• İhale No
    2016/441784
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    16 Kasım 2016 11:00
  • İdare
    BURDUR BELEDİYESİ HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Burdur
  • İşin İli
    Burdur
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    01 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

BURDUR BELEDİYESİ HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ

2017 YILI YEMEK MALZEMESİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/441784
1-İdarenin
a) Adresi : Burdur Belediye Başkanlığı Huzurevi Müdürlüğü Çeşmedamı Mah. Atabey Cad. No:1 MERKEZ BURDUR BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482321348 - 2482335394
c) Elektronik Posta Adresi : belediye@burdur-bld.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN İHTİYACI OLAN 5 KISIM 114 KALEM YEMEK MALZEMESİ ALIMI KURU GIDA :55 KALEM YAŞ SEBZE VE MEYVE : 40 KALEM BEYAZ ET VE ÜRÜNLERİ :8 KALEM KIRMIZI ET : 2 KALEM SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ : 9 KALEM
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇEŞMEDAMI MAH. ATABEY CADDESİ NO:1 MERKEZ/BURDUR
c) Teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 365 takvim günüdür. İDAREMİZİN GEREKSİNİMLERİ DOĞRULTUSUNDA İHTİYAÇ BİLDİRİMİ YAPILARAK 01-01-2017 TARİHİNDEN 31-12-2017 TARİHİNE KADAR PEYDER PEY TESLİM ALINACAKTIR.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZAR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:9 -3. KAT İHALE SALONU MERKEZ/BURDUR
b) Tarihi ve saati : 16.11.2016 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

KIRMIZ ET VE BEYAZ ET,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İÇİN 1- YÜKLENİCİ FİRMA ÜRETİCİ İSE 2017 YILI İÇİN GEÇERLİĞİ OLAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YÜKLENİCİ FİRMA ADINA ALINMIŞ "KAYIT VE ONAY BELGESİ" 2- YÜKLENİCİ FİRMA SATICI İSE; HAZIRLANACAK VE DAĞITILACAK GIDAYI ÜRETEN FİRMA ADINA, 2017 YILI İÇİN GEÇERLİĞİ OLAN, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINMIŞ "KAYIT VE ONAY BELGESİ"


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜÇEŞMEDAMI MAH. ATABEY CADDESİ NO:1 MERKEZ/BURDUR adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZAR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:9 -3. KAT İHALE SALONU MERKEZ/BURDUR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 () takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AYÇİÇEK YAĞI 1.000 kilogram
BAL PİKNİK (20 KG) 3.640 adet
BULGUR 700 kilogram
ÇAY 260 kilogram
FISTIK İÇİ 20 kilogram
BARBUNYA 125 kilogram
İRMİK 125 kilogram
İYOTLU SOFRA TUZU 150 kilogram
KADAYIF 100 adet
KARABİBER 8 kilogram
PUL BİBER 8 kilogram
KONSERVE SEBZE(5 KG`LIK) 200 adet
KURU FASULYE 200 kilogram
KURU KAYISI 40 kilogram
KURU ÜZÜM 35 kilogram
MAKARNA 500 kilogram
MARGARİN 96 paket
KEKİK 10 kilogram
MERCİMEK(KIRMIZI) 100 kilogram
MERCİMEK(SARI) 100 kilogram
MERCİMEK(YEŞİL) 75 kilogram
MEYVE SUYU (200 ML`LİK) 840 adet
MISIRÖZÜ YAĞI 700 kilogram
NİŞASTA 5 kilogram
NOHUT 250 kilogram
SALÇA 600 kilogram
ŞEHRİYE 250 kilogram
ŞEKERPARE 100 kilogram
TOZ ŞEKER 1.000 kilogram
TAHİN HELVA 125 kilogram
ZEYTİN 350 kilogram
ZEYTİN YAĞI 100 kilogram
TARHANA 125 kilogram
BUĞDAY UNU 75 kilogram
Mısır Unu 10 kilogram
BAKLAVALIK YUFKA 25 kilogram
BÖREKLİK YUFKA 150 kilogram
KARNIKARA BÖRÜLCE 50 kilogram
PİRİNÇ (PİLAVLIK) 750 kilogram
PİRİNÇ (KIRIK) 50 kilogram
REÇEL(VİŞNE-20 GR`LIK) 3.640 adet
NANE 8 kilogram
PUDİNG 300 paket
CEVİZ İÇİ 30 kilogram
ERİŞTE (PİLAVLIK) 200 kilogram
Sirke 20 kilogram
Küp Şeker 200 kilogram
KİMYON 8 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 50 kilogram
BULGUR (KÖFTELİK) 75 kilogram
TURŞU (SALATALIK-5 KG`LIK) 200 kilogram
TURŞU (BİBER-5 KG`LIK) 150 kilogram
REÇEL-PİKNİK(KAYISI 20 GR`LIK) 3.640 adet
REÇEL-PİKNİK(ÇİLEK-20 GR`LIK) 3.640 adet
ÇİKOLATA PİKNİK 20 GR`LIK 3.640 adet
TAZE BAKLA 25 kilogram
HAVUÇ 150 kilogram
ISPANAK 200 kilogram
KARNIBAHAR 200 kilogram
KİRAZ 100 kilogram
LAHANA(BEYAZ) 200 kilogram
LİMON 400 kilogram
MARUL 350 kilogram
MAYDANOZ 400 kilogram
PATATES 2.000 kilogram
PIRASA 250 kilogram
PORTAKAL 500 kilogram
SALATALIK 400 kilogram
SARIMSAK 30 kilogram
KURU SOĞAN 1.100 kilogram
TAZE FASULYE 250 kilogram
BAMYA (TAZE) 50 kilogram
SİVRİ BİBER 500 kilogram
DOMATES 2.000 kilogram
ELMA 600 kilogram
TAZE KABAK 400 kilogram
KARPUZ 700 kilogram
KAVUN 700 kilogram
PATLICAN 500 kilogram
ŞEFTALİ 240 kilogram
TAZE ÜZÜM 240 kilogram
DOLMALIK BİBER 150 kilogram
MUZ 250 kilogram
ARMUT 100 kilogram
DERE OTU 50 kilogram
TERE 40 kilogram
TAZE SOĞAN 40 kilogram
KIRMIZI LAHANA 40 kilogram
ACI (CİN) BİBER 20 kilogram
MANDALİNA 400 kilogram
TURP 75 kilogram
TAZE KAYISI 75 kilogram
ÇİLEK 50 kilogram
ERİK 70 kilogram
AYVA 40 kilogram
DANA KIYMA 800 kilogram
KUŞBAŞI ET 500 kilogram
TAVUK(BAGET) 300 kilogram
TAVUK(BUT) 600 kilogram
TAVUK(BONFİLE) 400 kilogram
BÜTÜN TAVUK 200 kilogram
TAVUK(KELEBEK) 100 kilogram
YUMURTA 7.500 adet
BALIK(HAMSİ) 500 kilogram
BALIK(ALABALIK) 250 kilogram
ÇİĞ SÜT 1.200 litre
SÜZME YOĞURT 850 kilogram
TAM YAĞLI TAZE KAŞAR PEYNİR 175 kilogram
TAZE BEYAZ PEYNİR (5 KGLIK) 600 kilogram
TAZE YOĞURT 1.750 kilogram
TEREYAĞ 150 kilogram
TULUM PEYNİRİ 150 kilogram
KÖY PEYNİRİ 150 kilogram
AYRAN 200 adet