• İhale No
    1593324
  • İhale Adı
    Gıda Ürünleri Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    17 Mart 2018 14:00
  • İdare
    Kilis Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Kilis
  • İşin İli
    Kilis
  • Yayın Tarihi
    13 Nisan 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

Metin Kutusu: KİLİS DEMET HASTANESİ - KİLİS DH 22 D SATINALMA BİRİNE
12 04'201S 16:15 - 52446582 - 949 -E.213
lllllllllll
0006708S114
KİLİS VALİLİCİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Kilis Devlet Hastanesi

 

 

 

 

 

Sayı : 35277066-949

Konu : 7 Kalem Gıda Malzemesi Alım İşi

Müdürlüğümüze bağlı Kilis Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı belirtilen malzemelerin/işin alımı 4734 sayılı Kamu İhaleleri Kanunu'nun 22. maddesinin (d) bendi hükmüne göre yapılacaktır.

Aşağıda cins ve miktarı belirtilen malzemeleri ne kadar bedelle verebileceğiniz hususundaki teklif mektubunuzu en geç 17 / 03 / 2018 günü saat 14: 00 ’e kadar Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına gönderilmesini rica ederim.

İdari Şartlar;

1.    Satın almadan doğan tüm masraflar satıcıya aittir. KDV ise Müdürlüğümüze aittir.

2.    Adı geçen iş için ayrıca nakliye, kargo, montaj vb. hiçbir ücret ödenmeyecektir.

3.    Mal/hizmet bedeli, teslimatın bitirilip muayene komisyonunca kabul edildiği tarihten itibaren İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimince 2018 mali yılı Döner Sermaye Bütçesinden bütçe imkânları doğrultusunda en geç 120 (yüz yirmi) gün içerisinde ödenecektir.

4.    Teklifler genel yekün/kısmi teklif üzerinden değerlendirilecektir.

5.    Teklif mektubunun yukarıda belirtilen tarihte, mesai bitiminden önce Satın Alma Birimimize kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi, edilememesi halinde 0 348 814 10 15 no lu telefona faks edilmesi veya ki/isdevlethastanesifa gmail.com adresine mail gönderilmesi ve daha sonra teklif mektubunun aslının gönderilmesini rica ederim.

6.    Söz konusu Teklif mektubuna ve Teknik Şartnamesine http://kilisism.saulik.aov.tr web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

7.    Teknik şartname ektedir.

Mehmet TATLICI Hastane İdari Mali İşi. Müd.

S.

N

Cinsi

Miktarı

Birim

UBB/SUT/MARKA

Birim

Fiyatı

Toplam

Tutarı

1

MAKARNA

350

KG

 

 

 

2

DOMATES SALÇASI

250

KG

 

 

 

3

İYOTLU TUZ

125

KG

 

 

 

4

PİRİNÇ UNU

10

KG

 

 

 

5

LİMON SOSU

50

ADET

 

 

 

6

SİYAH ZEYTİN

150

KG

 

 

 

7

YEŞİL ZEYTİN

100

KG

 

 

 

Toplam (KDV Hariçtir)

 

 

Klilis Devlet Hastanesi - Doğrudan Temin Birimi                                                                                                      Abdullah Gül Bulv.Çevre Yolu Üzeri, Merkez/Kilis

Tel: 0348 822 11 11 Dahili: 1872 Faks: 0348 814 10 15                                                                                              e-posta : kilisdevlethastanesi@gmail.com

Irt: HAKAN BOZOĞLU

Evrakın elektronik imzalı sureline http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden ed2c686c-23b6-4c41-885b-e23d05n0b808 kodu ile erişebilirsiniz. Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

1.    MAKARNA (MUHTELİF): 350 KG

1.     Kirlenmiş, küflii, canlı-cansız, kurtlu, böcekli veya bunlara ait izler ve zararlar bulunmayacak kendine has renk, koku ve tatta olacak. Yeni sene ürünü olacaktır.

2.     Nem oranı en fazla % 13 olmalıdır. Yabancı koku ve tat olmayacak, boya bulunmayacak, pişirilmeden evvel veya sonra çiğnendiği zaman ekşi lezzetli ve kötü kokuda olmayacak.

