• İhale No
    2015/156599
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Aralık 2015 13:30
  • İdare
    Kastamonu Tosya Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Kastamonu
  • İşin İli
    Kastamonu
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    26 Kasım 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ -TOSYA SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Muhtelif Yiyecek Malzemesi Alımı(Muhtelif Kuru Gıda,Kemiksiz Dana Eti,Muhtelif Tavuk Eti) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/156599
1-İdarenin
a) Adresi : Dilküşah Mh. Kastamonu Cd. 2 37300 TOSYA/KASTAMONU
b) Telefon ve faks numarası : 3663131931 - 3663136322
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Kemiksiz Dana Eti Alımı 1(Bir) Kalem Muhtelif Tavuk Eti Alımı 3(üç) Kalem Muhtelif Kuru Gıda(Yiyecek+İçecekler 59(Elli dokuz) Kalem
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Tosya Devlet Hastanesi ambarı ve mutfağı.Ürünler sözleşme süresi içerisinde peyder pey Hastanemizin ihtiyacı doğrultusunda mesai içerisinde Hastane Müdür yardımcısı, Diyetisyen, Ambar memuru, Baş aşçı tarafından teslim alınacaktır. Hafta sonu teslim edilmesi gereken ürünler cuma günü mesai bitimine kadar teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Tosya Devlet Hastanesi Mutfağı ve Ambarı/Ürünler Hastanemizin isteği doğrultusunda pey der pey teslim alınacaktır. 31.12.2016 tarihine kadar. Hastanemiz ihtiyacı yüklenici firmaya yazılı ve sözlü olarak bildirilecek,Yüklenici istenen ürünleri Kurumumuz mutfağına veya ambarına 3(Üç) iş günü içeriside teslim edilecektir.Ürünler mesai saatleri içerisinde teslim edilecek olup, Hafta sonu teslim edilmesi gereken ürünler cuma günü mesai saatleri içerisinde, Resmi bayram tatillerinde de son mesai günü Hastanemiz Müdür Yardımcısı, Diyetisyen, Ambar Memuru ve Baş Aşçı tarafından teslim alınacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Yeni Hastane Binası Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 30.12.2015 - 13:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Kastamonu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tosya Devlet Hastanesi Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kastamonu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tosya Devlet Hastanesi Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Tavuk Baget 1.500 kilogram
Tavuk kemiksiz derisiz fleto 1.500 kilogram
Tavuk kemiksiz derili fleto 2.000 kilogram
ÇAY 150 kilogram
TOZ ŞEKER 1.500 kilogram
TUZLAR 200 kilogram
STİCK TUZ(1 GR) 50 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 3.000 kilogram
ZEYTİN YAĞI 250 kilogram
NOHUT 500 kilogram
BARBUNYA KURU 200 kilogram
KURU FASÜLYE 600 kilogram
PİRİNÇ 3.500 kilogram
BULGUR 800 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 200 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 250 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 50 kilogram
MAKARNA 1.000 kilogram
BUĞDAY UNLARI 250 kilogram
TURŞULAR 250 kilogram
ZEYTİN-NORMAL 500 kilogram
ZEYTİN-YEŞİL 100 kilogram
KAHVALTILIK BAL(20 GR) 6.000 adet
KAHVALTILIK REÇEL (20 GR) 8.000 adet
HELVA(80 GR) 1.000 adet
KAHVALTILIK KREM PEYNİR (15 GR) 8.000 adet
KAHVALTILIK TAHİN PEKMEZ (15 GR) 4.000 adet
KAHVALTILIK TEREYAĞI(15 GR) 8.000 adet
KAHVALTILIK ÇİKOLATA FINDIK EZMESİ(20 GR) 5.000 adet
BEYAZ PEYNİR- NORMAL TUZLU 800 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 300 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 40 kilogram
KURU ÜZÜM 60 kilogram
KURU KAYISI 60 kilogram
KURU İNCİR 50 kilogram
İRMİK 50 kilogram
CEVİZİÇİ 50 kilogram
FINDIKİÇİ 10 kilogram
KARBONAT 3 kilogram
KIRMIZI PULBİBER 30 kilogram
KİMYON 20 kilogram
DOMATES SALÇASI 1.200 kilogram
BUĞDAY(AŞURELİK) 15 kilogram
MARGARİN 300 kilogram
KONSERVE BEZELYE 1.200 kilogram
KONSERVE TAZE FASÜLYE 800 kilogram
YUMURTA 14.000 adet
YUFKA 800 kilogram
KADAYIF 150 kilogram
AÇIK YOĞURT 4.000 kilogram
KUTU YOĞURT(200 GR) 8.000 adet
AYRAN(200 ML) 8.000 adet
PAKET SÜT(1 LT) 400 adet
PAKET SÜT(200 ML) 3.000 adet
ŞEKERPARE 30 kilogram
MİLFÖY HAMURU 100 kilogram
DONDURMA(100 GR) 1.250 adet
BARDAK SU(200 CC) 90.000 adet
LİMON SUYU 50 kilogram
PUDİNG(150 GR) 150 adet
DİYET ZEYTİN 50 kilogram
DİYET PEYNİR 50 kilogram
Kemiksiz Dana Eti 4.000 kilogram