• İhale No
    2014/83637
  • İhale Adı
    GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Eylül 2014 10:00
  • İdare
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    23 Temmuz 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ

5 Kısmi Grupta 73 Kalem Gıda Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/83637
1-İdarenin
a) Adresi : TEKNIKOKULLAR BANDIRMA SOK 00 06500 BEŞEVLER YENİMAHALLE/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3122022701 - 3122120284
c) Elektronik Posta Adresi : mediko@gazi.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Kısmi Grupta 73 Kalem Gıda Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Üniversitemiz merkez kampüste bulunan, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Bakanlığımıza bağlı Gıda Malzemesi deposuna
c) Teslim tarihi : 5 Kısmi Grupta 73 Kalem Gıda Malzemesi alımı ihalesi sözleşmesinin taraflarca imzalanmasından itibaren, İdarece ihtiyaca göre ve mevcut depo durumuna göre peyder pey sipariş verilecektir. Verilen siparişler en geç bir gün önceden yüklenici firmaya bildirilecek, yüklenici firma tarafından , Başkanlığımıza bağlı kuru gıda malzemesi deposuna teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : G.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Teknikokullar/Ankara
b) Tarihi ve saati : 02.09.2014 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İhalede yüklenici firmalar teknik şartnamede belirtilen kalemlerde, Üretici firmaya ait olan, 5179 Sayılı gıdaların üretimi, tüketimi ve denetlenmesine dair Kanun kapsamındaki ürünler için "Gıda Sicil veya Gıda Üretim Sertifikasını  aslını veya  noter onaylı suretini sözleşme imzalanmadan önce idareye teslim edecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden mal satışlarının gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen mal satışlarının parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlere ilişkin mal satışlarının parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İhaleye istekli olarak katılacak firmalar 5 Kısmi grupta bulunan 73 Kalem gıda malzemelerin teknik şartnamede belirtilen orjinal ambalajlarına uygun numunelerini teslim ederek teslim tutanağınıda teklifleriyle birlikte ihale komisyonuna sunacaktır.


b) İstekliler numunelerini ihale saatinden önce Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına  teslim tutanağı karşılığında teslim edecektir

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumu ve Kuruluşları ile özel sektörden yapmış olduğu " Gıda Malzemeleri" Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı G.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı 2 Kat Satın alma biriminden, T.C. Halk Bankası Kampüs şubesi nezninde bulunan,IBAN TR65 0001 2001 2940 0006 0000 57 numaralı hesaba yatırılarak dekont karşılığında ihale dokümanı satın alınabilir . adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar G.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Kat Satın alma birimi Teknikokullar / Ankara adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
SIVI YAĞ ( Ayçiçek Yağı 18 Kg.lık Teneke) 1.750 Teneke
ZEYTİNYAĞI(Riviera 18 Kg.lık Teneke ) 500 Teneke
PİRİNÇ (1.Sınıf Baldo, 25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 50.000 Kg
BULGUR (1.Sınıf, 25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 12.000 Kg
İNCE BULGUR 3.000 Kg
BARBUNYA (1.Sınıf, 25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 2.000 Kg
KIRMIZI MERCİMEK (1.Sınıf, 25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 10.000 Kg
YEŞİL MERCİMEK (1.Sınıf, 25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 2.500 Kg
KURU FASÜLYE (25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 4.000 Kg
NOHUT (25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda) 5.000 Kg
AŞURELİK BUĞDAY 4.000 Kg
MAKARNA (5 Kg'lık Ambalajlarda) 5.000 Kg
ERİŞTE (5 Kg'lık Ambalajlarda) 3.000 Kg
FIRIN MAKARNA 1.000 Kg
ARPA ŞEHRİYE (5 Kg'lık Ambalajlarda) 6.000 Kg
TEL ŞEHRİYE (5 Kg'lık Ambalajlarda) 1.500 Kg
İRMİK (25 veya 50 Kg'lık Ambalajlarda/ince) 1.500 Kg
UN TİP 1 (50 Kg.lık Ambalajlarda) 500 Çuval
GALETA UNU (1 Kg'lık) 200 Kg
NİŞASTA (1. Sınıf, 25 Kg'lık Ambalajlarda) 2.000 Kg
TUZ (YEMEKLİK 750 gr.X30 Adet ) 500 Koli
KARABİBER (1 Kg'lık Ambalajlarda) 400 Kg
PUL BİBER (1 Kg'lık Ambalajlarda) 2.000 Kg
KÖFTE BAHARATI (1 Kg'lık Ambalajlarda) 150 Kg
FESLEĞEN (1 Kg'lık Ambalajlarda) 10 Kg
KURU NANE (1 Kg'lık Ambalajlarda) 100 Kg
TOZ KIRMIZI BİBER (1 Kg'lık Ambalajlarda) 20 Kg
KÖRİ (1 Kg'lık Ambalajlarda) 20 Kg
KUŞ ÜZÜMÜ (1 Kg'lık Ambalajlarda) 150 Kg
DOLMALIK FISTIK (1 Kg'lık Ambalajlarda) 150 Kg
HİNDİSTAN CEVİZİ (1 Kg'lık Ambalajlarda) 40 Kg
VANİLYA (Şekerli) - (1 Kg'lık Ambalajlarda) 70 Kg
TOZ TARÇIN (1 Kg'lık Ambalajlarda) 30 Kg
KAKAO (1. Sınıf, 1 Kg'lık Ambalajlarda) 250 Kg
TOZ ŞEKER (1.Sınıf, 50 Kg'lık Ambalajlarda) 20.000 Kg
KESME ŞEKER (1 Kg'lık Ambalajlarda) 250 Kg
KEKİK (1 Kg'lık Ambalajlarda) 25 Kg
ÇAY 600 Kg
CEVİZ İÇİ 300 Kg
KURU ÜZÜM 750 Kg
KURU İNCİR 500 Kg
KURU KAYISI 500 Kg
FINDIK İÇİ 500 Kg
LİMON TUZU 10 Kg
LİMON SUYU 500 Litre
SİRKE 500 Kg
NAR EKŞİSİ 500 Litre
REÇEL 200 Kg
ZEYTİN 300 Kg
SALÇA (5 Kg’lık Kutularda) 15.000 Kg
BİBER SALÇASI 3.000 Kg
KÜP DOĞRANMIŞ DOMATES ( 5 Kg'lık Kutularda) 5.000 Kg
KONSERVE BEZELYE (No:3 olacak ve 5 Kg'lık Kutularda) 12.000 Kg
MEYVE SUYU 200'ML 10.000 Adet
MEYVE SUYU 1 L. 1.000 Adet
KOLALI GAZLI İÇECEK 2,5 L. 200 Adet
PORTAKALLI AROMALI GAZLI İÇECEK 2,5 L. 150 Adet
MADEN SUYU 200 Ml 500 Adet
ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE EKSTIRAKTI 100-200 gr'lık 100 Kg
KAHVE KREMASI 500 gr'lık 150 Kg
DONUK VİŞNE 6.000 Kg
DONUK ISPANAK 6.000 Kg
DONUK TAZE FASULYE 10.000 Kg
DONUK MISIR 6.000 Kg
DONUK BROKOLİ 4.000 Kg
DONUK BAMYA 2.500 Kg
DONUK BRÜKSEL LAHANASI 4.000 Kg
DONUK KIRMIZI BİBER 1.500 Kg
MİX ŞERİT BİBER 2.000 Kg
MİX GARNİTÜR 2.500 Kg
SOĞAN HALKASI 3.000 Kg
ELMA DİLİM PATATES 6.000 Kg
PATATES KROKET 6.000 Kg