3.     Kaynar suya atılıp kaynatıldığında en çok 20 dk. pişirilecek ve piştiği zaman kaygan, parlak görünümde olacak ve dağıtmayacaktır.

4.     Ambalaj üzerinde firmanın adı, markası, içeriği, imal ve son kullanma tarihi bulunacak.

5.     İstekler muhtelif cinsler üzerinden ve orijinal paket ambalajlarıyla 5 kg olarak teslim edilecektir.

6.     Ambalajları, ürünü sıcaklık değişimleri, hava, nem, ışık vb olumsuz dış etkenlerden koruyacak nitelikte olmalı ve ürünün bileşiminde istenmeyen değişikliklere ve organoleptik özelliklerinde bozulmalara yol açmamalı, ürün ile etkileşim göstermemelidir.

7.     Makarna (ince kesme, burgu, spagetti, fırın makarna, makarna mantı, erişte vb.) verilen siparişte belirlenecektir. Ambalaj üzerinde delik ve benzeri aşınmalar olmayacaktır.

8.     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nm izniyle üretilmiş, gıda kodeksine uygun olmalıdır.

2.    DOMATFç SALÇASI: 250 KG

1.   Konsantre, tipine uygun kırmızı renkte ve kıvamda, kendine has koku ve tatta olacak, yabancı koku ve yanık tat, siyah lekeler bulunmayacak.

2.    Domatesten başka cins sebze, meyve ve enzimlerini bulundurmamalıdır.

3.    İçinde yabancı madde, çekirdek, lif bulunmayacak, küflenmemiş olacak, tuz miktarı % 5’i geçmeyecek.

4.    Salçaların dolu'nl: oranı % 90’dan az olmayacaktır.

5.    Salçanın brix oranı % 28-30 olmalıdır.

6.    Kutular mekani' tesirle biçimleri bozulmamış, bombesiz, sızıntısız ve passız olacak, delik, deşik ve çatlak ' Tİn pas lekeleri olmayacak.

7.    5 kg'lık orijinal ambalajlarda getirilecek ve net ağırlık üzerinden alınacaktır.

8.    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile Türk Gıda Kodeksinin ilgili tebliğine uygun olarak üretilmiş olacaktır.

9.    Domates salçası •• -nk kriteri açısından yemeklerde denenecek, istenilen rengi vermeyen salça brix oranı "üsa dahi kabul edilmeyecektir

10. Ambalajla rüı i sıcaklık değişimleri, hava, nem, ışık vb olumsuz dış etkenlerden koruyacak nit< :':ıe olmalı ve ürünün bileşiminde istenmeyen değişikliklere ve organoleptik ö 'üçlerinde bozulmalara yol açmamalı, ürün ile etkileşim göstermemelidir. Ayrıca taşıma, c! ;>olama koşullarına dayanıklı ve istiflemeye uygun olmalıdır.

3. İYOTLU Tl 125 KG

1.   İyotlu olacakı ir.

2.    Kendine has in   .! - "rfiniişte ve tatta olacaktır, içinde yabancı madde bulunmayacaktır.

3.    Nemlenmiş ve 1 . iniş olmayacaktır. Gıda maddeleri tiizüğünce katılması uygun görülen maddeler dişine: zararsız yabancı madde bulunmayacak.

4.    Sofra tuzu iri o1     ivip, ince ve homojen yapıda olacaktır.

5.    Sofra tuzunda .  t : <’ ku oranında potasyum iyodat bulunmalıdır.

aV

6.    Rutubet miktari en fazla % 3,2 olacaktır.

7.    En fazla 1,5 kg'lık orijinal paketlerde teslim alınacaktır.

8.    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile Türk Gıda Kodeksinin ilgili tebliğine uygun olarak üretilmiş olacaktır.

9.    Ambalaj üzerinde üretici firmanın adı, adresi, içeriği, üretim ve son kullanma tarihleri

olacaktır.

4. PİRİNÇ UNU: 10 KG

1.   Kendine özgü tat, renk ve kokuda olmalıdır.Acıma,ekşime,küflenme vb. yabancı tat ve koku bulunmamalıdır.İçinde canlı- cansız kurt, böcek, çöp vs. bulunmamalıdır.Açık ve ambalajsız un kuruma kabul edilmeyecektir.

