• İhale No
    2016/537427
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Aralık 2016 10:00
  • İdare
    HASAN DOĞAN Sevgi Evleri Yetişirme Yurdu - Karabük
  • İhale İli
    Karabük
  • İşin İli
    Karabük
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    08 Aralık 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YETİŞİRME YURDU- HASAN DOĞAN SEVGİ EVLERİ AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

2017 yılı 199 Kalem Kuru Gıda, Sebze ve Meyve ile Et ve Şarküteri Gıda Malzemesi alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/537427
1-İdarenin
a) Adresi : YENI MAHALLE ELFIREK CADDESI 11 78600 SAFRANBOLU/KARABÜK
b) Telefon ve faks numarası : 3707121197 - 3707128006
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2017 yılı 199 Kalem Kuru Gıda, Sebze ve Meyve ile Et ve Şarküteri Gıda Malzemesi alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Safranbolu Hasan Doğan Sevgi Evleri Müdürlüğü Ambar ve Depoları ile gerek görüldüğü durumlarda Kuruluş içindeki Yemekhaneye teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde peyder pey olmak üzere sözleşme bitim tarihine kadardır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Yeni Mahalle Elfirek Cad.No:11 Safranbolu / KARABÜK
b) Tarihi ve saati : 30.12.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 35 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektöre yapılan her türlü gıda malzemesi alımı benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Safranbolu Hasan Doğan Sevgi Evleri Müdürlüğü Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Hasan Doğan Sevgi Evleri Müdürlüğü (Yeni Mahalle Elfirek Cad.No:11 Safranbolu / KARABÜK) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ANANAS 150 kilogram
ARMUT 600 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 1.800 kilogram
AYRAN 3.500 adet
AYVA 250 kilogram
BAKLAVA 150 kilogram
BAKLAVA (Antep Sarması) 50 kilogram
BAL 2.500 adet
BAL KABAĞI 100 kilogram
BALIK(Alabalık) 100 kilogram
BALIK(Hamsi) 150 kilogram
BALIK(İstavrit) 80 kilogram
BALIK(Palamut) 100 kilogram
BALIK(Somon) 100 kilogram
BALIK(Uskumru) 100 kilogram
BİBER (Dolma) 150 kilogram
BİBER (Kapya) 150 kilogram
BİBER (Sivri) 240 kilogram
BÖREK(KIYMALI) 150 kilogram
BÖREK(PATATESLİ) 200 kilogram
BÖREK(PEYNİRLİ) 200 kilogram
BULGUR(köftelik ) 30 kilogram
BULGUR(Pilavlık ) 300 kilogram
CEVİZ İÇİ 30 kilogram
ÇAM FISTIĞI 5 kilogram
ÇAY 250 kilogram
ÇİĞ KÖFTE 100 kilogram
ÇİKOLATA 1.800 adet
ÇİKOLATA(Fındık Ezmesi) 100 kilogram
ÇİKOLATA(Fıstık Ezmesi) 100 kilogram
ÇİLEK 150 kilogram
ÇÖREK OTU 5 kilogram
DANA CİĞERİ 80 kilogram
DANA ETİ (Kemikli) 200 kilogram
DANA ETİ KIYMALIK 900 kilogram
DANA ETİ KUŞBAŞI 1.200 kilogram
DANA SUCUK 200 kilogram
DERE OTU 20 kilogram
DOMATES 1.200 kilogram
DOMATES SALÇASI 500 kilogram
DONDURMA 40 kilogram
EKMEK 20.000 adet
ELMA 700 kilogram
ERİK 150 kilogram
ERİŞTE 80 kilogram
FINDIKEZMESİ(Kahvaltılık) 5.000 adet
GALETA UNU 100 kilogram
GAZOZ 1.000 kilogram
GOFRET KREMALI 2.500 adet
GREYFURT 80 kilogram
HAMBURGER EKMEĞİ 200 adet
HAMBURGER KÖFTESİ 100 kilogram
HAVUÇ 450 kilogram
HAZIR DONDURULMUŞ PİZZA 150 kilogram
HAZIR MANTI 50 kilogram
HELVA(Cevizli yaz helva) 40 kilogram
HELVA(Fıstıklı) 50 kilogram
HELVA(Sade) 50 kilogram
HİNDİ 250 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 5 kilogram
HURMA 20 kilogram
ISPANAK 120 kilogram
İÇLİ PİDE (KIYMALI) 1.000 adet
İRMİK 30 kilogram
KABAK 200 kilogram
KABARTMA TOZU 50 adet
KADAYIF 150 kilogram
KAKAO 5 kilogram
KARABİBER 20 kilogram
KARIŞIK BİSKÜVİ 4.500 adet
KARIŞIK KURUYEMİŞ 200 kilogram
KARIŞIK TURŞU 100 kilogram
KARNIBAHAR 100 kilogram
KARPUZ 1.200 kilogram
KAVUN 1.000 kilogram
KAYMAK 50 kilogram
KEK 5.000 adet
KEKİK 15 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 50 kilogram
KESTANE 60 kilogram
KETÇAP 300 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 600 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 10 kilogram
KİMYON 10 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
KİVİ 200 kilogram
KONSERVE BEZELYE 80 kilogram
KONSERVE FASULYE 150 kilogram
KONSERVE TÜRLÜ 150 kilogram
KREM ŞANTİ 10 kilogram
KURU BARBUNYA 250 kilogram
KURU FASULYE 250 kilogram
KURU İNCİR 40 kilogram
KURU KAYISI 40 kilogram
KURU MISIR(Patlaklık) 100 kilogram
KURU NANE 20 kilogram
KURU NOHUT 250 kilogram
KURU PASTA ÇEŞİTLERİ 200 kilogram
KURU SOĞAN 1.400 kilogram
KURU ÜZÜM 15 kilogram
KUZU PİRZOLA 200 kilogram
LAHANA 150 kilogram
LAHMACUN 1.500 adet
LİMON 180 kilogram
LİMON SUYU 50 kilogram
LİMON TUZU 5 kilogram
LİMONATA 800 kilogram
LOKUM 50 kilogram
MAKARNA 700 kilogram
MAKARNA(Çubuk) 200 kilogram
MANDALİNA 300 kilogram
MARUL 325 kilogram
MAYDANOZ 80 kilogram
MAYONEZ 60 kilogram
MEYVE SUYU 15.000 adet
MISIR KONSERVE 100 kilogram
MİLFÖY HAMURU 70 kilogram
MUZ 600 kilogram
NAR 300 kilogram
NAR EKŞİSİ 20 kilogram
NEKTARİ 250 kilogram
NİŞASTA(BUĞDAY) 20 kilogram
PASTIRMA 50 kilogram
PATATES 3.500 kilogram
PATATES KROKET 50 kilogram
PATLICAN 300 kilogram
PEKMEZ 100 kilogram
PEYNİR (Beyaz Peynir) 250 kilogram
PEYNİR (Çökelek Peyniri) 70 kilogram
PEYNİR (Dil Peynir) 80 kilogram
PEYNİR (Kaşar Peynir) 180 kilogram
PEYNİR (Krem Peynir) 2.000 adet
PEYNİR (Lapne Peynir) 100 kilogram
PEYNİR (Örgü Peynir) 80 kilogram
PEYNİR (Tel Peynir) 80 kilogram
PEYNİR (Tulum Peynir) 40 kilogram
PIRASA 150 kilogram
PİRİNÇ 1.400 kilogram
PİRİNÇ UNU 20 kilogram
POĞAÇA 2.000 adet
PORTAKAL 550 kilogram
PUDİNG 25 kilogram
PUL BİBER 80 kilogram
REÇEL(Kahvaltılık) 1.500 adet
ROKA 30 kilogram
SALAM 150 kilogram
SALATALIK 450 kilogram
SALATALIK TURŞUSU 50 kilogram
SARIMSAK 30 kilogram
SİMİT 1.500 adet
SİRKE 60 kilogram
SİYAH ÜZÜM 80 kilogram
SOSİS 230 kilogram
SU 600 kilogram
SUSAM 5 kilogram
SÜT 700 kilogram
SÜT (Meyveli ) 3.000 adet
SÜTLAÇ 4.000 adet
ŞEFTALİ 250 kilogram
ŞEHRİYE (Arpa-Tel) 300 kilogram
ŞEKER(Küp) 350 kilogram
ŞEKER(Toz ) 300 kilogram
ŞEKERPARE 100 kilogram
ŞÖBİYET TATLISI 150 kilogram
TAHİN 100 kilogram
TARÇIN 5 kilogram
TARHANA 50 kilogram
TAVUK CİĞERİ 100 kilogram
TAVUK ETİ (BAGET) 350 kilogram
TAVUK ETİ (BUT) 400 kilogram
TAVUK ETİ (GÖĞÜS)-flote 450 kilogram
TAVUK ETİ (KANAT) 350 kilogram
TAVUK ETİ (PİRZOLA) 350 kilogram
TAVUK ETİ (SARMA) 50 kilogram
TAZE FASULYE 250 kilogram
TAZE İNCİR 100 kilogram
TAZE KAYISI 120 kilogram
TAZE ÜZÜM 300 kilogram
TEREYAĞ(Kahvaltılık) 5.000 adet
TEREYAĞ(yemeklik) 200 kilogram
TULUMBA TATLISI 200 kilogram
TUZ 250 kilogram
TUZLU KARAKER 3.000 adet
UN (Buğday ) 150 kilogram
VANİLYA 75 adet
YARMA (Aşurelik buğday) 80 kilogram
YAŞ PASTA 200 kilogram
YEMEKLİK MARGARİN 30 kilogram
YENİ DÜNYA 150 kilogram
YEŞİL FINDIK 50 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 50 kilogram
YEŞİL SOĞAN 50 kilogram
YOĞURT 1.600 kilogram
YUFKA 150 kilogram
YUMURTA 15.000 adet
ZEYİN YAĞI 150 kilogram
ZEYTİN (Çizik) 100 kilogram
ZEYTİN (Siyah) 150 kilogram
ZEYTİN (Dolma ) 100 kilogram