• İhale No
    2021/788404
  • İhale Adı
    Gıda Malzemesi Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    27 Aralık 2021 10:00
  • İdare
    SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
  • İhale İli
    Samsun
  • İşin İli
    Samsun
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    03 Aralık 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

Gıda Malzemesi Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2021/788404
1-İdarenin
a) Adı : SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI
b) Adresi : BEYPINAR MAHALLESİ KÜME EVLERİ SOKAK 62 İLKADIM/SAMSUN
c) Telefon ve faks numarası : 3624655943 - 3624655942
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Gıda Malzemesi Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 95 Kalem Kuru Gıda Yiyecek ve İçecek, 44 Kalem Yaş Sebze ve Meyve, 12 Kalem Ekmek Kuru Pasta ve Tatlı, 6 Kalem Et ve Et Ürünleri Gıda Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürlüğü Beypınar Mahallesi Kümeevleri Sokak No: 62 Atakum/Samsun
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşmeyi müteakip 5 gün içinde işe başlanacak ve İdarenin talepleri doğrultusunda mallar teslim edilecektir
d) İşe başlama tarihi : 01.01.2022


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 27.12.2021 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Servisi 5. Kat


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

EKMEK, UNLU MAMÜLLER VE TATLI KISMINA TEKLİF VERECEK İSTEKLİLER;

Gıda Üretim İzin Belgesi
Gıda Üreten İşyerlerine Ait Çalışma İzni ve Gıda Sicili Belgesi

 ET VE ET ÜRÜNLERİ KISMINA TEKLİF VERECEK İSTEKLİLER;

Gıda Üretim İzin Belgesi
Gıda Üreten İşyerlerine Ait Çalışma İzni ve Gıda Sicili Belgesi


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.

Bu madde 3. Kısım Ekmek, Kuru Pasta ve Tatlı ve 4. Kısım Et ve Et Ürünleri kısımları için geçerli olup, bu kısımlara teklif verecek istekliler aşağıda sayılan belgelerden durumlarına uygun olanı ibraz edeceklerdir:

