• İhale No
    2016/509692
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Aralık 2016 10:00
  • İdare
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    25 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğüne Taze Sebze ve Meyve alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/509692
1-İdarenin
a) Adresi : AYAZAGA KAMPÜSÜ 34469 MASLAK SARIYER/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2122853983 - 2122857155
c) Elektronik Posta Adresi : sksbask@itu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 42 Kalem Taze Sebze ve Meyve.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İTÜ Ayazağa Yerleşkesi 75. Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi Yemekhanesi Merkez ambarına, istenen günlerde, istenen miktarlarda ve istenen çeşitlerde, iş günü ve iş saatlerinde en geç sabah saat 09:00'da teslim edilip istiflenecektir. Mallar yüklenici tarafından sevk edilecek, depolama ve istif için ayrıca ücret ödenmeyecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin noter tarafından tescil edilmesini müteakip 16.01.2017 tarihi itibariyle işe başlanıp, 30 Haziran 2017 tarihine kadar Teknik Şartnamenin 6.6. maddesine göre teslimat yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası Maslak/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 21.12.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekli Firma Yaş(Taze) Sebze ve Meyve işi ile uğraştığına dair İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğünden alacağı işyeri tahsis belgesini ibraz edecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası K:2 Maslak/İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası K:2 Maslak/İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Maydanoz 800 kilogram
Dereotu 150 kilogram
Taze Nane 50 kilogram
Taze fesleğen 30 kilogram
Roka 3.000 kilogram
Baş Salata 20.000 kilogram
Kırmızı Lolorosso 800 kilogram
Patates 50.000 kilogram
Kuru Soğan 20.000 kilogram
Domates 15.000 kilogram
Hıyar 10.000 kilogram
Sivri Biber 5.000 kilogram
Kırmızı Biber 2.000 kilogram
Dolmalık Biber 2.000 kilogram
Havuç 25.000 kilogram
Kereviz 3.000 kilogram
Kültür Mantarı 4.000 kilogram
Sarımsak 100 kilogram
Beyaz Baş Lahana 1.500 kilogram
Kırmızı Baş Lahana 2.500 kilogram
Brüksel Lahanası 500 kilogram
Bal Kabağı 500 kilogram
Yazlık Kabak 8.000 kilogram
Patlıcan 8.000 kilogram
Bostan Patlıcanı 1.000 kilogram
Pırasa 6.000 kilogram
Kırmızı Pancar 300 kilogram
Semizotu 600 kilogram
Turp 1.500 kilogram
Limon 3.500 kilogram
Çilek 2.000 kilogram
Yeşil Erik 6.000 kilogram
Malta Eriği 6.000 kilogram
Kiraz 4.000 kilogram
Elma 22.000 kilogram
Armut 2.000 kilogram
Mandalina 3.000 kilogram
Portakal 20.000 kilogram
Muz 2.000 kilogram
Kivi 500 kilogram
Kayısı 1.500 kilogram
Karpuz 4.000 kilogram