• İhale No
    2015/170186
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Aralık 2015 10:00
  • İdare
    KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    07 Aralık 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KURU GIDA,BAHARAT VE DONDURULMUŞ GIDA ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/170186
1-İdarenin
a) Adresi : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 YAHŞİHAN/KIRIKKALE
b) Telefon ve faks numarası : 3183335000-5753 - 3182252495-3182252819
c) Elektronik Posta Adresi : gozuyukari@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 3 kısım 85 kalem Kuru Gıda, Baharat ve Dondurulmuş Gıda Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE
c) Teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 365 takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 5 gün içerisinde yüklenici İşe başlayacaktır. İdarenin faks veya telefon veya acil durumlarda sözlü olarak siparişleri çekildikten sonra 3 gün içerisinde teknik şartnameye uygun malzeme teslimi gerçekleştirecektir. Teknik şartnameye uygun ve süresinde malzeme teslim edilmemesi durumunda sözleşme bedeli üzerinden günlük %1 oranında ceza uygulanacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE)TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 29.12.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Kuru Gıda, Baharat, Dondurulmuş Gıda, Tatlılar ve Süt ürünleri malzemeleri için Aday veya İstekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği İşletme Kayıt Belgesi veya İşletme Onay belgesi aranacak ve ihale dosyasında sunulacaktır. İstenen bu belgelerin aslı veya noter tasdikli sureti ihale dosyasında bulunmalıdır. İhale dosyasında sunulan işletme kayıt-onay belgeleri ile getirilen numuneler birbirleri ile aynı olmalıdır, Farklı olan firmanın teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Kısımlar için teklif verecek firmalar vermeyi taahhüt ettikleri ürünlerin numunelerini ihale günü ve saatine kadar firmalar tarafından hazırlanacak numune teslim tutanağı ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi birimine teslim edilecektir.Numunesi olmayan veya numunesi eksik olan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.Firmalar taahhüt ettikleri tüm ürünler için Kuru Gıda kısmı için 5'er kg'lık numune, Baharat kısmı için 1'er kg'lık numune ve dondurulmuş gıda kısmı için ise 2,5 kğ'lık orjinal poşetlerinde veya orijinal paketlerinde veya orjinal kaplarında ve üzerlerinde numunelerin cinsi, nosu üretici firma adı ve taahhüt ettiği ürünün markası, numuneyi veren firma adı vb bilgiler yer alacaktır. Numuneler teknik şartnameye uygunluğunun yanı sıra kalite, lezzet vb özellikler açısından gerektiğinde pişirilerek değerlendirilecektir. Numunelerin tamamı uygun bulunan firmaların fiyat teklifleri değerlendirilmeye alınacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kuru Gıda Alımı ile ilgili işler benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 () takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
süt (200 ml) 60.000 adet
süt (1000 ml) 11.000 adet
Kaşar Peyniri (1 kğ`lık) 500 kilogram
lor peyniri (1 kg lık paket) 500 kilogram
Üçgen light peynir (12.5 gr) 60.000 adet