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ANTEP FISTIĞI Kabuklu 10 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 3.500 kilogram
AYRAN (200 ml Fiyat kg Üzerinden Verilecek) 1.700 kilogram
BAL (20 gr Fiyat kg Üzerinden Verilecek) 75 kilogram
BARBUN FASÜLYE 600 kilogram
BEYAZ PEYNİR (yağlı tuzlu / tuzsuz / ezine)(ortak özellikler) 700 kilogram
BEYAZ KARABİBER (baharat) 2 kilogram
BİBER SALÇA 250 kilogram
BUĞDAY UNU 1.200 kilogram
BUĞDAY (Keşkeklik) 50 kilogram
BULGUR (Pilavlık) 1.500 kilogram
BULYON ET (5 Kg kutu) 10 kilogram
BULYON TAVUK (5 Kg kutu) 10 kilogram
ÇAY 650 kilogram
ÇAM FISTIĞİ 2 kilogram
ÇÖKELEK (Süt) 300 kilogram
Dondurulmuş CİPS 350 kilogram
Dondurulmuş MİLFÖY (HAMUR) 150 kilogram
Dondurulmuş SİGARA BÖREĞİ 150 kilogram
DOMATES SALÇA 1.200 kilogram
FINDIK İÇİ 10 kilogram
Dondurulmuş GARNİTÜR 250 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ İÇİ 5 kilogram
İRMİK 30 kilogram
KABARTMA TOZU 5 kilogram
KAKAO 15 kilogram
KAKAOLU Fındık KREMASI piknik 50 kilogram
KARABİBER (baharat) 60 kilogram
KARBONAT 10 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 350 kilogram
KETÇAP 30 kilogram
KESME ŞEKER 400 kilogram
KEKİK (baharat) 20 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 1.400 kilogram
KIYILMIŞ FINDIK 20 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER (baharat) 75 kilogram
KIZARMALIK KATI YAĞ A-24 MARGARİN 20 kilogram
KİMYON (baharat) 5 kilogram
KONSERVE BEZELYE 1.000 kilogram
KONSERVE TAZE FASÜLYE 1.200 kilogram
KONSERVE TÜRLÜ 60 kilogram
KONSERVE BAMYA 60 kilogram
KÖZDE BİBER KONSERVE (5 Kg kutu) 120 kilogram
KONSERVE MANTAR 350 kilogram
KÖFTELİK BULGUR (KISIRLIK) 100 kilogram
KÖFTE BAHARATI (baharat) 5 kilogram
KURU FASÜLYE 600 kilogram
KURU İNCİR 25 kilogram
KURU KAYISI 60 kilogram
KURU NANE (baharat) 25 kilogram
KURU ÜZÜM 60 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 3 kilogram
LEBLEBİ 10 kilogram
MAKARNA karışık 1.200 kilogram
MANTI Dondurulmuş 100 kilogram
MEYVE SUYU (200 ml fiyat kg verilecek) 250 kilogram
MISIR UNU (fırınlanmış) 100 kilogram
MISIR Dondurulmuş 100 kilogram
NOHUT 600 kilogram
PEKMEZ (TUT – ÜZÜM) 5 kilogram
PİRİNÇ 3.500 kilogram
PİKNİK REÇEL (25 gr-karışık fiyat kg verilecek) 60 kilogram
PUF BÖREĞİ Dondurulmuş 100 kilogram
SALAM (%100 dana eti) 30 kilogram
SIVI YAĞI (Mısırözü) 50 kilogram
SİRKE (Üzüm Sirkesi) 250 kilogram
SİYAH ZEYTİN (siyah - diyet tuzsuz) 800 kilogram
SOFRA TUZU (iyotlu) 700 kilogram
SOSİS (%100 dana eti) 30 kilogram
SOYA SOSU 15 kilogram
SUCUK (%100 dana eti) 70 kilogram
SUSAM 5 kilogram
SÜT: (200ML -1KG UHT fiyat verilecek) 1.200 kilogram
ŞEHRİYE (Arpa veya Tel olarak alınacak) 500 kilogram
TAHİN PEKMEZ karışımı piknik (20 gr alınacak ) 60 kilogram
TAHİN HELVA (piknik 40 gr lık veya kg alınacak) 50 kilogram
TARHANA ÇORBALIK 10 kilogram
TEREYAĞ piknik (20 gr fiyatı kg verilecek) 40 kilogram
TEREYAĞ YEMEKLİK (1 kiloluk) 700 kilogram
TURŞU (salatalık) 50 kilogram
TURŞU (karışık ) 10 kilogram
TUZLU FISTIK(antep/ kaju/ yer) 15 kilogram
TOZ ŞEKER 700 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 200 kilogram
YUFKA 500 kilogram
YEŞİL ZEYTİN(biberli yeşil - kırma yeşi – çizik yeşil): 250 kilogram
YOĞURT (200g-3kg-20kg) 7.250 kilogram
YUMURTA (1= 63 gr ve üzeri olmalı) 13.000 adet
BARDAK SU (200 mg) 400 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 20 kilogram
NİŞASTA (MUHTELİF ÇEŞİTLERDE) 50 kilogram
TARÇIN 20 kilogram
BİTKİSEL TATLANDIRICI(STEVİA) 50 kilogram
ZEYTİNYAĞI (sızma / riviera) 100 kilogram
BEYAZ SİRKE 50 kilogram
ARMUT 600 kilogram
BEYAZ LAHANA 500 kilogram
BROKOLİ 250 kilogram
BÜRÜKSEL LAHANA 20 kilogram
BİBER ÇARLİ 800 kilogram
BİBER DOLMA 500 kilogram
ÇİLEK 200 kilogram
DEREOTU 50 kilogram
DOMATES 3.500 kilogram
ELMA 800 kilogram
HAVUÇ 800 kilogram
ISPANAK 600 kilogram
KARALAHANA 350 kilogram
KARNABAHAR 400 kilogram
KARPUZ 1.000 kilogram
KAVUN 750 kilogram
KEREVİZ 150 kilogram
KIRMIZILÂHANA (Kelem) 150 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
KİVİ 250 kilogram
KURU SARIMSAK 60 kilogram
KURU SOĞAN 2.000 kilogram
LİMON 10.000 adet
MANDALİNA 300 kilogram
MARUL VE AYSBERG MARUL 300 kilogram
MAYDANOZ 150 kilogram
MUZ 700 kilogram
NAR 25 kilogram
PATATES 7.000 kilogram
PATLICAN 2.200 kilogram
PAZI 200 kilogram
PIRASA 800 kilogram
PORTAKAL 800 kilogram
SALATALIK 1.000 kilogram
SEMİZOTU 350 kilogram
ŞEFTALİ 300 kilogram
TAZE FASÜLYE 700 kilogram
TAZE KABAK 850 kilogram
TAZE KAYISI 200 kilogram
TAZE ÜZÜM 300 kilogram
TURP 150 kilogram
YEŞİL SOĞAN 100 kilogram
ROKA 80 kilogram
TERE 80 kilogram
BASTON EKMEK – ( Roll Ekmek paketli ) 10.000 kilogram
İKİLİ PİDE (yumurtalı ramazan için) 250 kilogram
TATLI VE TUZLU PASTA (KARIŞIK) 200 kilogram
BAKLAVA (CEVİZLİ) 50 kilogram
KADAYIF (CEVİZLİ) 50 kilogram
ŞEKERPARE 30 kilogram
SÜTLÜ NURİYE 50 kilogram
SU BÖREĞİ 750 kilogram
SÜTLÜ TATLILAR 2.500 adet
LAVAŞ TEKLİ 500 adet
POĞAÇA-AÇMA 150 kilogram
SİMİT 150 kilogram
TAVUK GÖĞÜS ( derisiz veya derili - kemiksiz) 1.300 kilogram
TAVUK BUT (200 gr kısa kalça) 600 kilogram
TAVUK SARMA 1.100 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 4.500 kilogram
DÖNERLİK YAĞ (Kuyruk yağı ve çember yağı ) 40 kilogram
DÖNERLİK YAĞ (tavuk yağı) 10 kilogram