• İhale No
    2017/84364
  • İhale Adı
    GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    27 Mart 2017 11:00
  • İdare
    Konya Çumra Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Konya
  • İşin İli
    Konya
  • Yayın Tarihi
    03 Mart 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ -ÇUMRA SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

80 KALEM GIDA MALZEMESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/84364
1-İdarenin
a) Adresi : IZZETBEY MAH. GAZI CAD. 14 42500 ÇUMRA ÇUMRA/KONYA
b) Telefon ve faks numarası : 3324475001 - 3324476600
c) Elektronik Posta Adresi : konyadhs5.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 80 KALEM GIDA ALIMI ( 60 kalem Kuru Gıda, 10 Kalem Süt Ürünleri, 7 Kalem Et-Tavuk, 2 Kalem Ekmek, 1 Kalem İçecek)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : ÇUMRA İLÇE DEVLET HASTANESİ Ayniyat Tüketim Deposu veya Mutfağı
c) Teslim tarihleri : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde peyder pey sözleşme bitiş tarihine kadardır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : ÇUMRA DEVLET HASTANESİ İHALE SALONU
b) Tarihi ve saati : 27.03.2017 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Ekmek Alımı  İçin;  Tarım İl Müdürlüğünden alınmış Gıda Üretim Belgesi ve İl ilçe sınırları içinde ilgili belediyeden alınmış Açılış Ruhsatı ve Gayri Sıhhi Müessese Ruhsatı

 Kırmızı ve beyaz Et Alımı İçin; Etlerin kesim yapıldığı yerin sıhhi tesis raporu ve veteriner kontrolünde yapıldığına dair belge,bayaz et için TSE belgesi istekli firmalar teklif  dosyalarında bu belgeleri sunacaklardır.
 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Çumra İlçe Devlet Hastanesi Baştabipliği Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ÇUMRA DEVLET HASTANESİ SATIN ALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Aşurelik Buğday 5 kilogram
Ayçiçek Yağı (Yemeklik) 2.200 litre
Bal (20 gr lık paket) 7.000 adet
Bisküvi (Yulaflı, Kepekli) 75 kilogram
Bulgur 2.000 kilogram
Ceviz İçi 30 kilogram
Çam Fıstığı (Helva Fıstığı) 20 kilogram
Çay 250 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 30 kilogram
Hindistan Cevizi 5 kilogram
İç Fındık 30 kilogram
İrmik 200 kilogram
Kakaolu Fındık Krema ( 20 gr lık ) 6.000 adet
Karabiber 30 kilogram
Kekik 30 kilogram
Kemalpaşa Peynir Tatlısı 75 kilogram
Kırmızı- Sarı Mercimek 750 kilogram
Kırmızı Pul Biber 150 kilogram
Kimyon 30 kilogram
Konsantre Meyve Suyu (200 ml) 4.000 adet
Konserve Bezelye 250 kilogram
Kuru Bamya 70 kilogram
Kuru Fasulye 500 kilogram
Kuru İncir 75 kilogram
Kuru Kayısı 50 kilogram
Kuru Nane 10 kilogram
Kuş Üzümü 10 kilogram
Limon Tuzu 30 kilogram
Makarna Muhtelif 750 kilogram
Mısır Unu 50 kilogram
Nişasta 100 kilogram
Nohut (Kuru) 500 kilogram
Pirinç (Baldo) 2.750 kilogram
Reçel ( 20 gr lık paket) 7.000 adet
Salça (Kırmızı Biber ) 400 kilogram
Salça (Domates ) 2.000 kilogram
Sumak 20 kilogram
Arpa Şehriye 200 kilogram
Tel Şehriye 75 kilogram
Şekerpare Tatlısı 200 kilogram
Tahin Helva (80 Gr.) 5.000 adet
Tahin - Pekmez (20 Gr lık) 7.500 adet
Tarçın 5 kilogram
Hazır Çorbalık 1.000 adet
Tel Kadayıf 300 kilogram
Toz Şeker 1.500 kilogram
Tuz (İyotlu) 250 kilogram
Un (Buğday Unu) 500 kilogram
Yeşil Mercimek 200 kilogram
Yufka 400 kilogram
Yumurta (Tavuk) Sarı- Beyaz 20.000 adet
Zeytin Yağı (Sızma) 600 kilogram
Turşu (Kornişon) 500 kilogram
Turşu (Karışık) 500 kilogram
Turşu (Cin Biber ) 250 kilogram
Milföy Hamuru ( Dondurulmuş) 300 kilogram
Galeta Unu 100 kilogram
Mantı 200 kilogram
Küp Şeker ( Tekli, Ambalajlı) 700 kilogram
Zeytin 750 kilogram
Bardak Su (200 ml) 90.000 adet
Ayran (200 Gr.) 8.000 adet
Kase Yoğurt (150 Gr.) 18.000 adet
Kaşar Peynir 300 kilogram
Kutu Süt (200Ml.) 10.000 adet
Süzme Yoğurt 1.250 kilogram
Tam Yağlı Beyaz Peynir 350 kilogram
Yemeklik Tereyağ 300 kilogram
Uht Kutu Süt (1 Litrelik) 750 adet
Üçgen Eritme Peynir ( 15 Gr) 17.000 adet
Kahvaltılık Pk.Tereyağ (15Gr'Lık) 17.000 adet
Kemiksiz Dana Eti 4.000 kilogram
Balık 600 kilogram
Dana Karaciğer 300 kilogram
Tavuk Baget 2.000 kilogram
Bütün Tavuk 500 kilogram
Tavuk Göğüs( Fleto derisiz) 1.250 kilogram
Tavuk Göğüs( Fleto derili) 750 kilogram
Poşetli Ekmek 50 gr 9.000 kilogram
Poşetli Ekmek 50 gr (kepekli) 3.000 kilogram