iç bezelye(5 kg lık teneke) 1.250 adet
Domates Salçası (5 kğ`lık teneke) 1.250 adet
Karışık Turşu(10 kğ`lık) 2.500 kilogram
siyah zeytin (20 gr`lık paket) 75.000 adet
Tereyağ (10 gr) 100.000 adet
Kahvaltılık Beyaz Peynir(20 gr) 100.000 adet
Poşet reçel(20 gr) 80.000 adet
Diyabetik reçel (20 gr) 30.000 adet
Poşet Bal(20 gr) 80.000 adet
Kahvaltılık fındık ezmesi (20 gr) 50.000 adet
Paket Tahin helvası (40 gr`lık) 30.000 adet
Poşet tahinli pekmez (30 gr) 20.000 adet
üçlü çay seti (1 ADET 2 GR.SÜZEN POŞET SİYAH ÇAY, 1 ADET KAĞIT SARGILI 6 GR. ŞEKER, 1 ADET PLASTİK KARIŞTIRICI, HEPSİ BİR POŞET İÇERİSİNDE) 80.000 adet
toz şeker(25 kg lık) 4.000 kilogram
Ayçiçek yağı(18 kğ`lık teneke) 850 adet
zeytinyağı yağı (5 Kg lık teneke) 150 adet
Kahvaltılık margarin(250 GR) 2.600 adet
Buğday Unu (10 kğ`lık) 2.500 kilogram
Nişasta(1 kğ lık) 350 kilogram
pilavlık pirinç(25 kg lık) 9.000 kilogram
Glutensiz Un(500 gr`lık) 5 kilogram
Mısır Unu(1 kğ lık) 250 kilogram
makarna(5 kg lık) 6.000 kilogram
şehriye(5 kg lık) 2.500 kilogram
Aşurelik Buğday(25 kğ lık) 600 kilogram
kuru nohut(50 kg lık) 1.500 kilogram
bulgur(25 kg lık) 6.000 kilogram
kırmızı mercimek(25 kg lık) 4.000 kilogram
yeşil mercimek(25 kg lık) 750 kilogram
Kuru fasulye(50 kğ`lık) 1.500 kilogram
Kuru barbunya fasulye (25 kğ`lık) 500 kilogram
pul biber(1 kg lık) 150 kilogram
Kara Biber(1 kğ`LIK) 50 kilogram
Kuru nane(1 kğ`lık) 50 kilogram
Zerdeçal 15 kilogram
Köri 50 kilogram
Kimyon(1 kğ`lık) 50 kilogram
kuş üzümü(5 kğ`lık) 100 kilogram
Kuru üzüm (5 kğ`lık) 250 kilogram
H.Cevizi(1 kğ`lık) 50 kilogram
Fındık içi(1 kğ`lık) 250 kilogram
K.İncir(1 kğ`lık) 150 kilogram
Ceviz içi (1 kğ`lık) 200 kilogram
kuru kayısı(5 kğ`lık) 250 kilogram
sirke(1 lt`lik) 250 litre
şekerpare tatlısı (500 gr lık) 400 kilogram
Kemalpaşa Tatlısı(500 gr`lık) 400 kilogram
limon suyu (1 lt lik) 300 litre
karbonat (15 gr lık paketlerde) 5 kilogram
susam(1 kg lık) 40 kilogram
toz tarhana (5 kg lık) 750 kilogram
İrmik(5 kğ`lık) 500 kilogram
Galeta unu (500 gr lık) 300 kilogram
Vanilya(10 gr`lık paketlerde) 200 adet
Kekik (1 kğ lık) 25 kilogram
Acı toz kırmızı biber(1 kğ lık) 150 kilogram
tarçın 10 kilogram
sofra tuzu (iyotlu-billur, 750 gr lık) 1.000 kilogram
GÜLLAÇ 150 kilogram
TAVUK BULYON 250 kilogram
ET BULYON 250 kilogram
toz kakao 150 kilogram
karanfil 5 kilogram
nar ekşisi 400 adet
dolmalık fıstık 50 kilogram
sebzeli çeşni 100 kilogram
cevizli baklava 400 kilogram
Tulumba tatlısı 400 kilogram
fasulye donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 2.000 kilogram
MİX 3 LÜ BİBER DONMUŞ (5 KĞ`LIK AMBALAŞLARDA) 500 kilogram
bamya donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 1.500 kilogram
ıspanak donmuş (10 kg lık ambalajlarda ) 1.500 kilogram
vişne donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 600 kilogram
mısır donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 200 kilogram
BROKOLİ donmuş (2,5 kg lıık ambalajlarda) 500 kilogram
brüksel lahanası donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 250 kilogram
PARMAK PATATES DONMUŞ (5 KĞ`LIK AMBALAJLARDA) 2.000 kilogram
milföy hamuru 2.500 kilogram
mezgit fleto donmuş (2,5 lık ambalajlarda) 3.000 kilogram
Mantı Donmuş (5 kğ`lık ambalajlarda) 1.000 kilogram