2.    Pirinçten yapılmış olacak, rengi beyaz ve temiz olacaktır.

3.    Nem oranı % 4 olacaktır.

4.    Uygun maddeden yapılmış 1 kg lık ambalajlarda getirilecektir. Ambalaj üzerinde üretici firmanın adı, adresi, net ağırlığı, son kullanma tarihi olmalıdır.ambalaj üzerinde çamur, kirlilik, yırtık, delik olmamalıdır.

5.    Üretici firmanın 5179 sayılı kanun ve bu kanuna göre çıkarılmış olan yönetmelik, tebliğ/tebliğlere göre üretim yapacağına dair Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından aldığı gıda üretim izin belgesi olmalıdır.

5. LİMON SOSU: 50 ADET

1.    1 litrelik kilitli kapaklı şişelerde olacak, adet olarak alınacaktır.

2.    Şişe kapaklarında koruma jelatini bulunacaktır.

3.    İçinde küf ve benzeri maddeler içermeyecek.*

4.    Homojen görüntüde olacak kendine has tat, koku ve renkte olacak. Ambalaj üzerinde çöküntü yırtık delik ve benzeri olmayacak.

5.    Ambalaj üzerinde ürün adı, cinsi, ağırlığı, üretim ve son kullanma tarihi vb. yazılı olacak.

6.    Gıda, I'arım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile Türk Gıda Kodeksinin ilgili tebliğine uygun olarak üretilmiş olacaktır.

6. SİYAH ZEYTİN: 150 KG

1.   Temiz ve sağlam olacak. Yabancı tat ve koku içermeyecek, kendine özgü tat ve kokuda olacaktır. Ezik, ekşi, acı, çürük, küflü ve kötü kokulu olmayacak.

2.    Siyah zeytinin tuz oranı en fazla % 7-8 olmalıdır.

3.    Zeytinlerin 1 kg’ında 260-290 adet zeytin olacaktır.

4.    Ambalajı temiz olacak, paslı, ezik, bombeli olmayacak. Ambalaj üzerinde gerekli bilgiler okunaklı ve silinmeyecek şekilde yazılmış olacak.

5.    Grup ve tipine uygun hoş yeme olgunluğunda ve yenilebilecek özellikte olacak.

6.    Taneler bütün, etli olacak ve çekirdekleri iri olmayacaktır. Böcek yenikli olmayacak. İyi terbiye edilmiş olacak.

7.    Siyah zeytin sele tipi olacaktır.

8.    Orijinal ambalajlarda getirilecek ve muayene komisyonu tarafından süzme ağırlık (susuz

net ağırlık) üzerinden alınacaktır.


 

 

 

9.    Gıda. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile Türk Gıda Kodeksinin ilgili tebliğine uygun olarak üretilmiş olacaktır

7.  YEŞİL ZEYTİN: lüü KG

1.   Temiz ve sağlam olacak. Yabancı tat ve koku içermeyecek, kendine özgü tat ve kokuda olacaktır. Ezik, ek i. acı. çürük, küflü ve kötü kokulu olmayacak.

2.    Yeşil zeytinin tır/ ora:ıı cn fazla % 5-7 olmalıdır.

3.    Zeytinlerin 1 kg' mda 260-290 adet zeytin olacaktır.

4.    Ambalajı temiz olacak, paslı, ezik, bombeli olmayacak. Ambalaj üzerinde gerekli bilgiler okunaklı ve silinmeyecek şekilde yazılmış olacak.

5.    Grup ve tipine uygun hoş yeme olgunluğunda ve yenilebilecek özellikte olacak.

6.    Taneler bütüıı. etli olacak ve çekirdekleri iri olmayacaktır. Böcek yenikli olmayacak. İyi terbiye edilmiş o';1 -ak.

7.    Yeşil zeytin sahanım tipinde olacaktır. Salamura suyunda bulanıklaşma, salyalarıma, esmerleşme o! may .eak11r.

8.    Orijinal ambalajlarda getirilecek ve muayene komisyonu tarafından süzme ağırlık (susuz net ağırlık) v -rin !en alınacaktır.

9.    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nm izni ile Türk Gıda Kodeksinin ilgili tebliğine uygun olanı1 üretilmiş olacaktır.


N ermin ÖZC AN


Semanur TÜRKMEN


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim