• İhale No
    2016/480829
  • İhale Adı
    GIDA MALZEMESİ VE MUTFAK TÜPÜ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Ev ve Mutfak Ekipmanları
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    01 Aralık 2016 11:00
  • İdare
    Giresun Yağlıdere Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Giresun
  • İşin İli
    Giresun
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    16 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA MALZEMESİ VE MUTFAK TÜPÜ SATIN ALINACAKTIR

YAĞLIDERE DEVLET HASTANESİ-GİRESUN SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

2017 YILI GIDA MALZEMESİ VE MUTFAK TÜPÜ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/480829
1-İdarenin
a) Adresi : Dr. Selçuk KAYAALP Caddesi No:34 YAĞLIDERE/GİRESUN
b) Telefon ve faks numarası : 4546712121 - 4546712125
c) Elektronik Posta Adresi : giresundhs10@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Mal Alımı - 41 KALEM (GIDA MALZEMESİ VE DÖKME PROPAN GAZI LPG (45 KG MUTFAK TÜPÜ) )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Yağlıdere Devlet Hastanesi Mutfağı
c) Teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren 31/12/2017 tarihine kadardır. Mal/mallar teknik şartnamede ve idari şartnamede belirtilen şartlarda peyder pey olarak teslim edilecektir. Hastanenin sipariş yazılarına istinaden yazının tebliğini takip eden 5 (beş) gün içerisinde yüklenici teslimi gerçekleştirecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Yağlıdere Devlet Hastanesi Dr. Selçuk KAYAALP Caddesi No:34 - YAĞLIDERE / GİRESUN
b) Tarihi ve saati : 01.12.2016 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

ihalenin 41. Kalemine Teklife verecek istekli firmaların yetkili satıcı olduğunu gösterir belgeyi ihale dosyasında sunacaklardır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı YAĞLIDERE İLÇE HASTANESİ SATINALMA BİRİMİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Yağlıdere Devlet Hastanesi Dr. Selçuk KAYAALP Caddesi No:34 - YAĞLIDERE / GİRESUN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
KÜP ŞEKER 60 kilogram
TOZ ŞEKER 250 kilogram
KURU ÜZÜM 50 kilogram
KURU FASÜLYE 350 kilogram
KURU KAYISI 30 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 450 kilogram
NOHUTLAR 350 kilogram
PİRİNÇLER 950 kilogram
BULGURLAR 750 kilogram
MAKARNALAR 400 kilogram
BUĞDAY UNLARI 20 kilogram
YEMEKLİK TUZ 50 kilogram
KARABİBER 5 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 10 kilogram
NANE 10 kilogram
KADAYIF 70 kilogram
ÇAY 80 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 50 kilogram
TEL ŞEHRİYE 50 kilogram
DOMATES SALÇASI 450 kilogram
HELVALAR (PİKNİK TAHİN HELVA) 1.000 adet
KURU SOĞAN 750 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 750 kilogram
TEREYAĞI 150 kilogram
BEYAZ PEYNİR 300 kilogram
KAŞAR PEYNİR 300 kilogram
ÜÇGEN PEYNİR 1.000 adet
YUMURTA 2.000 adet
PATATES 2.000 kilogram
YOĞURT 2.250 kilogram
TURŞU 200 kilogram
ÇİKOLATALAR (PİKNİK) 1.000 adet
BALLAR VE POLENLER (PİKNİK) 1.000 adet
REÇELLER (PİKNİK) 1.000 adet
ZEYTİNLER 170 kilogram
TEREYAĞ (PİKNİK) 1.000 adet
KEMİKSİZ ET (SIĞIR ETİ) 1.350 kilogram
TAVUK BUT 600 kilogram
TAVUK GÖĞÜS 300 kilogram
EKMEKLER 2.500 kilogram
DÖKME PROPAN GAZI LPG (MUTFAK TÜPÜ) 45 KG 40 adet