İhale Kayıt Numarası | : | 2013/133612 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Evliya Çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10.Km.KÜTAHYA 43100 MERKEZ KÜTAHYA MERKEZ/KÜTAHYA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2742653022 - 2742653021 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | khb43@saglik.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Emet Devlet Hastanesi Yemekhane Deposuna |
c) Teslim tarihi | : | 01.01.2014 tarihinde başlayacak 31.12.2014 tarihinde sona erecektir. Sözleşme Süresi İçerisinde Hastane İdaresi ihtiyaç duydukça firmaların üzerinde kalan malzemeden talep edecektir. İhtiyaç miktarını ilgili firmaya bildirecek, firma istenilen miktarı 1 (bir) Gün İçerisinde Hastanemiz yemekhane deposuna teslim edilecektir |
a) Yapılacağı yer | : | D.P.Ü.Merkez Kampüsü Evliya Çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10.Km. Merkez-KÜTAHYA |
b) Tarihi ve saati | : | 05.11.2013 - 10:00 |
İhaleye iştirak edecek isteklilerin her bir kalem için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı' ndan alınan Çalışma İzin Belgesi veya yetkili bir firmanın satış temsilcisi olduğuna dair belge, et ürünleriyle ilgili iştirakçilerin Et Kombine Tesisleri olması veya üretim tesisleri bulunan firmanın satış mümessili olduğuna dair belgenin aslı veya noter tastikli suretlerini ihale zarfı içerisinde vermeleri gerekmektedir.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyim belgeleri: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin
% 15 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş
deneyimini gösteren
belgeler. |
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu, c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
d) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi, e) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.
İsteklinin imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edecektir |
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
Her bir kısımdaki kalemler için teknik şartnameye cevap ve açıklamaları belge şeklinde sunulacaktır.İstekliler aşağıda belirtilen kısımlara ait ürünlerden minimum orjinal ambalajlarında 1 er ürün getirip ihale komisyonuna sunacaklardır. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. Kamu Veya Özel Sektörde Et Ve Et Ürünleri, Süt Ve Süt Ürünleri, Kuru Gıda Alımı Satımı Ve Pazarlaması Yapmış Olmak Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
DOMATES | 700 | KG |
SALATALIK | 300 | KG |
ÇARLİSTONBİBER | 300 | KG |
HAVUÇ | 150 | KG |
MARUL | 400 | KG |
KIRMIZILAHANA | 200 | KG |
MAYDANOZ | 250 | BAĞ |
TURP | 50 | KG |
ÜZÜM | 650 | KG |
TAZEKABAK | 300 | KG |
PATLICAN | 1.200 | KG |
PIRASA | 250 | KG |
TAZEFASULYE | 700 | KG |
KARNABAHAR | 150 | KG |
KURUSOĞAN | 700 | KG |
PATATES | 1.500 | KG |
ÇİLEK | 300 | KG |
KİRAZ | 600 | KG |
YENİDÜNYA | 250 | KG |
KAYISI | 200 | KG |
KARPUZ | 1.200 | KG |
KAVUN | 1.000 | KG |
ELMA | 2.000 | KG |
PORTAKAL | 2.000 | KG |
ŞEFTALİ | 600 | KG |
YERLİMUZ | 1.500 | KG |
LİMON | 250 | KG |
MANDALİNA | 500 | KG |
ISPANAK | 400 | KG |
DOLMALIKBİBER | 250 | KG |
YUMURTA | 9.000 | ADET |
SARIMSAK | 20 | KG |
TAZEKIRMIZI BİBER | 250 | KG |
BULGUR | 400 | KG |
TAHİNHELVA | 200 | KG |
ÇAY | 56 | KG |
BARBUNYA | 100 | KG |
KURUFASULYE | 300 | KG |
KARABİBER | 20 | KG |
KIRMIZIPUL BİBER | 30 | KG |
KİMYON | 5 | KG |
MAKARNA | 500 | KG |
KIRMIZIMERCİMEK | 200 | KG |
PİRİNÇ | 1.300 | KG |
SALÇA | 700 | KG |
ŞEHRİYEARPA | 50 | KG |
ŞEHRİYETEL | 30 | KG |
ZEYTİN | 450 | KG |
ÇİÇEKYAĞI | 1.310 | KG |
ZEYTİNYAĞI | 250 | KG |
MARGARİNYAĞI | 120 | KG |
KONSERVEBEZELYE | 320 | KG |
NOHUT | 150 | KG |
ÜÇGENPEYNİR 25/1 GR | 12.000 | ADET |
PİKNİKREÇEL 20/1 GR | 9.000 | ADET |
PİKNİKBAL 20/1 GR | 9.000 | ADET |
PİKNİKKAHVALTILIK TEREYAĞ 15/1 GR | 18.000 | ADET |
PİKNİKÇİKOLATA 20/1 GR | 5.000 | ADET |
TUZOT | 600 | ADET |
MEYVESUYU 200/1 GR | 5.000 | ADET |
KEK35/1 GR | 5.000 | ADET |
TOZŞEKER | 100 | KG |
İKİLİSARMA KÜP ŞEKER | 500 | KG |
UN1/1 | 200 | KG |
TURŞUKARIŞIK | 100 | KG |
TUZİYOTLU | 250 | KG |
KEMİKSİZDANA ETİ | 3.000 | KG |
TAVUKBAGET | 800 | KG |
TAVUKİNCİK | 800 | KG |
TAVUKGÖGÜS | 800 | KG |
TAVUKKANAT | 800 | KG |
EKMEK | 15.000 | KG |
SÜT1/200 GR | 4.000 | ADET |
YOĞURT1/200 GR | 10.000 | ADET |
BEYAZPEYNİR | 340 | KG |
AYRAN1/200 GR | 10.000 | ADET |
TEREYAĞI | 60 | KG |
KAŞARPEYNİR | 100 | KG |
ALABALIK | 1.500 | KG |