portakal 1.000 kilogram
Mandalina 1.000 kilogram
Elma 1.500 kilogram
Muz 750 kilogram
Armut 1.250 kilogram
Taze Üzüm 1.000 kilogram
Karpuz 250 kilogram
Kavun 200 kilogram
Erik 150 kilogram
Kivi 450 kilogram
Kiraz 150 kilogram
Kayısı 150 kilogram
Şeftali 150 kilogram
Çilek 200 kilogram
Kültür Mantarı 100 kilogram
Sarımsak 3 kilogram
Kemiksiz Sığır Eti 1.100 kilogram
Et Döner (Yaprak) 150 kilogram
Tavuk Butu (Baget) 750 kilogram
Tavuk Göğsü ( kemiksiz derisiz filato) 600 kilogram
Tavuk Kanat 200 kilogram
Tavuk Kelebek 200 kilogram
Tavuk Döner (yaprak) 500 kilogram
Ekmek ( 250 gr) 30.000 adet